A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Árva kutyák kampányolnak az Airbnb-n

2016. szeptember 06., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




"Fogadj örökbe, és tiéd ez a lakás minimál áron 3 napra!" - üzenik árva kutyák Airbnb lakások hirdetésein az Erste Bank és az Illatos úti ebtelep új, otthonkereső kampányában.



 

Az online stunt ötletgazdái azt remélik, hogy így gyorsabban otthont találnak majd azok a kutyák is, akiket eddig nem fogadott örökbe senki. 

 

Az Erste Bank megkereste a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatát és három Airbnb-n fellelhető lakás tulajdonosát azzal az ötlettel, hogy az árva kutyák számára egy újszerű hirdetési felületet hozzanak létre együtt.

 

Dolly, a 8 éves keverék szuka
Dolly, a 8 éves keverék szuka 

 

Az Airbnb lakások profilját módosították az árva kutyák fotóival és leírásával, mintha elfoglalták volna a hirdetéseket, hogy így találjanak otthont maguknak. Ha valaki örökbe fogadja az egyik kutyát, megkapja a meseszép lakások bármelyikét 3 napra az Airbnb által megengedett legalacsonyabb áron.  

 

Pupi, a 8 éves Staffordshire keverék
Pupi, a 8 éves Staffordshire keverék

 

A jelenleg futó Otthon jelzálogkampányunk - amiben az otthon állandóságának fontosságáról beszélünk - adta az ötletet az örökbefogadást támogató aktivitáshoz. Árva kutyák számára keresünk gazdikat, hogy végre legyen állandó otthonuk. A kampánynak az is a célja, hogy újszerűsége révén az itthoni, a nemzetközi sajtóban, és az online közösségi térben minél többen beszéljenek a témáról, és az örökbefogadás akkor is folytatódjon, ha a kampányunknak vége szakad - mondta Szabó Andrea, az Erste Bank marketing, - és PR igazgatója.

 

Bandita: 9 éves, erős és játékos, keverék staffordshire terrier
Bandita: 9 éves, erős és játékos, keverék staffordshire terrier

 

8 éves, zsemle színű keverék kan
8 éves, zsemle színű keverék kan

 

Izgatottan várjuk, ki lesz az első örökbefogadó szállásfoglaló – a három Airbnb lakás mindegyike gyönyörű, és Budapest szívében helyezkedik el, a kutyák pedig nagyon kedvesek. Mindegyik lakást 3 napra lehet lefoglalni az Airbnb által megengedett legalacsonyabb, 2700 Ft/éj áron, és kezdődhet az életen át tartó közös kaland! 

 

A kampány, mely külön Facebook oldalt és eseményt is kapott, szeptember 14-ig tart.

 

Füles, a fiatal keverék
Füles, a fiatal keverék

 

Jaffa: 2 év körüli Staffordshire keverék lány, szaporítótól mentették
Jaffa: 2 év körüli Staffordshire keverék lány, szaporítótól mentették

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Mondial Assistance GesmbH Rehabportál Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Már nyolcadszor: Kutyás Családi és Örökbefogadó nap a Szánhúzó Alapítvány jóvoltából Hírek - Címlapon
Már nyolcadszor: Kutyás Családi és Örökbefogadó nap a Szánhúzó Alapítvány jóvoltából
Kilőtték a hazánkban kiránduló francia biciklisek pásztorkutyáját Hírek - Címlapon
Kilőtték a hazánkban kiránduló francia biciklisek pásztorkutyáját