A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hírességek sztárolják az örökbefogadásra váró kutyákat és cicákat

2016. november 25., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Hírességek mutatják be a Rex Kutyaotthon Alapítványnál régóta gazdára váró kutyákat, cicákat, és a hozzájuk kötődő legszebb érzéseket. A fotósorozat népszerű színészek, zenészek és egy rádiós műsorvezető összefogásával készült. A képeket az alapítvány 2017-es jótékonysági naptár formában adja ki. 

Csonka András és Tipi meg Topi

 

Sztárfotókon mutatkoznak be azok a kutyák és cicák, akik régóta várják az álomgazdit a Rex Alapítvány menhelyén, az újpesti Állatszigeten. A kezdeményezéshez Magyar Attila és R. Kárpáti Péter színészek, Esztergályos Cecília és Nyertes Zsuzsa, a Vidám Színpad színésznői, Radics Gigi és Kocsis Tibor énekesek, Csonka András és Nagy Sándor, a Játékszín művészei, FittiKém, a Music FM műsorvezetője, Huzella Péter Kossuth-díjas zeneszerző, Peller Károly, a Budapesti Operettszínház színésze és a Vígszínház új bemutatója, „A Pál utcai fiúk” három fiatal főszereplője, Wunderlich József, Józan László és Vecsei Miklós csatlakozott.

 

A Pál utcai fiúk és Tigris

 

Esztergályos Cecília és Cuki

 

A kalandos fotózáson a kutyáknak és a sztároknak kölcsönösen meg kellett szelídíteniük egymást, miközben FittiKém élőben közvetítette az eseményeket, Magyar Attila pedig már a stúdióban megszervezte egy kutya és egy cica örökbefogadását. A képek mindegyike egy-egy olyan pozitív érzést közvetít, amelyeket akkor élhetünk meg, ha befogadunk egy elhagyott kisállatot.

 

Kocsis Tibor és Bumi

 

A képekből 2017-es falinaptár készül, amely az állat- és természetvédelem neves napjairól, valamint a Rex Állatsziget rendezvényeiről is tájékoztatja az érdeklődőket. Az „állati naptár” decembertől megtalálható az Állatszigeten, vagy megrendelhető a Rex honlapján.

 

A sztárok és a menhelyi kutyák képeiből jótékonysági naptár készül

 

„Mindig keressük az újabb és újabb ötleteket, hogy minél több kutyus és macska találjon szerető gazdira.” – meséli Dr. Király Péter, a jövőre 25 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány alapítója. – „A mostani akciónkhoz örömmel csatlakoztak azok a művészbarátaink, akik a hétköznapokban is szívükön viselik az állatok sorsát. Reméljük, hogy az „állati naptárral” egy kis vidámságot és melegséget csempészhetünk az állatbarátok otthonába, és legalább 12 védencünknek adhatunk nagyobb esélyt arra, hogy új életet kapjon.”

 

Fitti és Feri

 

Werkvideó a fotózásról:

 

 

 

Érdekességek:

Amikor egy kutyus nagyobb nyilvánosságot kap a sajtóban, általában napokon belül örökbefogadják. Legutóbb október 4-én Mandarin kutya mutatta be a biztonságos metrózás szabályait a Rex és a BKK közös sajtótájékoztatóján, több fotós és videós jelenlétében. „Sztárrá válása” után szinte azonnal jelentkezett érte egy kedves házaspár. Többek között ez a sikertörténet is inspirálta a naptár-fotósorozatot.

 

Huzella Péter és Zénó

 

Peller Károly és Zsül

 

R. Kárpáti Péter és Emili

 

 

 

Forrás: Rex Kutyaotthon Alapítvány

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
93 éves háborús veterántól lopták el kutyáját Hírek - Címlapon
93 éves háborús veterántól lopták el kutyáját
Kutyáink többre emlékeznek, mint hisszük! Hírek - Címlapon
Kutyáink többre emlékeznek, mint hisszük!