A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Állatvédőkkel telik meg hétvégén a Népliget

2021. június 08., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A Nemzeti Állatvédelmi Szolgálat egész napos örökbefogadó és családi nappal várja az állatbarátokat június 12-én 10 és 18 óra között, a Népligetben, a Planetárium melletti zöld területen, ahol szakmai előadások, kerekasztal-beszélgetések és színes gyermekprogramok is várják az érdeklődőket.



 

Az eseményen egy asztalhoz ülnek a hazai állatvédelem szereplői, képviselteti magát az állam, a tudomány és a civil szervezetek is. Jelen lesz Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos, Dr. Vetter Szilvia az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának vezetője és Tornóczky Anita az Állatvédőrség szóvivője. Rendkívül érdekesnek ígérkezik Miklósi Ádám professzor előadása, aki az örökbefogadott állatok pszichológiájáról beszél majd.

 

A gyerekfoglalkoztató sarok mellett lesz terápiáskutya-simogató, bemutatóval készül a Forte kutyaiskola, látványos agility-show mellett pedig Jack Spenót egy interaktív előadás keretében segíti majd a gyerekek felelős állattartásra történő edukációját. Az eseményen kerül átadásra a felelős állattartásról szóló rajzpályázat helyezettjeinek nyereménye is.

 

Az eseményen egész nap lehetőség nyílik a kutyák és macskák gazdásítására az állatvédő szervezetek által, de a kerekasztal-beszélgetések célja is az, hogy növeljék az örökbefogadási kedvet. Az előadók, köztük több civil szervezet is az örökbefogadás előnyeiről, a gyermekek és az állatok kapcsolatáról, és például a sajtó szerepéről beszélgetnek majd.

 

 

Örökbefogadó és családi nap

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash - Joe Caione

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges! Varázslat és luxus egy kutyabarát hotelben – lehetséges!
Legendák és rejtélyek nyomában járhatsz kedvenceddel ebben a lélegzetelállító kutyabarát hotelben. A Mystery Hotel Budapestben Te és kedvenced is megtapasztalhatjátok a luxust, a varázslatot és az élményt!

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Brimo partysátor Ebugatta AEGON Magyarország Zrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Abbahagynád a randizást a kiszemelteddel, ha a kutyád nem kedveli? Hírek - Címlapon
Abbahagynád a randizást a kiszemelteddel, ha a kutyád nem kedveli?
Maradandó károsodást okozott kutyáinak a győri férfi, a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Hírek - Címlapon
Maradandó károsodást okozott kutyáinak a győri férfi, a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte