A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Emlékhely épül a szivárványhídon átkelt mentőkutyák és kedvencek emlékére

2018. augusztus 23., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Rájuk bízhattuk az életünket, azonnal készen álltak a segítésre, a munka volt az életük. Sajnos a mentőkutyák ideje is véges, ahogy kedvenceinké is. Nekünk csak az emlékezés marad - hamarosan méltó hely nyílik az együtt töltött pillanatok visszaidézésére!



Kutyásnak lenni talán a legjobb dolog a világon. Mindegy, hogy aktív munkatársunk, vagy “csak” barátunk a négylábú - ők teljes értékű családtagok. Éppen ezért olyan nehéz elengedni őket, mikor eljön az idő. Emlékük örökké bennünk él, mégis jól esne a lelkünknek, ha lenne egy hely, ahol meggyújthatnánk értük egy mécsest, míg visszagondolunk a legszebb pillanatokra…

 

Hamarosan meg is tehetjük: a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat szentendrei bázisán épül fel a Közösségi négylábú emlékhely, ahová bármikor betérhetünk, hogy meggyújtsunk egy gyertyát, felidézzük a szép pillanatokat, közös élményeket. Az emlékhely ugyanis nem csak az elhunyt mentőkutyák számára épül, bár ők is különleges helyet kapnak itt - egy óriási mozaik készül, amin azon kedvenceink fotói szerepelnek majd, akik már nem lehetnek velünk.

 

 

Hamarosan elkészül a Közösségi négylábú emlékhely
Hamarosan elkészül a Közösségi négylábú emlékhely

 

 

Az emlékhely hamarosan elkészül: a mozaikhoz a mentőkutyák fotóin kívül már több mint 50 kedvenc képe érkezett - tudtuk meg a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálattól. Az emlékhely környéke gyönyörűen parkosított, így zavartalanul, szép környezetben emlékezhetünk elhunyt kedvenceinkre. A Közösségi négylábú emlékhely bővíthető lesz, így minden gazdinak lehetősége lehet a szeretett kedvenc legkedvesebb képének elhelyezésére a jövőben is. A képeket az alábbi e-mail címre lehet elküldeni: info @ kutato-mento.hu.

 

 

 


A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat saját erőből kezdte el létrehozni a Közösségi négylábú emlékhelyet, ám szívesen fogadnak hozzájárulást, adomány a projekt létrejöttéhez. Ide kattintva található bővebb információ a támogatási lehetőségekről.


 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Átkelt a szivárványhídon Symba Átkelt a szivárványhídon Symba
Symbától, a híres mentőkutyától búcsúzik az ország. Symba nevét minden kutyás és kutyaszerető ismerte – együtt gyászolja e fantasztikus kutyát az egész ország.

E-cigaretta: kutyád életébe is kerülhet, ha megkaparintja E-cigaretta: kutyád életébe is kerülhet, ha megkaparintja
Korábban már körüljártuk a dohányzás kutyákra gyakorolt hatásának témakörét. De mi a helyzet az e-cigarettával?

Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla
Azonnali állatorvosi beavatkozás nélkül a babesiosis halálos kimenetelű lehet kedvencünkre nézve – ezért is olyan fontos tisztában lennünk terjedésével, tüneteivel és a megelőzéssel!

A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier
Skócia, 1858. A bozontos kiskutya gazdáját súlyos betegség ragadta el. Bobby elkísérte utolsó útjára, majd leheveredett a sírhantra, és elhatározta, hogy vigyáz rá, amíg csak él.

Baleset érte mentőkutyásainkat – így segíthetsz! Baleset érte mentőkutyásainkat – így segíthetsz!
Önzetlenül kockáztatják értünk életüket, gondolkodás nélkül sietnek a segítségünkre – ők a mentőkutyák és gazdáik. Valódi hősök! Most azonban nekik van szükségük segítségre.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nem árulnak többé kiskutyát és kismacskát a brit állatkereskedések Hírek - Címlapon
Nem árulnak többé kiskutyát és kismacskát a brit állatkereskedések
Az évszázad árvize elől mentik az állatokat Indiában Hírek - Címlapon
Az évszázad árvize elől mentik az állatokat Indiában