A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ebugatta Piknik az állatok védelméért

2017. szeptember 02., 07:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Ha szeptember, akkor Ebugatta Piknik! Idén a rendezvény az állatvédelem jegyében zajlik, így nem csupán a vásári forgataggal és izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal, hanem állatvédő szervezetekkel, állatmentőkkel is találkozhatunk. 

Az Ebugatta kutyás közösség ismét találkozik egy fergeteges összejövetelen!

  • A szervezőt, Petrus Krisztinát kérdeztük idén mi lesz a rendezvény kitűzött célja?
  • Minden évben próbálok valami mást kiemelni, idén az állatvédelemé lesz a főszerep. Immáron ötödik alkalommal kerül a rendezvény megrendezésre a gödöllői Belvárosi Napok keretén belül, ahová minden állatbarátot szeretettel várunk. Most a közel 40 sátorból a legtöbben állatvédő szervezetek lesznek, közöttük három helyi is, de az ország minden részéből érkeznek. A programok szokásosan ingyenesek, de arra kérünk mindenkit, hogy hozzon magával adományt (pokrócot, nyakörvet, pórázt, bolha-kullancs elleni szereket, vásárlási utalványt, stb.), vagy vásároljon a megjelentektől ajándéktárgyakat, ezzel segítse állatvédelmi munkájukat.

 

Az idei pikniken is lesz kutya-szépségverseny

 

 

  • Milyen programok lesznek?
  • Természetesen a mindig nagy sikerű szépségverseny keverék és hobby kutyusoknak, valamint idén a tematikához igazodva a legszebb ivartalanított és örökbe fogadott kutyát is kiválasztja a zsűri, akik Arion eledelt kapnak. A helyi illetőségű VetaShop pedig a legszebb gödöllői és magyar kutyafajtát fogja díjazni.  Lesz több fordulóban PettBull  SzuperKutyásoknak behívó-evő verseny, majd a Gödöllői Kutyasport Egyesület bemutatóját láthatják Halász Árpád állatkoordinátor vezetésével. Mindeközben rengeteg program lesz a sátrakban, kutya-gazdi fotózás, szaktanácsadás és vásár.

 

Az egyik tavalyi díjazott kutyus

 

 

  • Minek köszönheti a rendezvény a nagy sikerét, hiszen minden évben egyre többen vannak.
  • Az Ebugatta csapata folyamatosan bővül, nagyon sok kutyabarát követ minket a közösségi oldalakon, és jó barátságot ápolnak. Ilyenkor szoktak találkozni, valamint fontos megjegyezni, hogy ennek a rendezvénynek nem a bevétel szerzés a célja, nincs belépődíj, nincs nevezési díj, hanem azt szeretnénk, hogy a felelős és kulturált állattartást népszerűsítsük, és az „Ebugattások” jól érezzék magunkat. 

 

V. Ebugatta Piknik

 

 

Idén ismét ott leszünk az Ebugatta Pikniken, keressetek bennünket!

Részletes program és további információ az esemény Facebook oldalán,
ide kattintva!

 

 

Témába vág

Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten Minden Kutyás Egyeteme – ingyenes előadások és izgalmas programok a Rex Állatszigeten
Szombaton, az Engedelmes kutyák napján rendezik meg a havonta jelentkező Minden Kutyás Egyeteme rendezvénysorozat első állomását a Rex Állatszigeten, amelyen a különböző kutyás sportok bemutatása mellett előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők.

Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit Tiszafüreden mutatták be először a gazdijogsit
A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány negyedik alkalommal rendezte meg Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben elnevezésű jótékonysági eseményét. A rendezvény célja, hogy az eseményből befolyt összeggel a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogassák. Az idei összeg, melyet a résztvevők segítségével gyűjtött az alapítvány, 150.000 Ft volt.

A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő A Nagy Találkozás - Hosszú kihagyás után újra tacskóktól volt hangos Gödöllő
Óriási számú tacskó-gazdit, és állatbarát érdeklődőt vonzott a VII. Hivatalos Tacskó Találkozó a hétvégén Gödöllőre.

A kutyatréner kulisszái mögött – Hobbi vagy munka? A kutyatréner kulisszái mögött – Hobbi vagy munka?
Néha ezt is megkérdezitek tőlem. Hogy hobbi-e még számomra a kutyusokkal foglalkozni vagy valami kötelezően kipipálandó feladat? Azt hiszem, kézenfekvő, ha gyakorlati példák segítségével válaszolok minderre.

5 jel, hogy a kutyád néha még szeretteidnél is közelebb áll a szívedhez 5 jel, hogy a kutyád néha még szeretteidnél is közelebb áll a szívedhez
Társasága megnyugtat, felvidít és szebbé varázsolja életünket. Különleges kapcsolat fűz össze minket, mely lélektől-lélekig ér, és gyakran szorosabb, mint amit az emberek irányában érzünk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Praktiker AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Az állatokat sem kímélik az ISIS terroristái - kiskutyára erősítettek robbanószereket Hírek - Címlapon
Az állatokat sem kímélik az ISIS terroristái - kiskutyára erősítettek robbanószereket
Mérgek, melyekhez hozzáférhet a kutya Hírek - Címlapon
Mérgek, melyekhez hozzáférhet a kutya