A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Árva kutyák kampányolnak az Airbnb-n

2016. szeptember 06., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
"Fogadj örökbe, és tiéd ez a lakás minimál áron 3 napra!" - üzenik árva kutyák Airbnb lakások hirdetésein az Erste Bank és az Illatos úti ebtelep új, otthonkereső kampányában. 

Az online stunt ötletgazdái azt remélik, hogy így gyorsabban otthont találnak majd azok a kutyák is, akiket eddig nem fogadott örökbe senki. 

 

Az Erste Bank megkereste a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálatát és három Airbnb-n fellelhető lakás tulajdonosát azzal az ötlettel, hogy az árva kutyák számára egy újszerű hirdetési felületet hozzanak létre együtt.

 

Dolly, a 8 éves keverék szuka
Dolly, a 8 éves keverék szuka 

 

Az Airbnb lakások profilját módosították az árva kutyák fotóival és leírásával, mintha elfoglalták volna a hirdetéseket, hogy így találjanak otthont maguknak. Ha valaki örökbe fogadja az egyik kutyát, megkapja a meseszép lakások bármelyikét 3 napra az Airbnb által megengedett legalacsonyabb áron.  

 

Pupi, a 8 éves Staffordshire keverék
Pupi, a 8 éves Staffordshire keverék

 

A jelenleg futó Otthon jelzálogkampányunk - amiben az otthon állandóságának fontosságáról beszélünk - adta az ötletet az örökbefogadást támogató aktivitáshoz. Árva kutyák számára keresünk gazdikat, hogy végre legyen állandó otthonuk. A kampánynak az is a célja, hogy újszerűsége révén az itthoni, a nemzetközi sajtóban, és az online közösségi térben minél többen beszéljenek a témáról, és az örökbefogadás akkor is folytatódjon, ha a kampányunknak vége szakad - mondta Szabó Andrea, az Erste Bank marketing, - és PR igazgatója.

 

Bandita: 9 éves, erős és játékos, keverék staffordshire terrier
Bandita: 9 éves, erős és játékos, keverék staffordshire terrier

 

8 éves, zsemle színű keverék kan
8 éves, zsemle színű keverék kan

 

Izgatottan várjuk, ki lesz az első örökbefogadó szállásfoglaló – a három Airbnb lakás mindegyike gyönyörű, és Budapest szívében helyezkedik el, a kutyák pedig nagyon kedvesek. Mindegyik lakást 3 napra lehet lefoglalni az Airbnb által megengedett legalacsonyabb, 2700 Ft/éj áron, és kezdődhet az életen át tartó közös kaland! 

 

A kampány, mely külön Facebook oldalt és eseményt is kapott, szeptember 14-ig tart.

 

Füles, a fiatal keverék
Füles, a fiatal keverék

 

Jaffa: 2 év körüli Staffordshire keverék lány, szaporítótól mentették
Jaffa: 2 év körüli Staffordshire keverék lány, szaporítótól mentették

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel Téli napok Szilvásváradon a kedvenceinkkel
December eljöttét a hó köszöntötte és szerencsére nekünk is volt benne részünk. Néhány felejthetetlen napot töltöttünk Szilvásváradon a kutyáinkkal, ahol felfedeztük a környéket, kirándultunk és pihentünk nagyokat. Az egész élményt a kutyabarát Szalajka Liget Hotel**** és Apartmanházak vendégszeretete és az erdő szomszédsága tette tökéletessé.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája Abszolút kutyabarát Magyarország első Hampton by Hilton szállodája
Megtisztelő felkérést kaptunk: társszervezőként, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szálloda és a PetWiseCare csapatával karöltve mutattuk be a Hilton legújabb budapesti szálllodáját mint abszolút kutyabarát szállást! A bemutató keretén belül a vendégek megismerhették a szálloda kutyabarát szolgáltatásait, valamint részt vehettek egy kutya-elsősegély előadáson is.

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak JULIUS-K9 Beagle Club Online Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Már nyolcadszor: Kutyás Családi és Örökbefogadó nap a Szánhúzó Alapítvány jóvoltából Hírek - Címlapon
Már nyolcadszor: Kutyás Családi és Örökbefogadó nap a Szánhúzó Alapítvány jóvoltából
Kilőtték a hazánkban kiránduló francia biciklisek pásztorkutyáját Hírek - Címlapon
Kilőtték a hazánkban kiránduló francia biciklisek pásztorkutyáját