A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mancs a mozikban!

Hogyan lesz a mozikból kutyabarát hely?


2015. január 26., 06:00


Szerző: RSM


Kategória: Könnyű




Január 29-én, vagyis, ezen a héten pénteken kerül a magyar mozikba Mancs története. A film hiánypótló szerepet tölt be témájában, célközönségében és kivitelezésében. Az Új Budapest Filmstúdió alkotása kutyásoknak és családoknak igazi csemege lesz!



Mancs, avagy mese, amit egy hős kutya ihletett címmel kerül a mozikba január végén egy különleges, igazi szórakozást nyújtó alkotás. Pejó Róbert rendező által vászonra vitt történet nem csak Mancsnak állít emléket, hanem tiszteleg a magyar Mentőkutyás társadalom előtt. 

 

mancs3
Jutalmazás
Fotó: kaposest.hu

 

A film keretes történeten keresztül meséli el Mancs izgalmas, fordulatos életét, kalandjait. Az animációs betétek a képzelet világába repítik a nézőt, így igazi családi kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

A németjuhász kutya mókás és szívszorító történeteit Alex és Ropi testesíti meg, akiket a Gödöllői Kutyasport Központban Halász Árpád kutyakiképző tanított be a jelenetekre. 

 

mancs1
Kölyök Mancs
Fotó: kaposest.hu

 

Az alkotók azokat a kutyákat szeretnék közelebb hozni a közönséghez, akik a technikai fejlettség ellenére a mai napig embereket mentenek meg olyan helyekről, ahol katasztrófák történnek. Ebben a szakmában a magyar mentőkutyák a világ élmezőnyében vannak, szinte a föld minden pontján kutattak az élet nyomai után. 

 

 

A filmben Mancs, a kölyökkutya egy fiatal családhoz költözik - egy darabig titokban. Új gazdája, Fejér Zoltán elektroműszerész elkezdi a trenírozni a németjuhászt, akivel egyre nagyobb sikereket ér el a mentések terén, már igazi vészhelyzetekben is. 

A történet előrehaladtával a néző szeme előtt bontakozik ki ember és kutya egymásra találása. A különös, semmivel sem pótolható kapcsolatba olyanok is betekintést nyerhetnek, akiknek nincs kutyájuk (még). 

 

El ne felejtsétek: a film országos premierje január 29-én lesz! 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

Köszönjük!

Témába vág

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Mi a különbség a kutya és az ember bőre között? Mi a különbség a kutya és az ember bőre között?
Gondoltad volna, hogy a kutyák bőre vékonyabb az emberénél? Emiatt pedig sokkal érzékenyebb is, és különös ápolást igényel?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szigorították a veszettség elleni oltás szabályait! Hírek - Címlapon
Szigorították a veszettség elleni oltás szabályait!
Vakvezető tanoncok nyomában, avagy nevelni jó? Hírek - Címlapon
Vakvezető tanoncok nyomában, avagy nevelni jó?