A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Friss hírek Patrikról, a feldagadt fejű kutyáról

2020. január 16., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




A múlt héten mentett kutya lábadozik, a héten valószínűleg meg is tudják műteni!



Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Patrik névre keresztelt kutyát január 8-án mentették borzalmas körülmények közül két társával együtt. Az elhanyagolás és nemtörődömség miatt életveszélyes állapotba került kutyát akkor el is látták, ám komolyabb műtétet nem lehetett végrehajtani rajt, hiszen legyengült szervezete nem bírta volna az altatást. 

 

Patrik azonban az állapotához képest egyre jobban van, úgy néz ki, a héten sor is kerülhet a nyaki seb megműtésére. A vizsgálatok során kiderült, hogy szívférgességgel is küzd, erre is megkezdődik hamarosan a kezelése. 

 

Patrik két társa is a gyógyulás útjára lépett: Gary, a spitz keverék még kórházban van, Gigi pedig ideiglenes befogadónál várja leendő gazdiját. 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Nyolc kutyát tartott embertelen körülmények között egy kaposvári pár - enyhe büntetéssel megúszhatják Nyolc kutyát tartott embertelen körülmények között egy kaposvári pár - enyhe büntetéssel megúszhatják
A Kaposvári Járási Ügyészség állatkínzás vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik olyan körülmények között tartották kutyáikat, amely alkalmas volt arra, hogy az állatok maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza.

Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista Bántalmazott pitbull kölyköt fogadott örökbe Dave Bautista
Nyakába belenőtt a lánc. Magányosan próbált túlélni az utca félelmetes világában... Ám a szerencse rámosolygott, története a hírességhez is eljutott, és ma már egy családot alkotnak. Megható örökbefogadás!

Húsba vágó láncon – ismét olyan kutyát mentettek, akinek nyakába nőtt a lánc Húsba vágó láncon – ismét olyan kutyát mentettek, akinek nyakába nőtt a lánc
Kutyák láncra verve, akár a rabszolgák. Ők valóban az ember legjobb barátai, de mi hogyan bánunk velük? Vajon milyen mértékű gondatlanság és mennyi idő szükséges ahhoz, hogy egy kutya nyakába bele tudjon nőni egy lánc?

Nyári hőségben víz és élelem nélkül, láncra kötve tartotta kutyáit: vádat emeltek ellene Nyári hőségben víz és élelem nélkül, láncra kötve tartotta kutyáit: vádat emeltek ellene
Vádat emeltek a berettyóújfalui asszony ellen, aki veszélyeztette kutyái életét azzal, hogy rövid láncon, élelem és víz nélkül tartotta őket a nyári forróságban is - árnyékos hely biztosítása nélkül.

Patrik: Kiengedik a kórházból, gazdikereső lesz! Patrik: Kiengedik a kórházból, gazdikereső lesz!
Sokan követik figyelemmel Patrik, a feldagadt fejű kutya sorsát, rengetegen szurkolnak a felépüléséért. Az őt pártfogoló állatvédő szervezet újabb örömhírt osztott meg róla!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MTI Praktiker Beagle Club Online JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás animációs filmet is jelöltek az Oscar díjra Hírek - Címlapon
Kutyás animációs filmet is jelöltek az Oscar díjra
Fotópályázat: íme, 2019 legjobb képei! Hírek - Címlapon
Fotópályázat: íme, 2019 legjobb képei!