A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hiánypótló mentő-szolgáltatással nyitja meg kapuit az új állatkórház Budapesten

2022. augusztus 10., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Egészség
Állati-mentőszolgálat! 

A SuperVet névre keresztelt állatkórház a XX. kerületben várja a négylábú pácienseket. 620 nm-en, két műtővel és három vizsgálóval, a legmodernebb felszereléssel készülnek a kedvencek fogadására. A 0-24 óráig nyitva tartó állatkórházban akár 50 állat kórházi tartózkodását is meg tudják oldani a tervek szerint.

 

Az első héten tesztüzemmel indulnak: minden nap 12:00 órától éjjel 01:00 óráig várják a pácienseket. A tesztüzem alatt egyelőre bejelentkezéssel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

 

 

Új innovációként mentőszolgálatot is biztosítanak a négylábú pácienseknek. Ezzel a lehetőséggel, országosan egyedüli állatkórházként, nagyban megkönnyítik az autóval nem rendelkező gazdik életét.

 


„Örömmel jelentjük be, hogy a SuperVet nyitásával egyidőben elindítjuk MENTŐSZOLGÁLATunkat is, így minden nap este 6 óra után a kórház 2 órás sugarában vállaljuk a beteg házikedvencek kórházba szállítását!” – írják a Facebook oldalukon.

Az árakat a weboldalukon lehet megtalálni. Este 9 óra után ügyeleti díjat számolnak fel 25.000,-Ft értékben. A mentőszolgálatot pedig 5.000,-Ft-tól lehet igénybe venni. Az ár feltehetően távolság függvényében változik.
Illetve: „A nyitást követően minden kedves vendégünk 3 hónapon át 10% kedvezményben részesül.” olvasható a weboldalon.

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Hősiesen védte rosszul lett gazdáját az öreg, vak puli – még a mentősöktől is Hősiesen védte rosszul lett gazdáját az öreg, vak puli – még a mentősöktől is
Hű társ jóban, rosszban! Az idős puli érezte, hogy gazdája bajban van, így minden erejével igyekezett őt megvédeni – még a helyszínre érkező mentősöktől is. Szerencsére sikerült a mentősöknek a hős kutya bizalmába férkőzni, és segíteni a gazdin.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál
Zsírcsomó, zsírdaganat, lipoma… Első olvasatra ijesztően hangozhatnak e kifejezések, ám legtöbb esetben jóindulatú daganatokról van szó. Mit kell tudni róluk és mi a teendőnk?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. EB OVO Közhasznú Egyesület Irodakutya.com MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben Hírek - Címlapon
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben
Miért őrjíti meg a kukásautó a kutyákat? Hírek - Címlapon
Miért őrjíti meg a kukásautó a kutyákat?