A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gyors reakciójának hála időben elkapta a férfi az ablakból kizuhanó kutyát

2022. július 20., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Egyre csak csóválta a farkincáját örömében.” 

Te mit tennél, ha az utcán sétálva hirtelen azt érzékelnéd, hogy valami felülről közelít feléd? Egy lezuhanó tégla? Vagy egy virágcserép az erkélyről? Netán egy kutya az ablakból?

 

Történetünk főhőse éppen ez utóbbival szembesült, amikor nemrég haza felé tartott. Kétheti kimerítő munka után a földeken, John Alexander Palomino Bendives már alig várta, hogy megérdemelt pihenőnapját tölthesse el édesanyja és négy kutyájuk társaságában. De mielőtt belépett volna az emeletes ház kapuján, olyasmire lett figyelmes, amilyet eddig még sohasem tapasztalt.

 

 

Mina kutyus és barátai - Szerencsés balesete után még jobban vigyáznak majd rájuk a gazdik
Mina kutyus és barátai - Szerencsés balesete után még jobban vigyáznak majd rájuk a gazdik
Fotó: John Alexander Palomino Bendives

 

 

Szuperérzékeny hallásukkal meghallhatták gazdájuk lépteit, és örömükben mind a négyen kikukucskáltak az ablakon, hogy láthassák Johnt. Nem tudni, mi történhetett, ám a következő pillanatban egyikük kiesett, és kétségbeesetten kapálózva zuhant lefelé... Óriási szerencse, hogy a férfi még ott volt, és ahogy észrevette kedvencét, azonnal reagálni tudott. A kis Mina csakis gazdája lélekjelenlétének köszönhetően menekült meg a halál torkából

 

Egy térfigyelő kamera rögzítette a jelenetet:

 

 

 

 

„Rendben volt, nem sérült meg. Nagyon boldog és hálás volt, ahogy a videóban is látszik. Egyre csak csóválta farkincáját örömében” - emlékezett vissza a gazdi. Bár az ijesztő balesetből épségben került ki Mina, családja komolyan veszi a figyelmeztetést. Nemsokára felszerelnek egy védőrácsot az ablakokra, így a kutyusok továbbra is tudnak nézelődni, de a kiesés veszélye nélkül. Azok után, ami történt, ők is úgy vélik, ez a minimum, amit megtehetnek – sőt, már eddig is illett volna.

 

„Nagyon szeretem a kedvenceimet, rengeteg szeretettel és figyelemmel halmozom őket. Amikor itthon vagyok, igyekszem annyi időt tölteni velük, amennyit csak lehet” - jelentette ki a férfi, aki ezek után még jobban vigyázni fog négylábú barátaira.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: John Alexander Palomino Bendives

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ehet a kutya diót? Ehet a kutya diót?
Miért is ne? Hiszen egyik legegészségesebb ropogtatnivalónk, egyenesen a természet patikájából. De vigyázni kell vele, mert komoly baj is származhat belőle!

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Szőlő és mazsola: mérgezést okozhatnak kutyáknál Szőlő és mazsola: mérgezést okozhatnak kutyáknál
Ízletes gyümölcsünk amennyire finom és egészséges számunkra, olyan komoly gondot okozhat kedvencünk esetében, ha jóízűen fogyaszt belőle. Mire figyeljünk és mit tegyünk, ha észleljük a tüneteket?

Egy kutya jelenléte még a veszélyesnek ítélt helyzetekben is biztonságérzetet nyújt Egy kutya jelenléte még a veszélyesnek ítélt helyzetekben is biztonságérzetet nyújt
Kevésbé érezhetjük magunkat fenyegetve egy rosszhírű környéken, ha meglátunk egy kutyasétáltató embert. Főleg, ha a kutya kistestű. Érdekes tanulmány!

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Hírstart AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Abszurd szabályok - Jelentősen megszigorították a kutyák és macskák tartását Teheránban Hírek - Címlapon
Abszurd szabályok - Jelentősen megszigorították a kutyák és macskák tartását Teheránban
A világon először vizsgálták EEG-vel a farkasok alvását az ELTE etológusai Hírek - Címlapon
A világon először vizsgálták EEG-vel a farkasok alvását az ELTE etológusai