A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Elveszítették lányukat, de kutyája hazatért

2016. április 12., 06:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
770 mérföldet vezetett le a rendőr, hogy egyesítse az autóbalesetben elhunyt áldozat kutyáját a gyászoló családdal!McKenzie Catron csupán 19 éves volt, amikor egy tragikus balesetben életét vesztette Alabamában a tavaszi szünetben. Autója lesodródott az útról, egyenesen egy villanypóznának csapódott. Jonathan Whaley őrmester elsőként érkezett a helyszínre. Kiderült, hogy a lány nem volt egyedül az autóban, kutyája, Kai is vele tartott. 

 

McKenzie Catron és kutyája, Kai
McKenzie Catron és kutyája, Kai
Fotó: facebook.com/HelpFindKai/

 

„Úgy éreztük, meg kell találnunk a kutyát. Bármit megtettünk volna azért, hogy visszakerülhessen családjához.” – mondta el Whaley. A helyszín biztosítását követően a rendőrség, tűzoltóság és katasztrófavédelem nagy erőkkel kutatta át a területet az elveszett pitbull után. 

 

A Facebook-on egy csoport is létrejött "Help Find Kai" néven (ma már "We Found Kai"), melyben McKenzie családja, a keresést koordináló emberek és segítőik cseréltek információkat. Még 1.000 dolláros díjat is felajánlottak a megtalálónak.

 

Mikor végre ráleltek a rémült állatra, újabb nehézséggel találták szembe magukat: befogása lehetetlennek tűnt, mivel annyira ijedt és zavarodott volt, hogy senkit sem engedett közel magához. A kihívás ellenére minden résztvevő tudta, mennyire fontos lenne McKenzie családjának, hogy újra magukhoz ölelhessék lányuk imádott kutyáját. 

 

Kai szeretett gazdája ingével betakarva
Kai szeretett gazdája ingével betakarva
Fotó: facebook.com/HelpFindKai/

 

Nem adták fel! 10 óra intenzív keresés után a sokadik próbálkozásra sikerült bekeríteni a kutyát, megragadták a nyakörvét, majd az autóhoz terelték - nyolc ember együttes munkájának eredményeképpen. Whaley magához vette Kait, akinek egyedül csak az hozott megnyugvást, ha szeretett gazdája ingével betakargatva hajthatta álomra fejét. 

 

Az Arkansasban élő család ügyvédje, Benjamin Irwin is átérezte helyzetüket. „ A helyükben én magam is vissza akartam volna kapni az utolsó kézzelfogható dolgot, mely ahhoz a személyhez köt, akit szerettem.” Irwin ügyvédi irodája ajánlotta fel az 1.000 dolláros megtalálói díjat, melyet végül annak a menhelynek a rendelkezésére bocsátották, ahonnan Kait örökbefogadták.

 

770 mérföld után Kai újra családja körében
770 mérföld után Kai újra családja körében 
Fotó: facebook.com/HelpFindKai/

 

A keserédes befejezéshez azonban még hátra volt egy hosszú utazás. Kait családját 770 mérföld (közel 1250 km!) választotta el egymástól. Whaley őrmester vállalta a feladatot, szerette volna levenni a gyászolók válláról ezt a terhet. Bár lányuk halála mindnyájuk életét alapjaiban rengette meg, s a mérhetetlen veszteség miatt már soha nem lesznek ugyanazok az emberek, Kai még velük van.

 

Kenzie emléke tovább él benne, s ha csak rövid pillanatokra is, de ez a tudat és Kai jelenléte valamelyest könnyebbé teszi a fájdalom elviselését. Hálájuk jeléül júliusban ők is megteszik majd a hosszú utat, hogy meglátogassák a jószívű rendőrt, akinek kitartása nélkül Kai nem biztos, hogy hazakerült volna.

 

„Kai lányunk része volt. És most újra itt van velünk. Végre elindulhatunk a gyógyulás útján.” – mondta el Catron édesanyja az egyik interjúban

 

Kenzi barátja, Christian és Kai kapcsolata különösen szoros
Kenzi barátja, Christian és Kai kapcsolata különösen szoros
facebook.com/HelpFindKai/

Forrás: barkpost.com, lifewithdogs.tv
Indexkép forrás: barkpost.com
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Biztos szereti a kutyád, ha megöleled? Biztos szereti a kutyád, ha megöleled?
Videófelvételek elemzése során arra jutottak a kutatók, hogy a kutyák legszívesebben elkerülnék az ölelést.

Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai Szívmelengető videó - Aprócska kölykök lettek a sérült kacsa legjobb barátai
Nagy szeretettel gondozgatja a kiskutyákat, és még a tollas farkincáját is csóválja, annyira örül nekik!

4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján 4 dolog, amiért a gazdikat is ünnepelhetjük Anyák napján
Van pár dolog, ami miatt azokat a nőket is ünnepelhetnénk, akik egy, vagy több kutyusnak az „anyukája”. A gazdi szerep, ha nem is ugyanaz, nagyon hasonlít a szülői szerepre.

Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas Tündéri videó: Minden évben bemutatja kutya barátjának kicsi gidáit a szarvas
A golden retriever lelkesen besegít a gidácskák gondozásába!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online MTI Hírstart Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tisztázták Cesar Millant az állatkínzás vádja alól Hírek - Címlapon
Tisztázták Cesar Millant az állatkínzás vádja alól
I.Kinológiai Konferencia – összefoglaló Hírek - Címlapon
I.Kinológiai Konferencia – összefoglaló