A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gazdikereső kutyák a focipályán - igen, hazánkban!

Fogadj örökbe a pályán!


2017. szeptember 06., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A chilei focicsapat kezdeményezéséből kiindulva a Szurkolók az állatkínzás ellen csapata megvalósította a remek ötletet itthon: és ehhez nem kellett más, mint egy vállalkozó szellemű focicsapat, egy állatbarát városvezető és egy együttműködő menhely.Újabb sikeres projektet köszönhetünk a hazai szurkolók összefogásának: úgy néz ki, sikerül megvalósítaniuk, hogy egy focicsapat gazdikereső kutyusokkal vonuljon be a pályára. Az ötletet Chile legsikeresebb focicsapata adta: az egész világot bejárták azok a felvételek, amin a Colo-Colo csapat tagjai gazdikereső kutyusokkal érkeztek a pályára.

 

A chilei Colo-Colo futballcsapat játékosai örökbefogadható kutyákkal vonultak pályára
A chilei Colo-Colo futballcsapat játékosai örökbefogadható kutyákkal vonultak pályára - ez adta a projekt ötletét

 

Itthon a Szurkolók az állatkínzás ellen csapata a "Fogadj örökbe a pályán" projekt keretében népszerűsíti a focin keresztül az örökbefogadást. A kezdeményezés úttörője a Tiszafüredi VSE csapata lesz, így az amúgy is kiemelten állatbarát település újabb jó példát mutat nem csak a megyének de az egész országnak is, s mi nagyon bízunk benne, hogy ebből is lavina lesz!” - írják Facebook oldalukon.

 

A Szurkolók az állatkínzás ellen csapata azonban itt nem áll meg: továbbra is várják a csapatok jelentkezését a hasonló akciókra. A sportolók ilyen hozzájárulásával a gazdikereső kutyusokat már a meccsre érkező szurkolók is megismerhetik, de mellettük a médián keresztül egy egész ország láthatja őket - és talán a lelátókon, vagy épp a tévé előtt szurkoló kétlábúak közt találják meg álomgazdijukat.

 

A rendhagyó, mondhatni úttörő meccsre 2017.09.09-én 16:30-kor, Tiszafüreden kerül sor.

 

 

 

Témába vág

Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat Menhelyi kutyák a reflektorfényben - árva kutyákkal mutatták be a hazai divattervezők kollekcióikat
2023. december 9-én került megrendezésre a Dogs on the Catwalk eseménye. A rendezvény főszereplői örökbefogadható menhelyi kutyusok, akik egy különleges fashion show keretében vonulnak végig a kifutón, divattervezők hazai márkáinak kollekcióit bemutató modellekkel a póráz túlsó végén. 2018. után most az Ürömi Állatmenhely 8 mentvényéé volt a lehetőség, hogy megmutatkozzon a nagyközönség előtt hazai sztárok kíséretében.

Idén is indul a Négylábú szeretetfutár Idén is indul a Négylábú szeretetfutár
A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet. Ebben az időszakban az Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a magányosan élőkre és igényeik szerint árva kutyákat és macskákat juttatnak el hozzájuk.

Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak Senkinek sem kellett az öreg kutyus – mígnem egy 100 éves néni jelentkezett örökbefogadónak
„Olyanok ők ketten, mint a borsó meg a héja.”

Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is! Black Friday másképp - gondolj a fekete kutyákra is!
A Black Friday, ha nem is hivatalosan, de megnyitja a karácsony előtti bevásárló szezont. Óriási leárazások, vásárlásra csábító ajánlatok minden üzletben… vannak azonban, akiknek nagyobb szüksége lenne a figyelmünkre!

Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán Különleges barátság szövődött Mark Wahlberg és egy kóbor kutya között az Artúr, a király forgatásán
A négylábú főszereplő első pillantásra belopta magát a színész szívébe.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Hírstart Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Senki Kutyája: „Nem csak a nyakába, a lábába is bele van nőve a lánc” Hírek - Címlapon
Senki Kutyája: „Nem csak a nyakába, a lábába is bele van nőve a lánc”
Piknikezés az őszi napsütésben - természetesen kutyával! Hírek - Címlapon
Piknikezés az őszi napsütésben - természetesen kutyával!