A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hős kutya: kihúzta társát a folyó sodrásából

2017. január 27., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




A nagy játszásban a labrador rossz helyre téved a folyón: elkapja egy áramlat, ami egy magával sodorja egy zúgón keresztül. Nem kell azonban megijedni, a kutyus nem volt életveszélyben, mégis megható nézni, ahogy társa kihúzza a sodrásból, ráadásul nem is akármilyen technikával!



A felvételen, ami  futótűzként terjed az interneten, egy jól elkapott pillanatot örökített meg a gazdi, Rafael Franciulli. Fekete labradorja boldogan rohan a vízben az eldobott bot után, amit el is kapott ügyesen - ám nem volt elég figyelmes, és elkapta egy zúgó áramlata, beszippantva magával a kutyát bottal a szájában. Ekkor jön a hős társa, aki elkapja, és kihúzza őt. (Tudjuk be a mentést az önzetlenségnek, nem pedig a bot megszerzése iránti vágyának :) )

 

 

 

A gazdit a közösségi médiában rengeteg támadás érte, miért nem segített saját kutyáján kamerázás helyett, miért engedte egyáltalán a folyóba… Rafael egyetlen válasszal megoldotta a dolgot, amiben egy másik videójának linkjét osztja meg. Ezen a felvételen látszik, hogy a zúgó nagyon rövid, a folyó sodrása pár méter után újra csillapodik. A gazdi egyébként egy kommentben azt is említi, hogy kutyái gyakran önszántukból “csúszdáznak” le a zúgón.

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador Túlságosan is barátságos volt rendőrkutyának – Ma már életeket ment a labrador
Pályáját kábítószer kereső kutyaként képzelték el, de kedvessége miatt alkalmatlannak nyilvánították erre. Roger kutató-mentőnek tanult tovább, és elképesztő tehetséggel szimatolja ki a romok alatt rekedt embereket.

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Megérezte a kutya, hogy nagy baj van a gazdijával - segítsége életmentőnek bizonyul Megérezte a kutya, hogy nagy baj van a gazdijával - segítsége életmentőnek bizonyul
„Fogalmam sincs, mihez kezdenék nélküle. Egészen más lenne az életem, ha Echo nem lenne benne.”

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

JULIUS-K9 Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutya-ember dominancia – Ki az úr a háznál? Hírek - Címlapon
Kutya-ember dominancia – Ki az úr a háznál?
Levizsgáztak az ország első polgárőrkutyái Hírek - Címlapon
Levizsgáztak az ország első polgárőrkutyái