A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Esernyőjével védte a tűző napsugaraktól a sérült kutyát a rendőr

2022. július 08., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Itt maradok mellette, amíg elkezd bízni bennem, jelentette ki a rendőr, és ekkor a kiskutya egy hatalmasat sóhajtott megkönnyebbülése jeleként." 

Történet egy kutyusról, egy állatbarát hölgyről és egy járőrről, akinek hatalmas szíve van. Képzeljük el, hogy városunk forró utcáin autózunk, és egyszer csak a szemünk sarkából valami fehérségre leszünk figyelmesek az út szélén. Lelassítunk, visszatolatunk, és ahogy jobban megnézzük, egy kiskutyát látunk, aki kétségbeesetten kuporog a fűben, és már alig kap levegőt a tűző napon... Hogyan kerülhetett oda? És mit tehetünk érte?

 

Pontosan ez történt a Tennessee állambeli Kaye Fiorello-val is, akinek eszébe jutott, hogy pár perccel korábban haladt el egy járőr autója mellett. Visszafordult, sebesen odahajtott, majd segítséget kért a férfitól, aki azonnal cselekedett.

 

 

Esernyőjével védte a tűző naptól a sérült kutyát a rendőr
Esernyőjével védte a tűző naptól a sérült kutyát a rendőr
Fotó: Facebook/Kaye Fiorello

 

 

„Úgy tűnt, jó ideje kint lehetett már a kutya” - idézte fel a sorsdöntő pillanatot. - A rendőr annyit kérdezett, merre láttam, és már indult is érte. Én is elkísértem őt.”

 

Ahogy odaértek, egy rettegő és a végletekig kimerült kutyával találták szembe magukat, feltehetően meg is sérült. Eleinte tartott tőlük, ám amikor a járőr vizet és élelmet tett le elé, lassacskán elkezdett felengedni. Eközben értesítette az állatmentőket, és kiérkezésükig egy esernyővel a kezében letelepedett a kutya mellé, hogy megvédje a tűző napsugaraktól, és biztonságot nyújtson neki.

 

 

Princess és megmentője, a kutyabarát járőr
Princess és megmentője, a kutyabarát járőr
Fotó: Facebook/Kaye Fiorello

 

 

Itt maradok mellette, amíg elkezd bízni bennem, jelentette ki a rendőr, és ekkor a kiskutya egy hatalmasat sóhajtott megkönnyebbülése jeleként. Mintha megérezte volna a segítő szándékot, tekintetéből eltűnt a rettegés, szemei felcsillantak. Csodálatos módon kapcsolódtak egymáshoz, én pedig elsírtam magam, annyira örültem!” - emlékezett vissza a segítségkérő a megható jelenetre.

 

Ms. Fiorello akkor még nem is sejtette, milyen fontos szerepet játszott a történetben. Folytatnia kellett útját, de később megtudta, hogy a kutyát sikerült megmenteni, és állatorvosi ellátásban részesítették. Eltört a csípője, ezért hevert ott magatehetetlenül aznap a forró napon, képtelen volt eljutni az árnyékos helyre.

 

 

Az állatkórházban megműtötték a kutya törött csípőjét
Az állatkórházban megműtötték a kutya törött csípőjét
Fotó: Facebook/Kaye Fiorello

 

 

Hosszú rehabilitáció vár rá a gyógyulásig, de ezt az utat már nem kell egyedül megtennie. Rendőrbarátja ugyanis végig ott lesz mellette.

 

Egy héttel azután, hogy megmentették, örökbefogadta a kiskutyát, és megígérte neki, hogy élete végéig vigyázni fog rá. Princess, vagyis Hercegnő, egy ideig az állatkórházban lábadozott, de július elején hazamehetett új otthonába. Haza, ahol már nagyon várták!

 

Egy újabb történet, ami boldog véget ér – ahogy a csillagokban meg volt írva.

 

Princess új otthonában
Princess új otthonában
Fotó: Facebook/Kaye Fiorello

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Kaye Fiorello

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is! Ne menj el mellettük: lásd meg a fekete kutyát is!
A fekete kutyák is gyönyörűek! És nem kevésbé vágynak a szeretetre, egy gondoskodó gazdira és egy meleg otthonra, mint fehér, barna, vagy épp tarka társaik. Mégis, ha az örökbefogadási esélyekről van szó, a fekete bundájú állatok helyzete elszomorító.

Királyi kalapban pózolnak a mentett kutyák a 2024-es adománygyűjtő naptárhoz Királyi kalapban pózolnak a mentett kutyák a 2024-es adománygyűjtő naptárhoz
Kate Middleton kalapkészítője kreatív csodáival szeretne segíteni a menhelyi kutyákon.

Miért remeg a kutyám? Miért remeg a kutyám?
A remegésnek számos kiváltó oka lehet, külső tényezőktől kezdve betegségeken át egészen az érzelmi hatásokig. Mire figyeljünk és hogyan segítsünk kedvencünknek?

 Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől Apró tacskó kölyköt mentettek a NAV munkatársai biztos halál elől
Egy forgalmas külterületen lettek figyelmesek az apró kölyökkutyára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai – természetesen azonnal a segítségére siettek!

Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást Még gazdija se tudta kiszedni a kutyát a szökőkútból, annyira élvezte a pancsolást
Rettentően jól szórakozott, esze ágában sem volt kijönni a vízből!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak EB OVO Közhasznú Egyesület MOL Nyrt. Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A gazdik 95%-a állítja: kutyájának köszönhetően sokkal nyugodtabb és kevésbé érzi magát stresszesnek Hírek - Címlapon
A gazdik 95%-a állítja: kutyájának köszönhetően sokkal nyugodtabb és kevésbé érzi magát stresszesnek
Tragédia: Megtalálták a Kis-Dunában elmerült kutyakiképzőket Hírek - Címlapon
Tragédia: Megtalálták a Kis-Dunában elmerült kutyakiképzőket