A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Patrik: Kiengedik a kórházból, gazdikereső lesz!

2020. január 23., 14:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Sokan követik figyelemmel Patrik, a feldagadt fejű kutya sorsát, rengetegen szurkolnak a felépüléséért. Az őt pártfogoló állatvédő szervezet újabb örömhírt osztott meg róla!



Egy emberként izgul az ország Patrikért, a január elején mentett ödémás fejű kutyáért. Patrik egy szoros, rövid kötéllel a nyakában tengette napjait, mozdulni sem tudott. Két társával együtt az éhhalál szélén álltak. 

Szerencsére egy bejelentést követően az állatvédők szakértő, segítő kezei közé kerültek, így esélyt kaphattak a gyógyulásra. 

 

Patrik nyaki sebét a mentést követően ellátták, legyengült állapota miatt azonban komolyabb műtétet még nem végezhettek rajt, nem bírta volna az altatást. A gondoskodásnak hála azonban szépen elkezdett erősödni, így a műtét is elvégezhetővé vált. 

 

Patrikot a hétvégére már ki is engedik a kórházból, és ezzel meg is kezdődhet számára a gazdikeresés! A Gödöllői Árva Lelkek Állatvédő Egyesület posztjából az is kiderül, hogy Patrik a szívférgességére cseppeket fog kapni. Sajnos az Egyesület ugyanazzal a nehézséggel küzd, mint a legtöbb szervezet: túl sok a bajban lévő, gazdátlan kutya, hely viszont kevés van, ez (is) indokolja a mielőbbi felelős, gondoskodó gazdához való juttatását, aki mellett biztonságos, stabil otthonban erősödhet, gyógyulhat.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Húsba vágó láncon – ismét olyan kutyát mentettek, akinek nyakába nőtt a lánc Húsba vágó láncon – ismét olyan kutyát mentettek, akinek nyakába nőtt a lánc
Kutyák láncra verve, akár a rabszolgák. Ők valóban az ember legjobb barátai, de mi hogyan bánunk velük? Vajon milyen mértékű gondatlanság és mennyi idő szükséges ahhoz, hogy egy kutya nyakába bele tudjon nőni egy lánc?

Friss hírek Patrikról, a feldagadt fejű kutyáról Friss hírek Patrikról, a feldagadt fejű kutyáról
A múlt héten mentett kutya lábadozik, a héten valószínűleg meg is tudják műteni!

Fülöp kutya kínzói letöltötték büntetésüket Fülöp kutya kínzói letöltötték büntetésüket
Fülöp kutya történetét mindenki ismeri. Az ödémás fejű, csontsoványra fogyott kutya az emberi gondatlanságnak esett áldozatául, amivel azonban jelképpé vált: tragikus sorsa nyomán olyan összefogás szerveződött, melyre rég volt példa.

Újabb "Fülöpöt" mentettek az állatvédők Újabb "Fülöpöt" mentettek az állatvédők
Feldagadt fej, csontsovány test… mindannyian jól emlékszünk Fülöpre. A kutyára, aki egy olyan összefogást indított el áldozatával, amire már rég volt példa. Most egy újabb kutyát mentettek az állatvédők, aki ugyanúgy járt szívtelen gazdáinak köszönhetően, mint Fülöp.

“Fülöpök országa vagyunk” - újabb duzzadt fejű kutyát mentettek az állatvédők “Fülöpök országa vagyunk” - újabb duzzadt fejű kutyát mentettek az állatvédők
Minden napra jut legalább egy, de gyakran több szomorú, megdöbbentő eset, ami bejárja a közösségi felületeket. És mennyi lehet, amiről nem is értesülünk, hány állat szenvedhet csendben, a segítség leghalványabb reménye nélkül…

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Óriás szaporítótelepet zárattak be Spanyolországban Hírek - Címlapon
Óriás szaporítótelepet zárattak be Spanyolországban
Rendőrnő mentett meg egy epilepsziás tacskót Budapesten Hírek - Címlapon
Rendőrnő mentett meg egy epilepsziás tacskót Budapesten