A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Határtalan boldogság - Így örült a süket és vak kutya „nagypapájának” hosszú idő után

2021. március 19., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




A pillanat, mely mindannyiunk szívébe örömet csal. Megható videó a várva-várt találkozásról!



Amikor Hayden Kristal 5 évvel ezelőtt befogadta otthonába a fehér juhászkutya keveréket, aligha gondolta, hogy édesapja lesz a legnagyobb rajongója. Bitsy ugyanis két olyan testi fogyatékossággal jött a világra, melyek rettentően megnehezíthetik a mindennapokat. Milyen élete lesz egy alig 5 hetes kiskutyának, aki nem lát és nem hall? Képes lesz élvezni az életét? Vagy csak átbukdácsol rajta?

 

Aggodalmaik szerencsére alaptalannak bizonyultak: a kicsi kölyök naphosszat eljátszott új barátaival, és úgy tűnt, semmi sem szegheti kedvét.

 

Bitsy, a süket és vak juhászkutya keverék kölyökkorában
Bitsy, a süket és vak juhászkutya keverék kölyökkorában
Fotó: Facebook/Hayden Kristal

 

„Nagyon is öntudatosan viselkedett, már az első naptól fogva. Miután hazahoztam, azonnal befoglalta az etetőtálját, szó szerint belemászott, és addig evett, amíg jóllakottan ki nem dőlt.”idézte fel a kezdeteket a gazdi. 

 

Bitsy idővel magabiztos, vagány kutyává cseperedett, kölykös vonásait persze a mai napig megőrizte. Imád bolondozni, új dolgokat és helyeket felfedezni. Egy igazi kis bohóc, aki imádja a kalandokat. Gazdija pedig igyekszik minden jóval elhalmozni, megannyi szép pillanattal megtölteni életét.

 

Szebbnél-szebb útvonalakat járnak be Amerika-szerte, élményeit pedig négylábú barátjával közösen gyűjti be, aki szintén hallássérült. Túrázás közben örömmel csobbannak a vízbe, de utaztak már kenun is. Egy fárasztó nap után pedig együtt hajtják álomra fejüket. Hihetetlen szoros kapcsolat fűzi össze őket, segítik és támogatják egymást.

 

Hallássérült kutyák - Bitsy és barátja, Pinkman
Hallássérült kutyák - Bitsy és barátja, Pinkman
Fotó: Facebook/Hayden Kristal

 

A süket és vak kutyahölgyet mindenki szereti, különösen „nagypapája”; egyenesen odáig vannak egymásért:

 

„Édesapám tényleg a legnagyobb rajongója, és ez fordítva is igaz. Mindenkinek boldogan mesél Bitsyről, folyton elmondja, milyen csodálatos kutya és mennyire szereti. Úgy bánik vele, mint a nagypapák az unokákkal: finomságokat és játékokat hoz neki, és egyszerűen szeretnek egymás társaságában időzni.”

 

Az elmúlt időszakban azonban a járvány erre is rányomta a bélyegét. Bitsy és gazdija élete lassabb sebességre kapcsolt, nagyon ritkán találkozhattak családjuk többi tagjával. Ez pedig a kutyákat is megviselte. Az óvintézkedések és a közöttük lévő távolság miatt bő egy évet kellett várniuk, mire újra örülhettek egymásnak. Vajon emlékezni fog Bitsy imádott kétlábújára ilyen hosszú kihagyás után? Naná! Ahogy kiszimatolta nagyapja jelenlétét, teljesen kikelt magából, annyira izgatott lett!

 

@haydenkristal

im not crying ur crying ???? #deaf #rescue #dog #reunion #dogsoftiktok #dogs #beautiful #love #unconditionallove #bestfriendgoals #aussie #puppy

♬ Inspirational Piano - AShamaluevMusic

 

„Bitsy újra bebizonyította, milyen bámulatos képességekkel rendelkezik, hiányosságai ellenére. Varázslatos lelke van!” - fejezte ki örömét Steve Kristal, a büszke nagyapa.

 

Hogyan is felejthetné el azt az embert, aki mindig is oly nagy szeretettel viseltetett iránta? Videójuk láttán egy röpke pillanatra mi is kikapcsolhatunk a világból, és átérezhetjük a színtiszta öröm energiáját. Mert egy kutya szereteténél aligha létezik felemelőbb érzés!

 


 

Szívesen olvasnál még hétköznapi csodákról? Opal, a vak és süket kutyus rejtélyes módon megérzi, hogy gazdája közeleg. Kitörő örömét videóra vették, ami azóta meghódította az egész internetet:

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Steve Kristal

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

Mit jelent, ha a kutya körkörösen csóvál a farkával? Mit jelent, ha a kutya körkörösen csóvál a farkával?
Helikopterezik, propellerezik? Ismerős kifejezések, amik biztosan jelzik: kedvenced boldognak érzi magát!

Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus
A bábmester kedvence olyannyira igazinak tűnik, hogy még a kutyákat is könnyedén megtéveszti.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját Örömében vonyított az idős kutyus, amikor megpillantotta az utcán rég nem látott barátját
Megható videón a két öregecske kutyus, akik már 9 éve igaz barátok!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Átkelt a szivárványhídon a Trónok harca egyik rémfarkasa Hírek - Címlapon
Átkelt a szivárványhídon a Trónok harca egyik rémfarkasa
Ebzárlat 2020 tavaszán – az érintett települések listája Hírek - Címlapon
Ebzárlat 2020 tavaszán – az érintett települések listája