A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatbarátok a magyar hotelek!

2016. március 09., 14:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló
A trivago.hu felmérése szerint a magyar szálláshelyek közel fele fogadja a kedvencével érkező vendégeket is!Sok utazó számára akkor élmény a kikapcsolódás, ha azt nemcsak párjával, családjával, hanem házikedvencével is megoszthatja. A trivago.hu szálláskereső weboldal látogatói körében a háziállat elszállásolása a 10 legkeresettebb szolgáltatás között van az ideális szálláshely megtalálásánál, és a felmérés szerint a magyar hotelek nem maradnak el az európai színvonaltól.

 

Van olyan hotel, ahol kutyaággyal és finom falatokkal várják a kutyákat
Van olyan hotel, ahol kutyaággyal és finom falatokkal várják a kutyákat
Fotó: mairamort.com

 

A felmérésből kiderül, hogy a magyar szálláshelyek tartják a lépést az európaiakkal: a kisállatokat megengedő hotelek arányát tekintve az élmezőnyben vagyunk! Ahogy azt az alábbi ábra is mutatja, a legkönnyebben Franciaországban, Csehországban, Svájcban, és Ausztriában találhatunk kutyabarát szállást. Magyarország az ötödik helyet foglalja el a sorban!

 

A kisállatot megengedő hotelek aránya országonként
A kisállatot megengedő hotelek aránya országonként

 

Magyar vonatkozásban a felmérés azt az eredményt hozta, hogy az állatbarát szállások javarészt nem a luxushotelek közül kerülnek ki, de egyre több olyan felsőkategóriás szálloda van, ahol a kisállatokat is szívesen fogadják. Az is kiderült, hogy míg Budapesten 44%-os a trivago.hu-n magukat állatbarátként regisztráló hotelek aránya, addig a vidéki szállások 55%-a fogadja a háziállattal érkező vendégeket.

 

Forrás: trivago.hu
Indexkép forrás: southsands.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton Kutyabarát álompihenés a Balaton-parton
Füge, az ifjú vizsla küldött nekünk élménybeszámolót egy kalandos kutyabarát pihenésről – fogadjátok szeretettel élményeit elsőkézből… vagyis elsőMancsból!

Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére Kutyabarát ajánló a hosszú hétvégére
Kutyás kirándulás, romantikus séták, pihenés kedvenceddel egy kutyabarát szálláshelyen, vagy épp egy vacsora egy kutyabarát vendéglátóhelyen? Hoztunk néhány szuper ötletet a pünkösdi hosszú hétvégére!

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Mondial Assistance GesmbH MTI AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Hogyan működik a kutyák memóriája? Hírek - Címlapon
Hogyan működik a kutyák memóriája?
Vissza a halálból, avagy Patrick, a kidobott kutya története Hírek - Címlapon
Vissza a halálból, avagy Patrick, a kidobott kutya története