A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Facebook rajongók újították fel a zuglói kutyafuttatót

2019. október 16., 06:30


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló
Arról már beszámoltunk Nektek, hogy egy zuglói kutyafuttató nemrégiben megújult, érdemes azonban pár szót ejteni a mögötte álló kezdeményezésről is.A felújítás története nem mindennapi! A Brit Petfood – Csehország egyik legnagyobb állateledel gyártója, amelynek termékei nálunk is elérhetőek – áll az ötlet mögött. A cég szeretett volna valami igazán hasznosat tenni a hazai kutyás közösségért.

A több mint 1,4 millió forint értékben megvalósult felújítás különlegességét annak háttere adja. A Brit Facebook oldalán megrendezett szavazáson a rajongók dönthették el, hogy a cég által felajánlott keretösszeget melyik kutyafuttató kapja meg. A gazdik maguk ajánlhattak helyszínt, így valódi összefogásra volt szükség, hiszen a majdnem ezer beérkezett javaslat közül a győztes futtató 236 voksot gyűjtött be. Emellett ráadásul a szavazók között 10 db értékes Brit ajándékcsomagot is kisorsoltak.

 

 

A zuglói kutyások nagy örömmel vették birtokba a megújult futtatót
A zuglói kutyások nagy örömmel vették birtokba a megújult futtatót

 

 

A Brit Petfood célja a prémium minőségű állateledelek gyártásával a házi kedvencek egészséges táplálása, hogy életvidámak, energikusak és boldogak legyenek minden nap. Éppen ezért a cég szívügyeként kezelte a projektet, melynek megvalósulása alatt folyamatosan egyeztetett a kutyás közösséggel és Szabó Rebeka alpolgármesterrel, aki szintén kiemelt figyelemmel kísérte a felújítást.

 

 

A kutyák egészségének megőrzéséhez a megfelelő mennyiségű és minőségi mozgás is elengedhetetlen
A kutyák egészségének megőrzéséhez a megfelelő mennyiségű és minőségi mozgás is elengedhetetlen

 

 

Az ilyen kezdeményezések igazi üde színfoltok, amik minden állatbarát szívét megdobogtatják, így reméljük, a jövőben sok hasonló akcióval találkozhatunk majd, hiszen az igény hatalmas. Csak Budapesten legalább 500 ezer kutya él, a nem hivatalos adatok szerint pedig mindössze 126 kutyafuttató található.

 

 

A megújult futtatót Gál-Pál Sándor, a Brit Petfood képviselője és Szabó Rebeka, Zugló alpolgármestere adta át
A megújult futtatót Gál-Pál Sándor, a Brit Petfood képviselője és Szabó Rebeka, Zugló alpolgármestere adta át

 

 

Amennyiben ti is szeretnétek egy összetartó közösség tagjai lenni, és nyernétek értékes ajándékokat kedvenceteknek, látogassatok el a Brit Facebook oldalára, és kövessétek őket itt: facebook.com/brit.petfood.hungary/

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal 3 fontos ok, amiért NE engedd, hogy a kutyád pórázon ismerkedjen idegen kutyákkal
„Ugyan, mi lehet a probléma?” - Merülhet fel benned. „Hiszen a kutyák társas lények, nem?” Nos, nem feltétlenül. És bár fejleszthető a szocializációjuk, mégsem hasznos dolog erőltetni a barátkozást, mert bizony baj is lehet belőle.

Kutyamérgezések Budapesten: Újabb helyszíneken tűntek fel veszélyes falatok Kutyamérgezések Budapesten: Újabb helyszíneken tűntek fel veszélyes falatok
Már hét különböző kerületben találtak mérgező, vagy sérülést okozó falatkákat kiszórva, melyek nagy valószínűséggel kutyáknak szántak az elkövetők. Legyünk nagyon óvatosak a kutyasétákon!

Kolbászfalatkákba rejtett szögekkel próbálnak ártani a kutyáknak Budapesten – fokozott figyelem szükséges a sétákon! Kolbászfalatkákba rejtett szögekkel próbálnak ártani a kutyáknak Budapesten – fokozott figyelem szükséges a sétákon!
Sajnos időről-időre felüti a fejét egy-egy figyelmeztető bejegyzés, poszt, felhívás, melyek különféle mérgezési kísérletekről, ártó szándékú próbálkozásokról szólnak. Ezúttal Budapesten történt ilyen eset.

Svájcból egészen Budapest közelébe vándorolt egy fiatal farkas Svájcból egészen Budapest közelébe vándorolt egy fiatal farkas
Az állat, akit csak M237-es egyedként tartanak számon egészen Bécs magasságáig vándorolt, majd a Fertő-tótól délre lépte át a magyar határt. A svájci Surselva régióból útnak induló négylábú útjáról a Wolf Switzerland Group számolt be.

Újabb kutya halt meg a Budai várban Újabb kutya halt meg a Budai várban
Gino, a lagotto kutyus csütörtökön a várban sétált gazdáival a kutyafuttatásra kijelölt területen, amikor máig érthetetlen okból felugrott a Tóth Árpád sétány külső falára, majd a mélybe zuhant. Súlyos sérülései következtében sajnos a gondos orvosi kezelés ellenére belehalt a balesetbe. Részvétünk a gazdinak!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vad- és háziállatokat szaporító telepet számoltak fel az állatvédők Hírek - Címlapon
Vad- és háziállatokat szaporító telepet számoltak fel az állatvédők
Börtönbe mehet a balotaszállási állatkínzó - megtörtént a vádemelés Hírek - Címlapon
Börtönbe mehet a balotaszállási állatkínzó - megtörtént a vádemelés