A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Allergia és vakarózás kutyáknál - így segít a huminsav

2020. január 09., 11:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Sok gazdi számára ismerős kedvence megállás nélküli vakarózása, kipirosodott bőre a hasán, esetleg az orra körül kihullott szőr. Ezek legtöbb esetben allergiát jeleznek. Egy huminsavat tartalmazó étrendkiegészítővel azonban óriási segítséget nyújthatunk kedvencünk szervezetének a gond legyőzésében!



Már az ókorban is alkalmazták a gyógyászatban a humuszanyagokat, takarmányként való alkalmazása azonban csak néhány évtizede kezdődött meg, holott ez a fantasztikus vegyület, a huminsav egy kis túlzással, de valóban csodát művelhet kedvenceink szervezetével is! A huminsav a szervetlen anyagokat az ún. kelátképzés által az élő szervezet számára könnyen hasznosítható, szerves anyaggá alakítja át. Ily módon támogatja a létfontosságú tápanyagok felszívódását, továbbá nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz kötve biztosítja azok megfelelő hasznosulását.

A huminsav képes megkötni a nehézfémeket, elősegíti a felhalmozódott méreganyagok kivezetését, és az immunrendszerre eső terhelés csökkentésével felébreszti a szervezet öngyógyító képességét. A hatékonyabb működésnek köszönhetően hozzájárul kedvencünk egészségének megőrzéséhez, és a betegségekkel szemben is képes lesz könnyebben felvenni a harcot. Nemcsak a gyógyulásban, hanem a megelőzésben is kiemelt jelentőséggel bír, az állat számára a kiegyensúlyozott, boldog hétköznapok alapvető „hozzávalójaként” tekinthetünk rá.  (A huminsav jótékony hatásairól és működéséről ide kattintva olvasható részletes írásunk)

 

A piacon a közelmúltban megjelent egy olyan étrendkiegészítő, mely magas huminsav tartalma sok állatnak hozhat gyógyulást. A Humac Hungary Natur AFM terméke ideális házi kedvenceink számára: kutyák cicák, nyulak, de akár papagájoknak is adható. Nagy kiszerelésben a nagyobb állatok, mint a lovak, szarvasmarhák számára is ideális immunerősítő kiegészítő.

 

Íme néhány sikertörténet beteg, vagy allergiás kutyusokról, akiknek már segített a Humac Natur AFM:

 

Ágnes Mottl:  Krónikus bélgyulladás, visszatérő hányás, hasmenés, allergia, havi 3 infúzió. 3 hónap használat után a kutyus teljesen rendbejött és áteshetett az ivartalanításon is

 

 

3 hónapos használattal megszűntek a kínzó tünetek, így áteshetett végre az ivartalanításon a kutyus
3 hónapos használattal megszűntek a kínzó tünetek, így áteshetett végre az ivartalanításon a kutyus

 

 

Baglyas Ildikó: Nagyon köszönöm én is ezt a terméket, ahogy telik az idő egyre szebb a kutyusunk, igaz mikor nagyon csúnyán véresre volt kivakarva allergia miatt nem fotóztam, de akkor igen mikor még piros volt és gyulladt, kb. 1 hét telt el hogy adtam neki, de most már 3 hete és olyan szép sötét fekete pigmentjei lettek, hogy magam is csak csodálni tudom.

 

 

Véresre vakart alhas allergia miatt. 5 hét kezelés után visszatért a pigmentáció
Véresre vakart alhas allergia miatt. 5 hét kezelés után visszatért a pigmentáció

 

 

Edit Demeter : 3 hét használat után az allergia és szőrhullás visszahúzódik…

 

 

Az allergia és szőrhullás visszahúzódott 3 hét használat után
Az allergia és szőrhullás visszahúzódott 3 hét használat után

 

 

Ikker Teodóra : Köszönjük! Nem hittem benne, hihetetlennek tűnt, de ez egy csoda! Mindenre allergiás kutyusunknál a nyers etetés se segített, pollen és por allergiás is, tartósítószer, sörélesztő és sorolhatnám! Egy hete kapja és küldöm képekben a változást!!! Köszönjük!”

 

 

A mindenre allergiás kutyus szőre 1 hét elteltével újra növésnek indult
A mindenre allergiás kutyus szőre 1 hét elteltével újra növésnek indult

 

 

Hernádi Kata: Kedves Humac Hungary! Szeretném megosztani a tapasztalatainkat és óriási köszönetet mondani a termékükért.

A két kiskutyánk (Franciabulldog, Mimi 1 éves és Chivava keverék, Jack 7 éves) egy hete kapja az Önök termékét és szemmel látható és orral szagolható az eredmény: Jack korából adódóan már nem volt annyira aktív, egy éve tartott már a folyamatos bőrproblémája, (állandó vakaródzás) bűzmirigyének bedurranása, emésztési panaszai… minden nap adom neki az önök vitaminját és mintha nem ugyanaz a kutyus lenne: sokkal aktívabb, teljesen megszűntek a fenti problémái, végre nem vakaródzik és újra nyugodt, kiegyensúlyozott kutyus lett, mint régen.

Vegyük Minit, aki 1 éves franciabulldog. Kezdődő ételallergiájának köszönhetőn a szellentése könnyfakasztó volt és az állandó vakaródzása nyughatatlanná, feszültté tette. Mióta Jackkel egyszerre kezdtem alkalmazni náluk a vitaminjukat a szellentései sokkal elviselhetőbbek, szinte fel sem tűnik, ami valljuk be egy igazi csoda. Egyik kutyusunkra sem ismerünk rá, ha ismertük volna előbb ezt szenzációs terméket már réges-régen minden tökéletes lett volna az egészségükkel.

Bizalommal és teljes meggyőződéssel ajánljuk MINDEN háziállat tartónak, akiknek fontos a kis kedvencük egészsége, kiegyensúlyozottsága és fejlődése.

 

 

Az egy éves franciabulldognak és a hét éves csivava keveréknek is segített a huminsavas étrendkiegészítő
Az egy éves franciabulldognak és a hét éves csivava keveréknek is segített a huminsavas étrendkiegészítő

 

 

Kovács Anett Nóra: Kedves Humac Hungary! Nem tudom, hogy mi az “ördögöt” adagolok a kutyusomnak (még nincs 1 hete), de szemmel látható javulás indult el. Köszönöm a terméküket, és Lara is köszöni! 2,5 éve szenvedünk a vakaródzással, gyógyszer mellékhatása miatti elhízással, fülgyulladással, apró pici piros kiütésekkel. Sok orvosnál jártunk és kipróbáltunk mindent, amit lehetett, még a Varga Gyógy gombát is. De ami egyedüli javulást hozott az az Önök terméke.

Kb 5 nap alatt elmúltak Lara hátának közepéről a foltok, még a szőre is ritkább volt. Most pedig mintha nem is lettek volna a foltok. Sokkal szebb a szőre, 5 nap alatt! Jobb a kedve, energikusabb, és sokkal kevesebbet vakaródzik. Az még fura, hogy egy fekete port keverek az ételébe, de őt nem zavarja, mindig megeszi. Bízom benne, hogy ha ez a kezdet, akkor megtaláltuk azt a terméket, gyógyhatású készítményt, amitől Lara végre teljesen rendbe jöhet. Nagyon köszönjük!

 

 

Lara, a boxer is szépen javul, mióta a gazdái huminsavat adnak neki eledele kiegészítőjeként
Lara, a boxer is szépen javul, mióta a gazdái huminsavat adnak neki eledele kiegészítőjeként

 

 

Clau Wonder Flame: Köszi a szuper terméket elég durva szőrhullást és mellette pocak problémát is elmulasztott

 

 

Szőrhulláson és emésztési problémákon is segített a huminsav ezeknél a kutyáknál
Szőrhulláson és emésztési problémákon is segített a huminsav ezeknél a kutyáknál

 

 

 


 

Fotópályázatunkon a zsűri által kiválasztott 3 legjobb kép- és a 3 közönségdíjas kép beküldőjét is egy-egy Humac Natur AFM termékkel lesz gazdagabb!

Töltsd fel legjobb kutyás képed a Galériánkba, hogy indulj a nyereményekért! Ne felejtsd el gyűjteni a feltöltött képedre a lájkokat!

 

 További információ a fotópályázatról és a nyereményekről ide kattintva!

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Segítség! Vakarózik a kutyám! Segítség! Vakarózik a kutyám!
Az a fránya viszketés... Míg mi könnyedén bekenhetjük száraz bőrünket hidratálókrémmel, addig kutyáink esetében trükkösebb megoldásokhoz kell folyamodnunk. Ehhez kínálunk most néhány hasznos tippet!

Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni? Miért szeretnek a kutyák a fűben hemperegni?
A kutyák imádnak a szabadban szaladgálni, játszani, napozni. Ősidők óta állnak összeköttetésben a természettel, élvezik az illatait és szívesen elnyúlnak a puha fűben; gyakran meg is hemperegne benne. De miért teszik?

Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat? Mit jelent, ha száraz a kutyám orra? Betegségre is utalhat?
A puha, nedves orr az egészséges kutya egyik fő jellemzője. Könnyen aggodalomra adhat okot azonban, ha száraz és tapintásra meleg érzetet kelt. Tudj meg többet kedvenced nózijáról!

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Allergiásak lehetnek a kutyák az emberre? Allergiásak lehetnek a kutyák az emberre?
Ha mi allergiásak lehetünk a kutyákra, akkor vajon ez fordítva is lehetséges?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Hírstart MTI Beagle Club Online Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb "Fülöpöt" mentettek az állatvédők Hírek - Címlapon
Újabb "Fülöpöt" mentettek az állatvédők
A Jézuska mellett talált menedéket a szilveszter óta kóborló vizsla Hírek - Címlapon
A Jézuska mellett talált menedéket a szilveszter óta kóborló vizsla