A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mancs a mozikban!

Hogyan lesz a mozikból kutyabarát hely?


2015. január 26., 06:00


Szerző: RSM


Kategória: Könnyű
Január 29-én, vagyis, ezen a héten pénteken kerül a magyar mozikba Mancs története. A film hiánypótló szerepet tölt be témájában, célközönségében és kivitelezésében. Az Új Budapest Filmstúdió alkotása kutyásoknak és családoknak igazi csemege lesz!Mancs, avagy mese, amit egy hős kutya ihletett címmel kerül a mozikba január végén egy különleges, igazi szórakozást nyújtó alkotás. Pejó Róbert rendező által vászonra vitt történet nem csak Mancsnak állít emléket, hanem tiszteleg a magyar Mentőkutyás társadalom előtt. 

 

mancs3
Jutalmazás
Fotó: kaposest.hu

 

A film keretes történeten keresztül meséli el Mancs izgalmas, fordulatos életét, kalandjait. Az animációs betétek a képzelet világába repítik a nézőt, így igazi családi kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

A németjuhász kutya mókás és szívszorító történeteit Alex és Ropi testesíti meg, akiket a Gödöllői Kutyasport Központban Halász Árpád kutyakiképző tanított be a jelenetekre. 

 

mancs1
Kölyök Mancs
Fotó: kaposest.hu

 

Az alkotók azokat a kutyákat szeretnék közelebb hozni a közönséghez, akik a technikai fejlettség ellenére a mai napig embereket mentenek meg olyan helyekről, ahol katasztrófák történnek. Ebben a szakmában a magyar mentőkutyák a világ élmezőnyében vannak, szinte a föld minden pontján kutattak az élet nyomai után. 

 

 

A filmben Mancs, a kölyökkutya egy fiatal családhoz költözik - egy darabig titokban. Új gazdája, Fejér Zoltán elektroműszerész elkezdi a trenírozni a németjuhászt, akivel egyre nagyobb sikereket ér el a mentések terén, már igazi vészhelyzetekben is. 

A történet előrehaladtával a néző szeme előtt bontakozik ki ember és kutya egymásra találása. A különös, semmivel sem pótolható kapcsolatba olyanok is betekintést nyerhetnek, akiknek nincs kutyájuk (még). 

 

El ne felejtsétek: a film országos premierje január 29-én lesz! 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

Köszönjük!

Témába vág

40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban 40 nap után került elő a kutya, miután nyoma veszett az izraeli háborúban
Megható történet egy elveszett kutyáról és szerető gazdijáról, aki nem adta fel a reményt, hogy egy napon majd újra magához ölelheti kedvencét.

Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt Bátortalanul nyújtotta mancsát, így kért segítséget a kóbor kutya, aki a menhely előtt várt
Ahogy odaért az állatmentőhöz, kezébe tette a mancsát, mintha azt mondaná: „Kérlek szépen, segíts rajtam!”

A kutyák is lehetnek csiklandósak? A kutyák is lehetnek csiklandósak?
Elgondolkodtál már valaha azon, mit csinál a kutyád, amikor lábaival kalimpál, miközben a pocakját vagy hátát vakargatod? Lehet, hogy csiklandozza az érintésed?

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. Mondial Assistance GesmbH Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szigorították a veszettség elleni oltás szabályait! Hírek - Címlapon
Szigorították a veszettség elleni oltás szabályait!
Vakvezető tanoncok nyomában, avagy nevelni jó? Hírek - Címlapon
Vakvezető tanoncok nyomában, avagy nevelni jó?