A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Határtalan boldogság - Így örült a süket és vak kutya „nagypapájának” hosszú idő után

2021. március 19., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű
A pillanat, mely mindannyiunk szívébe örömet csal. Megható videó a várva-várt találkozásról!Amikor Hayden Kristal 5 évvel ezelőtt befogadta otthonába a fehér juhászkutya keveréket, aligha gondolta, hogy édesapja lesz a legnagyobb rajongója. Bitsy ugyanis két olyan testi fogyatékossággal jött a világra, melyek rettentően megnehezíthetik a mindennapokat. Milyen élete lesz egy alig 5 hetes kiskutyának, aki nem lát és nem hall? Képes lesz élvezni az életét? Vagy csak átbukdácsol rajta?

 

Aggodalmaik szerencsére alaptalannak bizonyultak: a kicsi kölyök naphosszat eljátszott új barátaival, és úgy tűnt, semmi sem szegheti kedvét.

 

Bitsy, a süket és vak juhászkutya keverék kölyökkorában
Bitsy, a süket és vak juhászkutya keverék kölyökkorában
Fotó: Facebook/Hayden Kristal

 

„Nagyon is öntudatosan viselkedett, már az első naptól fogva. Miután hazahoztam, azonnal befoglalta az etetőtálját, szó szerint belemászott, és addig evett, amíg jóllakottan ki nem dőlt.”idézte fel a kezdeteket a gazdi. 

 

Bitsy idővel magabiztos, vagány kutyává cseperedett, kölykös vonásait persze a mai napig megőrizte. Imád bolondozni, új dolgokat és helyeket felfedezni. Egy igazi kis bohóc, aki imádja a kalandokat. Gazdija pedig igyekszik minden jóval elhalmozni, megannyi szép pillanattal megtölteni életét.

 

Szebbnél-szebb útvonalakat járnak be Amerika-szerte, élményeit pedig négylábú barátjával közösen gyűjti be, aki szintén hallássérült. Túrázás közben örömmel csobbannak a vízbe, de utaztak már kenun is. Egy fárasztó nap után pedig együtt hajtják álomra fejüket. Hihetetlen szoros kapcsolat fűzi össze őket, segítik és támogatják egymást.

 

Hallássérült kutyák - Bitsy és barátja, Pinkman
Hallássérült kutyák - Bitsy és barátja, Pinkman
Fotó: Facebook/Hayden Kristal

 

A süket és vak kutyahölgyet mindenki szereti, különösen „nagypapája”; egyenesen odáig vannak egymásért:

 

„Édesapám tényleg a legnagyobb rajongója, és ez fordítva is igaz. Mindenkinek boldogan mesél Bitsyről, folyton elmondja, milyen csodálatos kutya és mennyire szereti. Úgy bánik vele, mint a nagypapák az unokákkal: finomságokat és játékokat hoz neki, és egyszerűen szeretnek egymás társaságában időzni.”

 

Az elmúlt időszakban azonban a járvány erre is rányomta a bélyegét. Bitsy és gazdija élete lassabb sebességre kapcsolt, nagyon ritkán találkozhattak családjuk többi tagjával. Ez pedig a kutyákat is megviselte. Az óvintézkedések és a közöttük lévő távolság miatt bő egy évet kellett várniuk, mire újra örülhettek egymásnak. Vajon emlékezni fog Bitsy imádott kétlábújára ilyen hosszú kihagyás után? Naná! Ahogy kiszimatolta nagyapja jelenlétét, teljesen kikelt magából, annyira izgatott lett!

 

@haydenkristal

im not crying ur crying ???? #deaf #rescue #dog #reunion #dogsoftiktok #dogs #beautiful #love #unconditionallove #bestfriendgoals #aussie #puppy

♬ Inspirational Piano - AShamaluevMusic

 

„Bitsy újra bebizonyította, milyen bámulatos képességekkel rendelkezik, hiányosságai ellenére. Varázslatos lelke van!” - fejezte ki örömét Steve Kristal, a büszke nagyapa.

 

Hogyan is felejthetné el azt az embert, aki mindig is oly nagy szeretettel viseltetett iránta? Videójuk láttán egy röpke pillanatra mi is kikapcsolhatunk a világból, és átérezhetjük a színtiszta öröm energiáját. Mert egy kutya szereteténél aligha létezik felemelőbb érzés!

 


 

Szívesen olvasnál még hétköznapi csodákról? Opal, a vak és süket kutyus rejtélyes módon megérzi, hogy gazdája közeleg. Kitörő örömét videóra vették, ami azóta meghódította az egész internetet:

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Steve Kristal

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse Minden reggel így várja a postást a hatalmas kutya, hogy üdvözölhesse
Egyszerűen imádják egymást!

Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát Mindenki imádta a kutyát, aki berobbant a pályára, hogy ellopja a focilabdát
Még akkor sem akarta elengedni a focilabdát, amikor felemelték, hogy kicipeljék az arénából.

Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát Egy ház párkányára mászott ki egy férfi Zágráb belvárosában, hogy megmentsen egy kutyát
A járókelők tapssal és ujjongással jutalmazták a hős férfit, aki megmentette a bajba jutott négylábút.

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

Így várja a golden retriever a kertjükben élő mókusok látogatását minden áldott nap Így várja a golden retriever a kertjükben élő mókusok látogatását minden áldott nap
"Bámulatosan gyengéd és szeretetteljes kutya, aki egy szép napon egyszer csak beleszeretett egy kis mókusba, aki a kertünkben él egy fán.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál MOL Nyrt. Mondial Assistance GesmbH Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Apró lépések a gyógyulás útján - Fülöp már nasizik Hírek - Címlapon
Apró lépések a gyógyulás útján - Fülöp már nasizik
Rex, a gyerekek kedvence névadója lett egy kutyás egyesületnek Hírek - Címlapon
Rex, a gyerekek kedvence névadója lett egy kutyás egyesületnek