A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hiánypótló mentő-szolgáltatással nyitja meg kapuit az új állatkórház Budapesten

2022. augusztus 10., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Egészség
Állati-mentőszolgálat! 

A SuperVet névre keresztelt állatkórház a XX. kerületben várja a négylábú pácienseket. 620 nm-en, két műtővel és három vizsgálóval, a legmodernebb felszereléssel készülnek a kedvencek fogadására. A 0-24 óráig nyitva tartó állatkórházban akár 50 állat kórházi tartózkodását is meg tudják oldani a tervek szerint.

 

Az első héten tesztüzemmel indulnak: minden nap 12:00 órától éjjel 01:00 óráig várják a pácienseket. A tesztüzem alatt egyelőre bejelentkezéssel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

 

 

Új innovációként mentőszolgálatot is biztosítanak a négylábú pácienseknek. Ezzel a lehetőséggel, országosan egyedüli állatkórházként, nagyban megkönnyítik az autóval nem rendelkező gazdik életét.

 


„Örömmel jelentjük be, hogy a SuperVet nyitásával egyidőben elindítjuk MENTŐSZOLGÁLATunkat is, így minden nap este 6 óra után a kórház 2 órás sugarában vállaljuk a beteg házikedvencek kórházba szállítását!” – írják a Facebook oldalukon.

Az árakat a weboldalukon lehet megtalálni. Este 9 óra után ügyeleti díjat számolnak fel 25.000,-Ft értékben. A mentőszolgálatot pedig 5.000,-Ft-tól lehet igénybe venni. Az ár feltehetően távolság függvényében változik.
Illetve: „A nyitást követően minden kedves vendégünk 3 hónapon át 10% kedvezményben részesül.” olvasható a weboldalon.

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Itt valami bűzlik… avagy mit árul el a kutya széklete? Itt valami bűzlik… avagy mit árul el a kutya széklete?
A kutya egészségi állapotának felméréséhez nemcsak azzal kell tisztában lennünk, mit fogyasztott el, hanem azzal is, mi távozik „hátul”.

Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál Lipoma, a jóindulatú zsírdaganat kutyáknál
Zsírcsomó, zsírdaganat, lipoma… Első olvasatra ijesztően hangozhatnak e kifejezések, ám legtöbb esetben jóindulatú daganatokról van szó. Mit kell tudni róluk és mi a teendőnk?

Patkányméreg mérgezés kutyáknál – tények és tévhitek Patkányméreg mérgezés kutyáknál – tények és tévhitek
Az egyik leggyakoribb tévhit, hogy a rágcsálóknak szánt mérgeket azok keserű íze és jellegzetes szaga miatt házi kedvenceink nem találják ínycsiklandónak. Sajnos bármikor előfordulhat, hogy a kutyus vagy a macsek (inkább az előbbi) szemünk láttára vagy esetleg tudtunk nélkül belekóstol a veszélyes szerbe. Sőt! Az is elég a bajhoz, ha csak valahol beletappancsol és utána lenyalja onnan. De akár a bőrről is képes a méreganyag felszívódni. Vagy, ami cicák esetében talán sűrűbben fordul elő, hogy a méregtől elhullott rágcsálót megeszik.

Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel
Kutyás szív, kutyás lélek - örökké. Ha az újévben szeretnénk még jobbá, boldogabbá tenni kutyánkkal közös életünket, fogadalmainkba őket is beleszőhetjük. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót, fogadjátok szeretettel!

Jön az év legnehezebb éjszakája -  segíthetnek a természetes stresszoldók Jön az év legnehezebb éjszakája - segíthetnek a természetes stresszoldók
Számtalan gazdi tapasztalta már meg, hogy milyen az, amikor kedvence valamitől fél, szorong. Ilyen szituációban a legrosszabb, amikor sehogy nem tudjuk megnyugtatni a kis rettegőt és tehetetlenül vagyunk kénytelenek nézni, ahogy zihálva, remegve mászkál fel s alá a lakásban vagy próbál valahova elbújni. Esetleg olyannyira próbál menekülni, hogy félelmében még akár a bejárati ajtót is képes kibontani, kockáztatva ezzel a saját testi épségét és komoly károkat is okozva.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Rehabportál Hírstart Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben Hírek - Címlapon
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben
Miért őrjíti meg a kukásautó a kutyákat? Hírek - Címlapon
Miért őrjíti meg a kukásautó a kutyákat?