A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Cristiano Ronaldo megmentett a bezárástól egy állatmenhelyet

2017. február 14., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A portugál focistáról talán kevesen tudják, hogy mennyit jótékonykodik, hiszen ezt nem igazán szereti, ha nagydobra verik. Ezúttal egyetlen egy ajándékkal megmentette a bezárás szélére sodródott állatmenhelyet, biztosítva ezzel az árva kutyák további sorsát.



A portugál menhelyen közel száz kutyának nyújtanak menedéket, gondoskodnak róluk és igyekeznek mielőbb szerető gazdit találni nekik. Az örökbefogadási kedv azonban egyre csak csökkent, az elhagyott kutyák száma viszont csak nőtt. Ezzel együtt a menhely költségei is folyamatosan gyarapodtak, mígnem közel 600 ezer forintnak megfelelő adósságot halmoztak fel. A menhelynek nem sok esélye maradt, közel álltak a teljes csődhöz, a bezáráshoz. Ekkor azonban a kutyákról is le kellene mondaniuk.  

 

A menhelyi kutyák sorsa is biztosítva van Ronaldo ajándéka nyomán
A menhelyi kutyák sorsa is biztosítva van Ronaldo ajándéka nyomán

 

A menhely egyik önkéntese volt olyan bátor, hogy írt egy levelet a Real Madrid focistájának, Cristiano Ronaldonak, segítséget kérve tőle. A portugál nem kérdezett semmit, csak küldött egy általa viselt Real Madrid-mezt, rajta az aláírásával, és csak annyit írt: árverezzétek el a mezt, a befolyó összeg pedig mind a tiétek - írja a nemzetisport.hu. Az aukcióból befolyó összeg nem csupán a menhely adósságainak törlesztését fedezte, hanem hosszú időre biztosította az állatokról való gondoskodást is. 

 

Ronaldo mentett meg egy menhelyet a bezárástól

 

 

 

Forrás: nemzetisport.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen Videón a husky, aki megpróbálta kiszabadítani társait a menhelyen
A bátor kutya sajnos lebukott, de ennél cukibb letartóztatásról aligha számolhatott be a rendőrség.

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol Idén is több gyűjtés indul a menhelyi állatok megsegítésére – online felületen mutatja a SPAR, mikor és hol
Folyamatosan zajlik 2024-ben is a menhelyeken élő cicák és kutyák támogatása a SPAR Magyarország és az Országos Állatvédőrség Alapítvány együttműködése keretében. A kezdeményezéssel tavaly többek között 32 ezer kilogramm száraztáp és több mint 45 ezer darab konzerv gyűlt össze számukra.

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett! Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!
Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Praktiker Ebugatta AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szuperkutyák védik az orosz határt Hírek - Címlapon
Szuperkutyák védik az orosz határt
Kutyákat mérgeznek Békéscsabán Hírek - Címlapon
Kutyákat mérgeznek Békéscsabán