A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hiánypótló mentő-szolgáltatással nyitja meg kapuit az új állatkórház Budapesten

2022. augusztus 10., 11:30


Szerző: Kris Baumann


Kategória: Egészség




Állati-mentőszolgálat!



 

A SuperVet névre keresztelt állatkórház a XX. kerületben várja a négylábú pácienseket. 620 nm-en, két műtővel és három vizsgálóval, a legmodernebb felszereléssel készülnek a kedvencek fogadására. A 0-24 óráig nyitva tartó állatkórházban akár 50 állat kórházi tartózkodását is meg tudják oldani a tervek szerint.

 

Az első héten tesztüzemmel indulnak: minden nap 12:00 órától éjjel 01:00 óráig várják a pácienseket. A tesztüzem alatt egyelőre bejelentkezéssel lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

 

 

Új innovációként mentőszolgálatot is biztosítanak a négylábú pácienseknek. Ezzel a lehetőséggel, országosan egyedüli állatkórházként, nagyban megkönnyítik az autóval nem rendelkező gazdik életét.

 


„Örömmel jelentjük be, hogy a SuperVet nyitásával egyidőben elindítjuk MENTŐSZOLGÁLATunkat is, így minden nap este 6 óra után a kórház 2 órás sugarában vállaljuk a beteg házikedvencek kórházba szállítását!” – írják a Facebook oldalukon.

Az árakat a weboldalukon lehet megtalálni. Este 9 óra után ügyeleti díjat számolnak fel 25.000,-Ft értékben. A mentőszolgálatot pedig 5.000,-Ft-tól lehet igénybe venni. Az ár feltehetően távolság függvényében változik.
Illetve: „A nyitást követően minden kedves vendégünk 3 hónapon át 10% kedvezményben részesül.” olvasható a weboldalon.

 

 

 

 

 

 


Indexkép forrás: Unsplash

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla Babesiosis (babézia) kutyáknál - az életveszélyes kór, és amit tudnunk kell róla
Azonnali állatorvosi beavatkozás nélkül a babesiosis halálos kimenetelű lehet kedvencünkre nézve – ezért is olyan fontos tisztában lennünk terjedésével, tüneteivel és a megelőzéssel!

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

Mennyi a kutya ideális testhőmérséklete? Mennyi a kutya ideális testhőmérséklete?
Előfordul, hogy kutyánkat megsimogatva úgy érzékeljük, testéből szokatlan melegség árad. Ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy lázas. De hogyan állapíthatjuk meg, hogy minden rendben van kedvencünkkel? Vagy épp ellenkezőleg, ideje állatorvoshoz fordulni?

Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők
Segítsd a mentők munkáját: mire megérkeznek, zárd el biztonságos helyre kedvencedet!

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál MTI Ebugatta Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben Hírek - Címlapon
Feromonok segíthetnek a kutyáknak és macskáknak a békés együttélésben
Macskabarátja segíti a kutyát, aki betegsége miatt elveszítette látását Hírek - Címlapon
Macskabarátja segíti a kutyát, aki betegsége miatt elveszítette látását