A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Budapest legmenőbb helyei összefognak a hontalan állatokért

Kutyák. Kávé. Otthon.


2019. augusztus 13., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Különleges akcióval készülnek Budapest legmenőbb kávézói a Hontalan Állatok Világnapjára a Rex Kutyaotthonnal karöltve. A nem mindennapi összefogással szeretnék felhívni a figyelmet a felelős állattartásra, az árva állatokra és persze az örökbefogadásra.



A kávét jellemezni, asszociációkat társítani hozzá hálás feladat, különösképpen most, miközben Budapesten amolyan kozmopolita kávés forradalom zajlik, benne újszerű gondolatokkal és megosztó irányokkal. A kávé azonban bármilyen tudományosan is nézzük, leginkább egy csészényi ígéret mindannyiunk számára. Sokunknak az otthon, a nyugalom jelképe. Ezért döntött úgy Budapest 5 legmenőbb speciality kávézója és bisztrója, hogy augusztus 16-án – ami egyébként hivatalosan a Hontalan Állatok Világnapja –, hogy összefognak és akciókkal és támogatással felhívják a figyelmet a felelős kutyatartásra, valamint a segítségnyújtás fontosságára.

Kik vesznek részt az összefogásban?

 

 

Kutyák. Kávé. Otthon.



Steamhouse Cafe - 10.00 - 14.00 óráig találkozhattok a Rex Alapítvány munkatársaival és fogyasztásoddal támogatod a Rex Kutyaotthon lakóit. Játsz velünk KutyaOkos tesztet és nyerd meg az Alphazoo valamelyik értékes ajándékcsomagját.

fekete - 12. 00 órától kávézz a Hontalan Állatok támogatásáért és beszélgess a Rex Alapítvány önkénteseivel felelős kutyatartásról vagy örökbefogadható kutyákról

Hygge: fogyasztásoddal a Rex Alapítvány lakóit támogatod és szintén 14.00 órától tájékozódhatsz az Alapítvány működéséről és az örökbefogadható kutyákról.

My Little Melbourne Coffee: fogyasztásoddal a Hontalan Állatokat támogatod ezen a napon. Ide sajnos nem férünk be kutyákkal.

Pasarét Bisztró: ezen a napon a fogyasztásoddal támogatod a Rex Kutyaotthon lakóit. Figyeld a kiírást, mert az egyik hétvégi piacon felbukkanhat néhány örökbefogadható kutya a Rex lakói közül...
 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik 10 étel, amiből jobb, ha kutyád nem eszik
"Csak egy falatkát!" Kérlelő tekintetének nem könnyű ellenállni, de ha olyan étel vagy ital van kezünk ügyében, mely számára veszélyes, igenis muszáj. Nem lehet elégszer elmondani, hogy bizony akadnak olyan finomságok, melyekből kedvencünk nem kaphat. Lássuk a legfontosabbakat!

Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét? Vigyázat, mérgező! Avagy miért nem ehet a kutya csokoládét?
Kedvelt nassolnivalónk, a csokoládé sajnos már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat kedvencünk egészségére nézve. Mitől minősül mérgezőnek, és mit tehetünk, ha kutyánk csokoládét fogyasztott?

Rendőrök segítik gazdára találni az árva állatokat Rendőrök segítik gazdára találni az árva állatokat
Minden négylábú megérdemel egy szerető családot! Akár kicsi, akár nagy, akár ugat, vagy épp nyávog. Jól tudják ezt a BRFK munkatársai, ezért ismét az örökbefogadás mellett kampányolnak.

Rendőrök segítenek az árva állatoknak gazdira találni Rendőrök segítenek az árva állatoknak gazdira találni
Árva állatokkal pózolnak az egyenruhások, hogy így segítsenek nekik mielőbb gazdit találni!

Finomság egy csészében - Ihatnak a kutyák teát? Finomság egy csészében - Ihatnak a kutyák teát?
Gyümölcsös, zöld, fekete, nyugtató, élénkítő... Megannyi fajtából választhatunk, ha szívesen elkortyolnánk egy bögre teát. Hűvösebb napokon egyre többször támadhat kedvünk ehhez, a zimankós téli hidegben pedig kifejezetten jól tud esni egy finom forró, lélekmelengető tea. Hogyan hat kedvenceinkre a tea?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker MTI MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Magyar munkakutyák jelennek meg bélyegeken Hírek - Címlapon
Magyar munkakutyák jelennek meg bélyegeken
Így éld túl kutyáddal a nyár legmelegebb napját! Hírek - Címlapon
Így éld túl kutyáddal a nyár legmelegebb napját!