A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Gyors reakciójának hála időben elkapta a férfi az ablakból kizuhanó kutyát

2022. július 20., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
„Egyre csak csóválta a farkincáját örömében.” 

Te mit tennél, ha az utcán sétálva hirtelen azt érzékelnéd, hogy valami felülről közelít feléd? Egy lezuhanó tégla? Vagy egy virágcserép az erkélyről? Netán egy kutya az ablakból?

 

Történetünk főhőse éppen ez utóbbival szembesült, amikor nemrég haza felé tartott. Kétheti kimerítő munka után a földeken, John Alexander Palomino Bendives már alig várta, hogy megérdemelt pihenőnapját tölthesse el édesanyja és négy kutyájuk társaságában. De mielőtt belépett volna az emeletes ház kapuján, olyasmire lett figyelmes, amilyet eddig még sohasem tapasztalt.

 

 

Mina kutyus és barátai - Szerencsés balesete után még jobban vigyáznak majd rájuk a gazdik
Mina kutyus és barátai - Szerencsés balesete után még jobban vigyáznak majd rájuk a gazdik
Fotó: John Alexander Palomino Bendives

 

 

Szuperérzékeny hallásukkal meghallhatták gazdájuk lépteit, és örömükben mind a négyen kikukucskáltak az ablakon, hogy láthassák Johnt. Nem tudni, mi történhetett, ám a következő pillanatban egyikük kiesett, és kétségbeesetten kapálózva zuhant lefelé... Óriási szerencse, hogy a férfi még ott volt, és ahogy észrevette kedvencét, azonnal reagálni tudott. A kis Mina csakis gazdája lélekjelenlétének köszönhetően menekült meg a halál torkából

 

Egy térfigyelő kamera rögzítette a jelenetet:

 

 

 

 

„Rendben volt, nem sérült meg. Nagyon boldog és hálás volt, ahogy a videóban is látszik. Egyre csak csóválta farkincáját örömében” - emlékezett vissza a gazdi. Bár az ijesztő balesetből épségben került ki Mina, családja komolyan veszi a figyelmeztetést. Nemsokára felszerelnek egy védőrácsot az ablakokra, így a kutyusok továbbra is tudnak nézelődni, de a kiesés veszélye nélkül. Azok után, ami történt, ők is úgy vélik, ez a minimum, amit megtehetnek – sőt, már eddig is illett volna.

 

„Nagyon szeretem a kedvenceimet, rengeteg szeretettel és figyelemmel halmozom őket. Amikor itthon vagyok, igyekszem annyi időt tölteni velük, amennyit csak lehet” - jelentette ki a férfi, aki ezek után még jobban vigyázni fog négylábú barátaira.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: John Alexander Palomino Bendives

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Nem hagyta el sérült barátját a kutya – mellette maradt, míg megérkezett a segítség Nem hagyta el sérült barátját a kutya – mellette maradt, míg megérkezett a segítség
A fekete-fehér keverék óvta, védelmezte sérült társát, s ha az élete múlik rajta, akkor sem hagyta volna magára.

Napégés kutyáknál - Vigyázzunk, a szőr csak részben véd! Napégés kutyáknál - Vigyázzunk, a szőr csak részben véd!
A napfény áldásos hatásai mellett talán nem is gondolnánk arra, hogy kedvenceinknek is meggyűlhet vele a bajuk. De hát a szőr megvédi őket, nem?

Újabb kutya halt meg a Budai várban Újabb kutya halt meg a Budai várban
Gino, a lagotto kutyus csütörtökön a várban sétált gazdáival a kutyafuttatásra kijelölt területen, amikor máig érthetetlen okból felugrott a Tóth Árpád sétány külső falára, majd a mélybe zuhant. Súlyos sérülései következtében sajnos a gondos orvosi kezelés ellenére belehalt a balesetbe. Részvétünk a gazdinak!

Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
A lovaknak, szarvasmarháknak és juhoknak adott féreghajtó már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat az arra hajlamos kutyáknál, ha a trágyájukból csemegézik. Mit kell tudnunk róla, és hogyan kerülhetjük el a bajt?

Elvezette sérült gazdájához a mentőcsapatot a kutya, miután a férfi 20 métert zuhant a hegyoldalon Elvezette sérült gazdájához a mentőcsapatot a kutya, miután a férfi 20 métert zuhant a hegyoldalon
A négylábú hősnek volt annyi lélekjelenléte, hogy az ijedtség ellenére átszelje az erdőt, és segítséget hozzon gazdájának.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 AEGON Magyarország Zrt. JULIUS-K9 Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Érzékenység, allergia - függ a kutya fajtájától is? Hírek - Címlapon
Érzékenység, allergia - függ a kutya fajtájától is?
Így vihetsz közepes- és nagytestű kutyát is az IC-re Hírek - Címlapon
Így vihetsz közepes- és nagytestű kutyát is az IC-re