A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Fellélegezhetnek a kutyások Cegléden: tűzijáték helyett lézershow lesz augusztus 20-án

2018. július 23., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Az év végi ünnep mellett augusztus 20-a is rettegett dátum a legötbb kutyás körében, hiszen szinte már hagyománynak számít, hogy a nemzeti ünnepünket tűzijáték koronázza meg.A szemet gyönyörködtető, látványos tűzijátékok sajnos a kutyásoknak, de még a lovasoknak, cicásoknak is inkább csak a stresszt jelenti. Kedvenceink nagy része retteg a fényvillanásokkal kísért durrogó hangoktól. A nyári viharok, de a tűzijátékok is megviselik őket, a robaj miatt teljesen bestresszelnek, rettegnek. Sokuk, ha nincsenek megfelelő helyre zárva, inkább a menekülést választják, ami akár az életük végét is jelentheti, ha teljes pánikban például egy főúton keresztül szaladnak el. Miközben biztonságos helyet keresnek maguknak, ahol nem hallják a fenyegető zajokat, rendkívül messzire is eljuthatnak az otthonuktól, ahonnan már nem találnak haza.

 

Augusztus 20. Cegléd: nem lesz tűzijáték, helyette lézershow szórakoztatja a közönséget

 

Idén a Cegléden élő, és oda látogató kutyások azonban fellélegezhetnek: idén a tűzijáték elmarad, helyette lézershow szórakoztatja majd a közönséget, az ünnep megkoronázásáról emellett az István a király rockopera gondoskodik.

 

Cegléden jelenleg több épület is felújítás alatt áll, ezek fel vannak állványozva, folyamatosan folyik a munka - ez okból konzultált a városvezetés a katasztrófavédelem és a pirotechnika szakembereivel, jó ötlet-e ilyen körülmények között tűzijátékkal szórakoztatni a közönséget. A megbeszélések során döntöttek inkább a lézershow mellett, ez sokkal biztonságosabb, ugyanakkor legalább olyan látványos, mint a tűzijáték.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idén is segít az elkóborolt kutyák hazatalálásában a MOL Idén is segít az elkóborolt kutyák hazatalálásában a MOL
A kánikula kemény próbatétel elé állítja a kutyákat és a gazdikat egyaránt, és ugyanez igaz az előrejelzések szerint forrónak ígérkező augusztus 20-i ünnepségekre is. A MOL-ra ilyenkor is biztosan lehet számítani: aki úton van, mindig betérhet kedvencével együtt a több mint 400 kutyabarát töltőállomás valamelyikére, ha pedig az ünnep estéjén az elővigyázatosság ellenére a fény- és hanghatásoktól megriadva világgá menne a kutyus, a MOL-kutakon abban is segítenek, hogy a lehető leggyorsabban hazataláljon.

Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében? Tűzijáték Augusztus 20-án - Mit tehetsz kutyád védelmében?
Évről-évre felmerül a kérdés, hogyan vigyázhatunk még jobban kedvencünk testi-lelki épségére ezen a napon. Következő tanácsainkkal ebben szeretnénk segíteni a kedves Olvasót.

Nem lesz tűzijáték augusztus 20-án Miskolcon Nem lesz tűzijáték augusztus 20-án Miskolcon
Kulturális programok igen, központi tűzijáték viszont nem lesz Miskolcon idén augusztus 20-án sem! A kiszámíthatatlan gazdasági helyzet mellett erős érv volt a döntés meghozatalában a környezet és az állatok védelme is.

Menhelyi kutyáknak olvastak meséket az állatbarátok a július 4-i tűzijáték alatt Menhelyi kutyáknak olvastak meséket az állatbarátok a július 4-i tűzijáték alatt
Több tucatnyi felnőtt és gyermek döntött úgy, hogy ünneplés helyett inkább a félős ebeknek segít.

Jazzy hazatér - 7 év után került meg a tűzijáték elől elmenekült kutya Jazzy hazatér - 7 év után került meg a tűzijáték elől elmenekült kutya
Az Orange County Animal Services menhely munkatársait egy floridai hotelszobában, étlen-szomjan magára hagyott, idős kutyushoz hívták ki az ott dolgozók, aki annyira le volt gyengülve, hogy járni is alig tudott.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 Ebugatta Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tiltott állatviadal szervezőit fogta el a TEK Hírek - Címlapon
Tiltott állatviadal szervezőit fogta el a TEK
Az állatorvos tanácsai: így előzd meg, hogy a kutyád hőgutát kapjon Hírek - Címlapon
Az állatorvos tanácsai: így előzd meg, hogy a kutyád hőgutát kapjon