A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egészséges táplálkozás allergiás kutyáknak is?

2016. január 20., 13:00


Szerző: (X)


Kategória: Egészség




Van olyan kutyatáp, ami megbízható gyári körülmények között készült, és minden szempontból egészséges? Ugyanolyan biztonsággal, körültekintéssel készül, mint ha én készítettem volna? Nem tartalmaz káros anyagokat, amik megbetegítik a kutyámat? Vigyáz az egészségére? Allergiás kutyáknak is megfelelő?



Ezekkel a kérdésékkel gyakran találkozom, és azt tudom mondani, hogy igen van, olyan kutyatáp, amely minden kérdésedre biztonságos "igen" választ tud adni.

 

Egészséges táplálkozás allergiás kutyáknak is!

 

A GranataPet eredeti receptje egy körültekintő, hétköznapi gazditól indult el, aki akár Te is lehetnél. A kutyája Cira ugyanolyan kutya volt, mintha a Tiéd lenne, csupán egy problémája volt. Cirának folyton hullott foltokban a szőre, vakarózott, belső fül gyulladása volt, az emésztése időszakonként rendben volt, majd ismét hasmenés és levertség lett úrrá rajta. A gazdi kutatott, keresett, kipróbált mindent, konzultált állatorvosokkal, de csak időszakosan lett mindig jobban Cira. Ezért úgy döntött, hogy főz és alkot Cirának. A kutatások alapján összeállt a fejében egy gondolta, egy új recept, amit megfőzött a saját konyhájában, a mindennapi alapanyagokból. Így alkotta meg a GranataPet eredeti receptjét.

 

A gránátalma is igen egészséges!

 

Hosszas kutatómunka és német állatorvosokkal való konzultálás után arra jutott, hogy az alábbi szempontoknak kell megfelelnie a receptjének:

  • minőségi színhúst tartalmazzon, amely biztosítja a megfelelő egészséges energiát, nem pedig állati melléktermékeket.
  • gabonamentes, mert a gabona – úgy mint a kukorica, búza, árpa, rizs – hosszú távon rákos, daganatos megbetegedéseket okozhat.
  • tartalmazzon ízületvédőt, mert a mai kutyák ízületei és csontozata fokozott megterhelésnek vannak kitéve a modern világban.
  • olyan kiegészítőket, gránátalmát, algákat, esszenciális olajokat tartalmazzon, amelyek természetesek, segítik az emésztést, egészségesek és biztosítják a mindennapi jó közérzetet.
  • és ízletes legyen, mert azért csak a hűséges társ étrendjéről van szó.

Így megalkotta a GranataPet receptjét. Nagyon izgult, hogy ízlik a kutyájának, beválik-e egyáltalán a mindig kiújuló problémáira. Legnagyobb meglepetésére bevált. Kutyájának ízlett, és rövid idő alatt javulni kezdtek a tünetei. Mikor látták a barátai és kutya sétáltató társai is a változást, akkor ők is kértek belőle. Így már nem egy, hanem egyre több és több kutyának főzött. 

 

Így indult útjára a GranataPet története.

 

Egészséges táplálkozás allergiás kutyáknak is!

 

Az eredeti recept azóta sem változott, a szigorú kritérium rendszernek a mai napig 100%-ban megfelel, amelyek:

  • nem tartalmaz gabonát, azonban burgonyát igen, mert a megfelelően elkészített burgonya könnyen emészthető, jól felszívódik és Káliumban gazdag,
  • kizárólag megbízható, egészséges, német minőségi színhúst tartalmaz (állati mellékterméket és beteg, elhullott állatok húsát nem tartalmazza),
  • kiegészítésképpen gránátalmát tartalmaz, amely természetes antioxidánsként védelmet biztosít a rákos sejtekkel szemben, erősíti az immunrendszert, valamint egyedi ízélménynek köszönhetően még a legválogatósabb kutyákat is leveszi a lábáról.
  • hidegen sajtolt lazacolajat is tartalmaznak, amely Omega3 és 6 zsírsavakon keresztül védi a szívet és táplálja a szőrzetet, így megelőzhetőek a szívproblémák, a viszketés és gyönyörű, egészséges szőrt biztosít.
  • ízületvédésképpen optimális arányban újzélandi zöldkagylót tartalmaz, így hosszútávon biztosítja a rugalmas és természetes mozgást,
  • Tartalmaznak még emésztést segítő kék-zöld algát, tápanyagfelvételt javító mojave jukkát és öregedést lassító taurint.
  • A GranataPet termékei nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, szóját, ízfokozót, aromákat, löncshúst, cukrot.
  • A GranataPet termékek előállítása során nem történtek állatkísérletek és környezetbarát, visszazárható csomagolásban kerülnek a polcra, hogy mindig megőrizzék frissességüket.

A családias hozzáállás, a kiváló alapanyagok és a bevált recept azóta is megmaradt, a GranataPetnek elsődleges a kutyák és macskák egészsége.

 

 

Tudj meg többet termékeinkről: http://www.granatapetshop.hu/

Kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/granatapetshop.hu

 

Légy Te is egészségtudatos gazdi!

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ehetnek a kutyák epret? Ehetnek a kutyák epret?
Ízlelhetjük apró szeletekre vágva, porcukorral meghintve vagy pürésítve, és akkor még nem is beszéltünk a mennyei eperlekvárról... Már a gondolatától is összefut az ember szájában a nyál! Nincs is min csodálkozni, ha a finomság illata kedvencünk figyelmét is felkelti. Adhatunk nekik epret?

Ehetnek a kutyák sonkát? Ehetnek a kutyák sonkát?
Bár az ünnepek már elmúltak, a húsvéti sonkából maradt falatokra még mindig áhítozhat kedvencünk. De kaphat belőle?

Miért eszik füvet a kutyám? Miért eszik füvet a kutyám?
Éhes? Fáj a pocakja? Szorongását próbálja enyhíteni? Vagy csupán megszokásból legelészik? Mit kell tudnunk a fűevésről és hogyan segíthetünk kedvencünknek, ha túlzásba viszi?

Egészséges tápanyagforrás kutyáknak is: a tojás Egészséges tápanyagforrás kutyáknak is: a tojás
Ha kedvencünk valaha is kóstolta már a főtt tojást, elképzelhető, hogy pillanatokon belül a konyhában terem, amint elkezdjük feltörni a héját. Tűkön ülve várja, mikor kaphat belőle – mintha tudná, hogy neki is jót tesz. Mi teszi olyan értékes finomsággá a tojást?

A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja? A kutya bundája is korpásodhat - Mi okozhatja?
Apró fehér szöszmöszök a kutya bundáján? Csak nem korpásodik? Lehetséges egyáltalán?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Beagle Club Online Brimo partysátor Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Milyen korban kerüljön új családjához a kölyök? Hírek - Címlapon
Milyen korban kerüljön új családjához a kölyök?
Újabb lépés az állatvédelemért: országos állatvédelmi szövetség alakulhat Hírek - Címlapon
Újabb lépés az állatvédelemért: országos állatvédelmi szövetség alakulhat