A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Cristiano Ronaldo megmentett a bezárástól egy állatmenhelyet

2017. február 14., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A portugál focistáról talán kevesen tudják, hogy mennyit jótékonykodik, hiszen ezt nem igazán szereti, ha nagydobra verik. Ezúttal egyetlen egy ajándékkal megmentette a bezárás szélére sodródott állatmenhelyet, biztosítva ezzel az árva kutyák további sorsát.



A portugál menhelyen közel száz kutyának nyújtanak menedéket, gondoskodnak róluk és igyekeznek mielőbb szerető gazdit találni nekik. Az örökbefogadási kedv azonban egyre csak csökkent, az elhagyott kutyák száma viszont csak nőtt. Ezzel együtt a menhely költségei is folyamatosan gyarapodtak, mígnem közel 600 ezer forintnak megfelelő adósságot halmoztak fel. A menhelynek nem sok esélye maradt, közel álltak a teljes csődhöz, a bezáráshoz. Ekkor azonban a kutyákról is le kellene mondaniuk.  

 

A menhelyi kutyák sorsa is biztosítva van Ronaldo ajándéka nyomán
A menhelyi kutyák sorsa is biztosítva van Ronaldo ajándéka nyomán

 

A menhely egyik önkéntese volt olyan bátor, hogy írt egy levelet a Real Madrid focistájának, Cristiano Ronaldonak, segítséget kérve tőle. A portugál nem kérdezett semmit, csak küldött egy általa viselt Real Madrid-mezt, rajta az aláírásával, és csak annyit írt: árverezzétek el a mezt, a befolyó összeg pedig mind a tiétek - írja a nemzetisport.hu. Az aukcióból befolyó összeg nem csupán a menhely adósságainak törlesztését fedezte, hanem hosszú időre biztosította az állatokról való gondoskodást is. 

 

Ronaldo mentett meg egy menhelyet a bezárástól

 

 

 

Forrás: nemzetisport.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista! Állatvédő szervezetek REpont QR kódjai – itt a lista!
Minden apró segítség jól jön az állatvédő egyesületeknek, fajtamentőknek, menhelyeknek – akár 50 forint is! Összeszedtük, hogyan segítheted a REpont visszaváltó rendszerrel az árva állatokat!

Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez Így örül a kiskutya, amikor kedvenc focicsapata gólt szerez
Lelkesen ugrándozik és hangosan vakkant – Ezt a videót nem lehet kihagyni!

Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak Egyszerűen átdobott nyolc vizslát a menhely kerítésén valaki – sérüléseket és sokkos állapotot okozott a kutyáknak
Nyolc rémült kutya fogadta a Halasi Állatotthon dolgozóit – a kutyákat valaki egyszerűen átdobta a kerítésen, így szabadult meg tőlük.

277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton 277 állatvédő civil szervezet nyert el támogatást a számukra kiírt pályázaton
Az állatvédelemmel foglalkozó civil szervezeteknek meghirdetett 500 millió forintos keretösszegű pályázaton 277 szervezet nyert el támogatást - közölte az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos kedden Budapesten.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Rehabportál Irodakutya.com Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyám státusza: kapcsolatban Hírek - Címlapon
Kutyám státusza: kapcsolatban
Kutyamérgezés a Bikás parkban Hírek - Címlapon
Kutyamérgezés a Bikás parkban