A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Boldog befejezés: megmenekült a kóbor kiskutya, Shelly-Ann!

2016. május 30., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Hatalmas összefogás született a budai kutyások között Shelly-Ann, az elkóborolt kutya megmentésének kapcsán. Több hónapnyi próbálkozás után sikerült befogni a riadt kiskutyát, aki a budai utcákon kóborolt - már szerető gazdánál van!Nagy összefogás született a kiskutya életéért
Nagy összefogás született a kiskutya életéért
Fotó: facebook.com

 

Shelly-Ann, aki egy eredményes sprinter Shelly-Ann Fraser Price után kapta a nevét, hónapok óta kóborolt a budai utcákon. Képtelenség volt megfogni, pedig több kutyabarát is megpróbálta, nem egyszer közös erővel:  a kutya nem csak bizalmatlan volt, hanem rendkívül gyors is. Pillanatok alatt kereket oldott a segítő szándékú emberek elől. (Történetéről ide kattintva olvashatsz többet.)

 

A történet azonban szerencsés befejezéshez érkezett: sikerült a kiskutyát befogni, megkapta a szükséges ellátást az állatorvostól.

És ezzel egy új történet kezdődik, melyben Shelly-Ann már nem a bizonytalanságban tengeti mindennapjait, kitéve az utcák veszélyeinek és az időjárás szeszélyeinek. Rátalált egy szerető gazdi, aki otthont, szeretetet és biztonságot nyújt neki.

 

A kutyára új élet vár: szerető gazda és biztonságot nyújtó otthon
A kutyára új élet vár: szerető gazda és biztonságot nyújtó otthon
Fotó: facebook.com

 

A kutya befogása egyébként nem volt egyszerű feladat, többé-kevésbé a szerencsén múlott, hogy a kis csapatnak végre sikerült. Az izgalmas történetet Facebook-on olvashatjátok el, ide kattintva.


 

Forrás: facebook.com, kutyabarathelyek.hu
Indexkép forrás: facebook.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta Hírstart Beagle Club Online JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Több ezer ember életét menthetik meg a kutyák egy új módszer segítségével Hírek - Címlapon
Több ezer ember életét menthetik meg a kutyák egy új módszer segítségével
Jövő héten hivatalosan is megnyitja kapuit a Balaton első kutyabarát fürdőhelye! Hírek - Címlapon
Jövő héten hivatalosan is megnyitja kapuit a Balaton első kutyabarát fürdőhelye!