A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Finom falatokkal várja az adventi naptár a kutyusokat egy kanadai ház előtt

2023. december 23., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Nagy-nagy örömmel fogadták a kutyusok, és a közösséget is jobban összekovácsolta a különleges karácsonyi eblepetés.



 

Ha ügyesek voltunk, még vár egy-két meglepetés az adventi naptárunkban – talán még kedvenceink számára is beszereztünk egy finomságokkal teli kalendáriumot.

 

A kutyák iránti szeretete ihlette meg azt a kanadai háziasszonyt is, aki évről-évre újabb kreációkkal áll elő, hogy egy kicsit kedveskedjen mindazoknak a kutya-gazdi párosoknak, akik elhaladnak otthona előtt.

 

Idén egy hatalmas adventi naptárat állított össze, melynek polcain színes szalagokkal díszített dobozkákat helyezett el – természetesen éppen 24-et, telis-tele jutalomfalatokkal. A kutyák szimata pedig nem csal, egyenesen odáig vannak érte!

 

 

Adventi naptár várja a kutyákat egy kanadai ház előtt
Adventi naptár várja a kutyákat egy kanadai ház előtt
Fotó: Facebook/Oshawa Puppy Café

 

 

Amy Gaudette mindig is imádott kreatívkodni, az elmúlt évek nehézségei pedig még inkább rávilágítottak arra, milyen nagy szüksége van az embereknek (és az ebeknek) olyan dolgokra, amelyek egy aprócska örömet hoznak életükbe.

 

Amikor 2020-ban a koronavírus-járvány miatt bevezették a korlátozásokat, Amy ötletelni kezdett, mivel is dobhatná fel a szürke és magányos hétköznapokat. Így hát felállított a háza előtt egy standot, ahol kutyusoknak ajánlott finomságokat.

 

 

Kreatív alkotás - Kölyök Kávézó kutyusoknak
Kreatív alkotás - Kölyök Kávézó kutyusoknak
Fotó: Facebook/Oshawa Puppy Café

 

 

„A Kölyök Kávézó a lezárások alatt nyitott meg, mert szerettem volna megajándékozni másokat egy kis kedvességgel” - mondta. A gazdik először megtorpantak a rágcsálnivalók láttán; el sem hitték, hogy létezik ilyen... Jutalomfalat ingyen? - „Aztán híre ment, és egyre többen álltak meg nálunk séta közben. A kutyusok hamarabb rájöttek, és most is lelkesen odavezetik gazdáikat a házunkhoz.”

 

Ami egy aranyos ötletnek indult, mára már közösségi szellemet öltött magára. Időközben elkészült a Kölyök Kávézó Instagram oldala is, ahova egyre-másra érkeznek a képek vidám négylábúakról. Mindez nagyon meghatotta Amyt, így hát újra nekifogott az alkotásnak.

 

 

Halloween alkalmából is egyedi díszt kapott a kutyáknak készült stand
Halloween alkalmából is egyedi díszt kapott a kutyáknak készült stand
Fotó: Facebook/Oshawa Puppy Café

 

 

Elkészültek az újabb standok, ahol nemcsak ünnepi témájú fotókat lehetett kérni, de különféle feliratok alatt is pózolhattak a gazdik kedvenceikkel. Nagy sikere volt a Valentin-napi és az „Ingyen Puszik” fotózásnak is.

 

Ezt egy kifejezetten menhelyi kutyáknak rendezett fotózás kísérte, és később is többször rendezett adománygyűjtő programokat a Kölyök Kávézónál. Sok kutyus neki köszönhetően talált szerető családra.

 

 

Menhelyi kutyákat fotóztak a Fogadj örökbe standnál
Menhelyi kutyákat fotóztak a Fogadj örökbe standnál
Fotó: Facebook/Oshawa Puppy Café

 

 

Számításai szerint úgy 10 ezer jutalomfalatot ropogtattak el a szerencsés négylábúak, mióta megnyílt a kávézó. De a legfontosabb az a sok-sok boldog kutyapofi, melyek száma idén is nőtt az adventi naptárnak hála. Mindegyik dobozka más-más jutalomfalatot rejt, természetesen az összetevők listáját is elolvashatják rajta a gazdik, hogy a kedvencüknek megfelelőt választhassák.

 

„Az adventi naptárunk mindenkit meglepett. Egyszerűen odáig vannak érte!” - lelkendezett az alkotó, majd hozzátette: „Bízom benne, hogy továbbra is sikerül majd összehozni az embereket és a kutyusaik iránti szeretetet. Már alig várom, hogy lássam, mit tartogat a jövő.”

 

 

Nagyon örülnek a kutyusok az adventi naptárban lévő jutalomfalatoknak
Nagyon örülnek a kutyusok az adventi naptárban lévő jutalomfalatoknak
Fotó: Facebook/Oshawa Puppy Café

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Oshawa Puppy Café
Cikk első megjelenése: 2022. december 22.

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus
A bábmester kedvence olyannyira igazinak tűnik, hogy még a kutyákat is könnyedén megtéveszti.

Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját Egy egész szobányi lufi várta a lebénult kutyust - Így ünnepelte 13. születésnapját
Különleges partit szerveztek a mozgássérült kisöreg számára, ő pedig egyfolytában mosolygott, annyira örült a meglepetésnek!

Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért Elő a kamerával! 5 tipp az imádnivaló kutyafotókért
Csillogó tekintet, pajkos fülek, imádnivaló mosoly a pofiján - ugye milyen jó lenne megörökíteni egy csodás fényképen? Néha nem is olyan egyszerű, de egy kis kreativitással már készülhetnek is a szuper fotók kedvencedről!

Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon Elvesztett barátaira emlékezett a kutya, ahogy átsétált a valódi Szivárványhídon
„Meghitten nézte a nyakörveket és a hámokat, majd a következő pillanatban felkapaszkodott a korlátra, és lehajtotta a fejét.”

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Karácsonyfadíszítés kutyussal – a kutyatréner tippjei Hírek - Címlapon
Karácsonyfadíszítés kutyussal – a kutyatréner tippjei
Kutyasüti DIY - 3 ötletes recept kedvencednek Hírek - Címlapon
Kutyasüti DIY - 3 ötletes recept kedvencednek