A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Mancs a mozikban!

Hogyan lesz a mozikból kutyabarát hely?


2015. január 26., 06:00


Szerző: RSM


Kategória: Könnyű
Január 29-én, vagyis, ezen a héten pénteken kerül a magyar mozikba Mancs története. A film hiánypótló szerepet tölt be témájában, célközönségében és kivitelezésében. Az Új Budapest Filmstúdió alkotása kutyásoknak és családoknak igazi csemege lesz!Mancs, avagy mese, amit egy hős kutya ihletett címmel kerül a mozikba január végén egy különleges, igazi szórakozást nyújtó alkotás. Pejó Róbert rendező által vászonra vitt történet nem csak Mancsnak állít emléket, hanem tiszteleg a magyar Mentőkutyás társadalom előtt. 

 

mancs3
Jutalmazás
Fotó: kaposest.hu

 

A film keretes történeten keresztül meséli el Mancs izgalmas, fordulatos életét, kalandjait. Az animációs betétek a képzelet világába repítik a nézőt, így igazi családi kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

A németjuhász kutya mókás és szívszorító történeteit Alex és Ropi testesíti meg, akiket a Gödöllői Kutyasport Központban Halász Árpád kutyakiképző tanított be a jelenetekre. 

 

mancs1
Kölyök Mancs
Fotó: kaposest.hu

 

Az alkotók azokat a kutyákat szeretnék közelebb hozni a közönséghez, akik a technikai fejlettség ellenére a mai napig embereket mentenek meg olyan helyekről, ahol katasztrófák történnek. Ebben a szakmában a magyar mentőkutyák a világ élmezőnyében vannak, szinte a föld minden pontján kutattak az élet nyomai után. 

 

 

A filmben Mancs, a kölyökkutya egy fiatal családhoz költözik - egy darabig titokban. Új gazdája, Fejér Zoltán elektroműszerész elkezdi a trenírozni a németjuhászt, akivel egyre nagyobb sikereket ér el a mentések terén, már igazi vészhelyzetekben is. 

A történet előrehaladtával a néző szeme előtt bontakozik ki ember és kutya egymásra találása. A különös, semmivel sem pótolható kapcsolatba olyanok is betekintést nyerhetnek, akiknek nincs kutyájuk (még). 

 

El ne felejtsétek: a film országos premierje január 29-én lesz! 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

Köszönjük!

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti Imádnivaló videón az öregecske vak kutyus, ahogy kedvenc labdáját kergeti
Milliók arcára csal mosolyt a kis bundás, pedig egykor reménytelenül várta a menhelyen, hogy felfigyeljenek rá.

Magyar sikerek az I. FMBB Mentőkutya Világbajnokságon Magyar sikerek az I. FMBB Mentőkutya Világbajnokságon
Nyolc kutya képviselte Magyarországot a belga juhászkutyák olaszországi versenyén.

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Albínó kutyák - 4 érdekesség a hófehér négylábúakról Albínó kutyák - 4 érdekesség a hófehér négylábúakról
Álomszép fehér bunda, igéző szemek, rózsaszín orr. Semmihez sem fogható megjelenésük mellett azonban különleges odafigyelést, törődést igényelnek az albínók. Mit érdemes tudni róluk?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Rehabportál Brimo partysátor AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Szigorították a veszettség elleni oltás szabályait! Hírek - Címlapon
Szigorították a veszettség elleni oltás szabályait!
Vakvezető tanoncok nyomában, avagy nevelni jó? Hírek - Címlapon
Vakvezető tanoncok nyomában, avagy nevelni jó?