A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Egy napra bezár augusztusban a Fonyódi Kutyabarát Fürdőhely

2017. augusztus 02., 17:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Egy napra kell mondanunk a kutyás strandolásról Fonyódon - íme, a részletek!



 

Hamarosan megrendezésre kerül az idei Balaton Átevezés, amit Fonyód és Badacsony közötti szakaszon bonyolítanak le. Az evezők Fonyódról indulnak, majd ide érnek vissza Badacsonyból. A rendezvényre való érdeklődés jelentősen megnövekedett, ezért az valószínűleg a kutyás strand területére is ki fog terjedni.

 

Azért, hogy a kutyák biztonságát garantálják, valamint a rendezvény lebonyolítása is zavartalan legyen, az átevezés napján, augusztus 12-én a kutyás strand zárva tart. Az átevezés esőnapja augusztus 13 - ez esetben a zárás erre a napra vonatkozik majd.

 

Fonyódi Kutyabarát Fürdőhely

 

 

 


Indexkép forrás: kutyabarathelyek.hu

Témába vág

Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók Legyen a kutyának is élmény a kempingezés! - Tippek és fontos tudnivalók
A kutyabarát turizmus népszerűsége növekszik, és egyre több kutyatartó ismeri fel, hogy a kempingezés ideális lehetőséget kínál a háziállatokkal történő közös nyaralásra. Az Aranypart Camping & Apartments példája rávilágít a balatoni kutyás kempingezés aktuális lehetőségeire. Ha kutyával utazunk fontos a megfelelő szálláshely és szállástípus kiválasztása, valamint az alapfelszerelés hiánytalan összeállítása és az állattartás szabályainak ismerete a kutya kényelme érdekében. A cikk hasznos információkat kínál egy állatbarát nyaralás megszervezéséhez.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben Így alakul a Fonyódi Kutyás Fürdetőhely nyitvatartása a következő hetekben
Nyitvatartási információk, rendezvények és a belépőjegyek alakulása a nyár utolsó napjaiban – és azon túl.

Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára! Életbe lépett a másodfokú hőségriasztás az ország egész területén – figyeljünk oda kutyáink biztonságára!
A júliusi hőségriasztás alatt sajnos több kutya is hőgutát kapott – volt, amelyik életét is vesztette. Legyünk óvatosabbak!

5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen! 5 tipp, hogy a kutyás strandolás felhőtlen legyen!
Bár az időjárást befolyásolni nem tudjuk, tehetünk azért, hogy a strandolást ezen kívül semmi ne árnyékolja be. Legyen a kutyabarát strandon eltöltött idő a kutyusnak és a gazdinak is élmény!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta MTI Rehabportál Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb győzelem! Balin betiltották a kutyahús-kereskedelmet! Hírek - Címlapon
Újabb győzelem! Balin betiltották a kutyahús-kereskedelmet!
Kutyahús-kereskedőtől mentett kutyát fogadott örökbe Dél-Korea miniszterelnöke Hírek - Címlapon
Kutyahús-kereskedőtől mentett kutyát fogadott örökbe Dél-Korea miniszterelnöke