A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

8 hónapos pitbull mentette meg a családját a tűztől

2018. június 14., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Fiatal négylábú hős: még egy éves sincs a kis pit bull, máris hősként tekintenek rá. A kutyának hála nem történt tragédia a lakástűzben.



Vasárnap éjjel az igazak álmát aludta Latana Chai kaliforniai otthonában, mikor őrült kutyaugatásra riadt fel. 8 hónapos kutyájuk, Sasha a hátsó ajtót kaparta és úgy ugatott, ahogy azelőtt még soha. Azonnal az ajtóhoz szaladt hát, hogy megnézze, mi a baja a kutyának.

 

“Amint kinyitottam az ajtót, Sasha azonnal berontott a házba, veszettül ugatott. Amikor kinéztem az udvarra, megértettem: a szomszédunk háza lángolt, mindenütt fekete füst szállt, és a tűz rohamosan közeledett felénk.”

 

Azonnal cselekedni kellett - és ezt Sasha is tudta. Már gazdája előtt beért a szobába, ahol a család 7 hónapos kislánya aludt. “Berohantam a szobába és megpillantottam Sashát, aki a pelenkájánál fogva húzta le az ágyról Masailah-t: ki akarta menekíteni a házból.”

 

Sasha a pelenkánál fogva hozta ki az égő házból a kislányt
Sasha a pelenkánál fogva hozta ki az égő házból a kislányt
Fotó: thedodo.com

 

Az édesanya felvette a gyereket és Sashát követve elhagyta a házat. Kintről, a biztonságból értesítették a tűzoltókat, akik hamar meg is érkeztek és eloltották a lángokat. A házban komoly károk keletkeztek, de Sashának hála senki sem sérült meg.

 

“Megmentett minket. Ő a mi hősünk - nélküle valószínűleg nem jutottunk volna ki időben.” - írta Latana Chai.

 

 

 

Forrás: thedodo.com

Témába vág

Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon? Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon?
Szolgálati, terápiás, segítő és mentőkutyákat lehet nevezni Az Év Hős Kutyája díjra augusztus 15-ig. A munkakutyák számára meghirdetett verseny célja, hogy bemutassa, népszerűsítse és elismeréssel díjazza azon ebeket, amelyek áldozatos munkájukkal nap mint nap embereken segítenek. A hősies munkát végző kutyák jelöléséről a hoskutya.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja
Peggy kutyus mindenkit levett a lábáról a forgatás során.

Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek Mítosz vagy valóság? 5 kutyafajta, amit előítélek öveznek
Csupa vidámság és lelkesedés? Folyton zizeg vagy inkább lustálkodós, és egykedvűen szemléli a világ menetét? Netán agresszív? Mert hát "olyan fajta" - akkor itt az ideje leszámolni a sztereotípiákkal!

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását Skóciában is megtiltják az XL bully kutyák tenyésztését és forgalmazását
Az angliai és a walesi tilalom elrendelése után a skót kormány is megtiltja az amerikai bully kutyafajta XL változatának tenyésztését és forgalmazását.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Hírstart Brimo partysátor Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáknál is felbukkan a zöld szemű szörny? Hírek - Címlapon
Kutyáknál is felbukkan a zöld szemű szörny?
Kutyaéletek a foci VB-ért Hírek - Címlapon
Kutyaéletek a foci VB-ért