A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Addig ölelte az árva kutya a menhelyre látogató riportert, amíg örökbe nem fogadta

2020. július 10., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Mintha azért könyörgött volna: „Kérlek, vigyél el innen! Vigyél magaddal!”



Kimondva-kimondatlanul is érezzük, hogy bizony léteznek kapcsolatok, melyek az égben köttetnek. Történetünk négylábú hőse is így érezhette, mikor megpillantotta a férfit, és eldöntötte magában, mindent megtesz azért, hogy felhívja magára figyelmét.

 

A megszokott rend szerint folyt a nap a menhelyen, a jól ismert gondozók és otthonra vágyó kutyák körében. Ekkor toppant be a kapun a riporter, aki forgatni szándékozott róluk egy jó sztori reményében. Ám az egyik gazdikeresőnek felcsillant a szeme. Odasomfordált a férfihoz, felkapaszkodott lábára, és átölelte. Nem volt nála jutalomfalat, sem játék, ami érdekes lehetett volna a kutya számára – egyszerűen érezni szerette volna valakinek a közelségét, megosztani egy emberi lénnyel a szívében rejlő megannyi szeretetet. Kiválasztotta gazdáját:

 

 

A riportert elsőre meghökkentette a dolog, hiszen sosem találkoztak egymással, a kutya mégis úgy köszöntötte, mintha ezer éve ismerné. Megsimogatta, miközben a szomorú eb szorosan ölelte. Mintha azért könyörgött volna: „Kérlek, vigyél el innen! Vigyél magaddal!

 

Tekintetével egyértelműen azt üzente, hogy addig nem tágít a férfi mellől, amíg nem teljesíti kívánságát. Talán egy kósza gondolat vagy megérzés kerítette hatalmába, mely azt súgta neki, hogy ők ketten összetartoznak. Tagadhatatlan volt e kötelék, történetük nem is végződhetett másként: a férfi örökbefogadta a kitartó kutyát, s azon a bizonyos napon elkezdődött életének új, boldogabb fejezete.

 

Addig ölelte az árva kutya a férfit, míg örökbefogadta
Minden erejével kapaszkodott a kutya kiválasztottja lábába

 

A sors olykor váratlan meglepetéseket tartogat számunkra, melyekben a kutyák is fontos szerepet kaphatnak. Veletek is történt már hasonló?

Forrás: boredpanda.com
Indexkép forrás: boredpanda.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever Szívmelengető videón, ahogy először találkozik kishúgával a golden retriever
Winnie, az aranyszívű kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta az új jövevényt!

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól 8 különös szokás, amit a kutya átvehet a gazditól
Bizonyára ismerős az a feltevés, miszerint kedvenceink átérzik hangulatunkat. De gondoltunk-e már arra, hogy bizonyos szokásainkat is átvehetik, sőt, viselkedésüket is igazíthatják a hozzájuk közel álló emberekéhez?

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás barangolások: túra a Tihanyi-félszigeten kutyával Hírek - Címlapon
Kutyás barangolások: túra a Tihanyi-félszigeten kutyával
Fél siker Kambodzsában: egy tartományban betiltják a kutyahús fogyasztását Hírek - Címlapon
Fél siker Kambodzsában: egy tartományban betiltják a kutyahús fogyasztását