A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy napra bezár augusztusban a Fonyódi Kutyabarát Fürdőhely

2017. augusztus 02., 17:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Egy napra kell mondanunk a kutyás strandolásról Fonyódon - íme, a részletek!



 

Hamarosan megrendezésre kerül az idei Balaton Átevezés, amit Fonyód és Badacsony közötti szakaszon bonyolítanak le. Az evezők Fonyódról indulnak, majd ide érnek vissza Badacsonyból. A rendezvényre való érdeklődés jelentősen megnövekedett, ezért az valószínűleg a kutyás strand területére is ki fog terjedni.

 

Azért, hogy a kutyák biztonságát garantálják, valamint a rendezvény lebonyolítása is zavartalan legyen, az átevezés napján, augusztus 12-én a kutyás strand zárva tart. Az átevezés esőnapja augusztus 13 - ez esetben a zárás erre a napra vonatkozik majd.

 

Fonyódi Kutyabarát Fürdőhely

 

 

 


Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Témába vág

Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál? Lesz menőbb kutya ezen a nyáron a strandröplabdázó border collienál?
Úgy adogatja a labdát a fekete-fehér kutya gazdájával, mint a profi strandröplabdások!

Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon Kutyával a Balatonra: zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon
Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Kutyás üdülés a Balaton északi partján Kutyás üdülés a Balaton északi partján
A Balaton északi partjára látogattunk, ahol igyekeztünk minél több programot besűríteni a két napba, amit itt töltöttünk. Nem maradhatott el a Balatonban fürdés, kilátók felfedezése, hekk és a halászlé, na meg persze a dimbes-dombos Balaton-felvidéki utakon az autókázás.

Kutyabarát strandok és fürdetőhelyek Magyarországon – Itt a 2024 -es lista! Kutyabarát strandok és fürdetőhelyek Magyarországon – Itt a 2024 -es lista!
A forró nyári napokon nincs is jobb annál, mint hűs vízparton pihenni – és ezt kutyáink legalább annyira élvezik, mint mi! De hova mehetünk, ha kutyával keresünk vízpartot? Elhoztuk idén is a kutyabarát strandtérképet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
„Eb-kidobó” McDonald’s módra Hírek - Címlapon
„Eb-kidobó” McDonald’s módra
Áldás a kutyákra! Hírek - Címlapon
Áldás a kutyákra!