A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hiánypótló mentő-szolgáltatással nyitja meg kapuit az új állatkórház Budapesten

2022. augusztus 10., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Egészség




Állati-mentőszolgálat!



 

A SuperVet névre keresztelt állatkórház a XX. kerületben várja a négylábú pácienseket. 620 nm-en, két műtővel és három vizsgálóval, a legmodernebb felszereléssel készülnek a kedvencek fogadására. A 0-24 óráig nyitva tartó állatkórházban akár 50 állat kórházi tartózkodását is meg tudják oldani a tervek szerint.

 

Az első héten tesztüzemmel indulnak: minden nap 12:00 órától éjjel 01:00 óráig várják a pácienseket. A tesztüzem alatt egyelőre bejelentkezéssel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

 

 

Új innovációként mentőszolgálatot is biztosítanak a négylábú pácienseknek. Ezzel a lehetőséggel, országosan egyedüli állatkórházként, nagyban megkönnyítik az autóval nem rendelkező gazdik életét.

 


„Örömmel jelentjük be, hogy a SuperVet nyitásával egyidőben elindítjuk MENTŐSZOLGÁLATunkat is, így minden nap este 6 óra után a kórház 2 órás sugarában vállaljuk a beteg házikedvencek kórházba szállítását!” – írják a Facebook oldalukon.

Az árakat a weboldalukon lehet megtalálni. Este 9 óra után ügyeleti díjat számolnak fel 25.000,-Ft értékben. A mentőszolgálatot pedig 5.000,-Ft-tól lehet igénybe venni. Az ár feltehetően távolság függvényében változik.
Illetve: „A nyitást követően minden kedves vendégünk 3 hónapon át 10% kedvezményben részesül.” olvasható a weboldalon.

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők
Segítsd a mentők munkáját: mire megérkeznek, zárd el biztonságos helyre kedvencedet!

Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla
Azonnali állatorvosi beavatkozás nélkül a babesiosis halálos kimenetelű lehet kedvencünkre nézve – ezért is olyan fontos tisztában lennünk terjedésével, tüneteivel és a megelőzéssel!

Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel
Kutyás szív, kutyás lélek - örökké. Ha az újévben szeretnénk még jobbá, boldogabbá tenni kutyánkkal közös életünket, fogadalmainkba őket is beleszőhetjük. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót, fogadjátok szeretettel!

Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál
Zsírcsomó, zsírdaganat, lipoma… Első olvasatra ijesztően hangozhatnak e kifejezések, ám legtöbb esetben jóindulatú daganatokról van szó. Mit kell tudni róluk és mi a teendőnk?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta AEGON Magyarország Zrt. Brimo partysátor MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben Hírek - Címlapon
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben
Macskabarátja segíti a kutyát, aki betegsége miatt elveszítette látását Hírek - Címlapon
Macskabarátja segíti a kutyát, aki betegsége miatt elveszítette látását