A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatot bántalmazó rendőrről készült videó korbácsolta fel a hangulatot - Frissítve: megjelent a rendőrség közleménye

2018. február 20., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Rejtélyes videófelvétel terjed a közösségi portálon, melyen a férfi egy kutyát bántalmaz - az állatbarátok egy emberként hördültek fel az eseten, azonnali kivizsgálást követelve.



Találkozhattunk már több példával is a rendőrök állatbarátságáról: szerveztek már állatmentést, kóbor kutyákon segítettek, hogy csak pár példát említsünk. Sajnos azonban a másik végletre is van példa: egy ilyen esetet rögzített valaki mobiltelefonjával.

 

A felháborodást kiváltó felvételen egy kistermetű kutyát tartó rendőr látható. A férfi az autóhoz lépve egy ütéssel “bokszolja be” az állatot a csomagtartóba, majd elhajtanak. A gyenge minőségű mobiltelefonos felvételről nagyon keveset tudni: nem tudni, mikor rögzítették, mik voltak az eset előzményei (azaz miért vitték magukkal a kutyát), de még az sem teljesen beazonosítható, kutya vagy macska látható-e a videón. A feltöltésben Dány települése van megjelölve helyszínként.

 

A videó futótűzként terjed, a megosztások alatt igazi komment-özön olvasható. Biztosat azonban nem tudhatunk az esetről mindaddig, míg a hivatalos közlemény meg nem érkezik. A kivizsgálást azonnal elrendelte a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője, jelenleg is folyamatban van.

 

A videó ide kattintva elérhető - csak erős idegzetűeknek!

 

***

 

 

Frissítve

 

A rendőrség közétette honlapján a közleményét az eset kapcsán, mely az alábbiakban olvasható: 

 

A közösségi médiában, majd az online portálokon megjelent videófelvételen látható esettel összefüggésben a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt 2018. február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette.

 

A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen.

 

A gödöllői rendőrök intézkedtek a kutya soron kívüli állatorvosi vizsgálatára, amely elsődlegesen megállapította, hogy az állat nem szenvedett sérülést az eset során.

 

 

 

 

 

 

 

Témába vág

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség Illegális kutyakereskedőkre csapott le a rendőrség
Négy embert gyanúsít a rendőrség azzal, hogy hamis kísérő okmányokkal szállítottak kutyákat külföldre; a kisállatok exportálásával foglalkozó ceglédi cég vezetőjét letartóztatta a bíróság - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szerdán a police.hu oldalon.

Forró autóba zárt tacskó kölyköt mentettek a rendőrök Forró autóba zárt tacskó kölyköt mentettek a rendőrök
Néhány percre sem hagyunk állatot az autóban a nyári melegben – erre hívta fel ismét a figyelmet a BRFK, miután egy pár hetes kölyökkutyát kellett kiszabadítaniuk egy napon álló autóból.

Rendőrök segítik gazdára találni az árva állatokat Rendőrök segítik gazdára találni az árva állatokat
Minden négylábú megérdemel egy szerető családot! Akár kicsi, akár nagy, akár ugat, vagy épp nyávog. Jól tudják ezt a BRFK munkatársai, ezért ismét az örökbefogadás mellett kampányolnak.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
„Elpusztítjuk őket” - Veszélyben Johnny Depp kutyái Hírek - Címlapon
„Elpusztítjuk őket” - Veszélyben Johnny Depp kutyái
Kedvencünkkel Volán buszon is Hírek - Címlapon
Kedvencünkkel Volán buszon is