A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

8 hónapos pitbull mentette meg a családját a tűztől

2018. június 14., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Fiatal négylábú hős: még egy éves sincs a kis pit bull, máris hősként tekintenek rá. A kutyának hála nem történt tragédia a lakástűzben.



Vasárnap éjjel az igazak álmát aludta Latana Chai kaliforniai otthonában, mikor őrült kutyaugatásra riadt fel. 8 hónapos kutyájuk, Sasha a hátsó ajtót kaparta és úgy ugatott, ahogy azelőtt még soha. Azonnal az ajtóhoz szaladt hát, hogy megnézze, mi a baja a kutyának.

 

“Amint kinyitottam az ajtót, Sasha azonnal berontott a házba, veszettül ugatott. Amikor kinéztem az udvarra, megértettem: a szomszédunk háza lángolt, mindenütt fekete füst szállt, és a tűz rohamosan közeledett felénk.”

 

Azonnal cselekedni kellett - és ezt Sasha is tudta. Már gazdája előtt beért a szobába, ahol a család 7 hónapos kislánya aludt. “Berohantam a szobába és megpillantottam Sashát, aki a pelenkájánál fogva húzta le az ágyról Masailah-t: ki akarta menekíteni a házból.”

 

Sasha a pelenkánál fogva hozta ki az égő házból a kislányt
Sasha a pelenkánál fogva hozta ki az égő házból a kislányt
Fotó: thedodo.com

 

Az édesanya felvette a gyereket és Sashát követve elhagyta a házat. Kintről, a biztonságból értesítették a tűzoltókat, akik hamar meg is érkeztek és eloltották a lángokat. A házban komoly károk keletkeztek, de Sashának hála senki sem sérült meg.

 

“Megmentett minket. Ő a mi hősünk - nélküle valószínűleg nem jutottunk volna ki időben.” - írta Latana Chai.

 

 

 

Forrás: thedodo.com

Témába vág

Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását
Az angliai és a walesi tilalom elrendelése után a skót kormány is megtiltja az amerikai bully kutyafajta XL változatának tenyésztését és forgalmazását.

150 év után visszatértek a farkasok Kaliforniába, ám ennek sokan nem örülnek 150 év után visszatértek a farkasok Kaliforniába, ám ennek sokan nem örülnek
A 2021-es erdőtüzeket követően újra életre kelt a növényzet, ami nemcsak a farmerek állatainak, de a vadon élő növényevőknek is paradicsomi körülményeket kínál. Ez pedig természetes módon odavonzza a ragadozókat is, köztük a farkasokat.

Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák Négylábú életmentők a világháborúban: a vöröskeresztes kutyák
Az első világháborúban a brit Vöröskereszt csapatait speciálisan képzett kutyák egészítették ki, hogy a csatamezőn bajbajutott katonák segítségére legyenek. Ez az ő történetük.

Az űrkutatás négylábú mártírja - Lajka kutya története Az űrkutatás négylábú mártírja - Lajka kutya története
A négylábú űrhajós története titkokkal, de még inkább óriási hazugságokkal kísért: hősnek állították be, ám inkább nevezhetnénk mártírnak. Lajka, az utcán kóborló kutya előbb gyepmesteri telepre, onnan a szovjet kiképzőközpontba - hogy aztán 1957. november 3-án a biztos halálba küldjék.

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor MOL Nyrt. Rehabportál Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáknál is felbukkan a zöld szemű szörny? Hírek - Címlapon
Kutyáknál is felbukkan a zöld szemű szörny?
Kutyaéletek a foci VB-ért Hírek - Címlapon
Kutyaéletek a foci VB-ért