A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

A nap hőse: Kimi Räikkönen vízzel segített egy autóba zárt kutyán

2022. július 15., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Apró tett, ami mégis sokat számít: a Formula-1-es pilóta egy autóban hagyott kutya segítségére sietett Olaszországban.



 

Olaszországi nyaralása alatt kislányával fagyizott a Formula-1-es legenda, Kimi Räikkönen, amikor észrevettek autót, amiben résnyire nyitott ablak mellett egy kutyát hagyott a gazdája. Bár az autó árnyékban állt, a hőség így sem kímélte a négylábút. 

 

Räikkönen nem sokat gondolkodott: fagyiját “feláldozta”, hogy a fagyispohárba vizet tölthessen a kutya számára. Szerencsére a lehúzott ablakon befért a pohár, így a kutya legalább egy kis friss vízhez juthatott. 

 

 

 

 

 


 

Fontos! Soha ne hagyjunk kutyát az autóban a meleg hónapokban! Kánikula idején még az árnyékban állva is veszélyes mértékben felforrósodhat a jármű, ami veszélyezteti kutyánk egészségét, életét!

 

Mit tehetünk, ha autóban hagyott kutyát látunk? Ide kattintva érhető el az erről szóló írásunk.

 


 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A hőség nem válogat – Autóban hagyott rendőrkutya halt bele a hőgutába A hőség nem válogat – Autóban hagyott rendőrkutya halt bele a hőgutába
Újabb bizonyíték: nem elég bekapcsolva hagyni a klímát, hisz bármi történhet… Ezúttal egy houstoni K-9 rendőrkutya halálát követelte a hőguta.

Mit tegyél, ha egy forró autóban kutyát találsz? Mit tegyél, ha egy forró autóban kutyát találsz?
A sok írás, fotó, videó ellenére is megesik még, hogy a gazda figyelmetlenségből vagy tudatlanságból bent hagyja a kutyáját az autóban, míg ő vásárol, vagy ügyet intéz. Ám bármilyen gyorsan is végez, a kutyáját óriási veszélynek teszi ki ez idő alatt. Hogyan segíthetsz, ha ilyen esettel találkozol?

Így olvad a csoki a forró autóban - te benne hagynád kutyádat? Így olvad a csoki a forró autóban - te benne hagynád kutyádat?
Látványos kisfilmmel hívja fel a figyelmet a BRFK az életveszélyre: ne hagyjunk autóban se gyereket, se házikedvencet, se nagymamát! A kisfilm mellett egy fontos bejelentést is tettek.

A Katasztrófavédelem vizslája üzeni: senkit nem hagyunk a forró autóban! A Katasztrófavédelem vizslája üzeni: senkit nem hagyunk a forró autóban!
Tombol a nyár, a meleg elől lassan az árnyék sem nyújt menedéket… A tűző napsugarak senkit és semmit nem kímélnek, pillanatok alatt felforrósítanak mindent - ideértve az autót is. Akár egy konzervdoboz: percek alatt rendkívül felhevül! A forró autóban maradt kutya, gyerek, bárki életveszélyben van!

Kezdődik a hőség: A kutyák nehezen viselik, különös odafigyelést igényelnek! Kezdődik a hőség: A kutyák nehezen viselik, különös odafigyelést igényelnek!
Bekeményít a nyár: épp csak vége az őszies tavasznak, máris beköszönt az első komoly hőhullám. A következő napokban igazi forróság várható, ami nem csak a gazdik szervezetét terheli meg: a kutyák különösen nehezen viselik a hőséget, ezért több odafigyelést igényelnek egészségük megőrzése érdekében.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta MOL Nyrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához? Hírek - Címlapon
Miért nem passzol a kutyám személyisége a fajtájához?
Az együttérző kutya is elkezdett sántítani, miután gazdája lábtörést szenvedett Hírek - Címlapon
Az együttérző kutya is elkezdett sántítani, miután gazdája lábtörést szenvedett