A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Átkelt a szivárványhídon a mémekből híressé vált shiba inu

2023. augusztus 23., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




2017 óta újra és újra felbukkant a mémeken Balltze, a shiba inu: hol flegma arckifejezésével, hol „teltkarcsú” alkatával. Sokunk arcára csalt mosolyt – sajnos azonban a közelmúltban legyőzte a rák az egyébként vidám, boldog kutyát.



 

Instagramon írták meg gazdái a szomorú hírt: átkelt a szivárványhídon Balltze, a mosolygós shiba inu. A 12 éves kutya rákos megbetegedéssel küzdött. A szükséges műtétek mellett kemoterápia is tervben volt, amivel talán kezelni lehetett volna a rákot – azonban egy mellkas műtétből már nem tudták felébreszteni, szervezete feladta a harcot.

 

Gazdái arra kérik a rajongóit, ne szomorkodjanak: inkább arra a vidámságra és örömre emlékezzenek, amit Balltze okozott. Mint írják, mosolygós arca összeköt minket, sokaknak segített a járvány alatt is.

„Szerintem most szabadon szaladgál odafönn, és sok finomságot eszik új barátaival. Mindig a szívemben lesz. Remélem, továbbra is sok örömet tud majd okozni az online világban az embereknek” – írja gazdája.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A legcukibb troll - Lehetetlen jó képet készíteni a renitens shiba inuról A legcukibb troll - Lehetetlen jó képet készíteni a renitens shiba inuról
Bármennyire is igyekszik gazdája és három négylábú barátja, a kis lázadónak hála hihetetlenül viccesre sikerül minden egyes családi fotó.

Introvertált vagy? Íme 10 kutyafajta, mely passzolhat személyiségedhez Introvertált vagy? Íme 10 kutyafajta, mely passzolhat személyiségedhez
A kutyák csodálatos társaságot nyújthatnak azoknak is, akik előnyben részesítik az otthon csendjét, a magányos sétákat. Ha introvertáltnak tartod magad, de szívesen megosztanád életed egy hozzád hasonló ebbel, ismerkedj meg néhány különleges fajtával.

Több ezer dollárt keresett már gazdáinak a művészien festő kutya Több ezer dollárt keresett már gazdáinak a művészien festő kutya
A shiba inu nagy valószínűséggel szebben fest mint a legtöbb kétlábú. Annyira belejött a művészlétbe, hogy képeivel (és gazdái segítségével) már csinos kis összeget keresett.

Ázsiai kutyakiállítás az AsiaCenterben Ázsiai kutyakiállítás az AsiaCenterben
Finom falatok, vidámság Király Viktor-koncerttel, a Kifli Zenekarral és különleges kutyakiállítással az AsiaCenterben - Mindenkit vár a 3. Asia GasztroFesztivál!

A 10 legegészségesebb kutyafajta A 10 legegészségesebb kutyafajta
Lehetetlen megjósolni, mennyi ideig fog élni egy kutya, ám léteznek olyan fajták, melyek esetében hosszabb élettartamra számíthatunk. Kevésbé hajlamosak genetikai rendellenességekre, mozgásszervi betegségekre, valamint bőr- és szőrproblémákra. Lássuk, melyek ezek a fajták!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében Hírek - Címlapon
Lebukott a kutya, amikor átlógott a szomszédba, hogy pancsoljon a medencében
Egy kutya jelenléte még a veszélyesnek ítélt helyzetekben is biztonságérzetet nyújt Hírek - Címlapon
Egy kutya jelenléte még a veszélyesnek ítélt helyzetekben is biztonságérzetet nyújt