A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hőssé vált az emberek szemében a biztonsági őr, aki ernyőt tartott az esőben várakozó kutya fölé

2020. július 02., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Apró kedvességek és figyelmességek teszik élhetővé, szerethetővé a világot. A Skóciában lencsevégre kapott jelenetnél mi sem bizonyítja ezt jobban! 

Egy skóciai élelmiszerboltban dolgozó biztonsági őr vált mondhatni világsztárrá egy fotó nyomán, amit egy járókelő készített róla. A jelenet olyan kedves, és megható, hogy még a legkeményebb szíveket is meglágyítja. 

 

Az üzlet előtt egy golden retriever várta türelmesen gazdáját, ám elkezdett csöpörögni az eső. A biztonsági őr észrevette a hűséges kutyát, és megesett a szíve rajta: feje fölé tartotta hát esernyőjét - azt is vállalva ezzel, hogy ő maga ázik meg. 

 

A jelenetet egy szemfüles járókelő szúrta ki és fotózta le. Miután a kép felkerült Twitterre, nem volt megállás: hétköznapi hősként ünneplik a biztonsági őrt az internetezők. Valljuk be, egyet tudunk érteni velük! :) 

 

 

Emberség: ernyőt tartott a türelmesen várakozó kutya fölé az esőben egy biztonsági őr
Emberség: ernyőt tartott a türelmesen várakozó kutya fölé az esőben egy biztonsági őr

 

 

A poszt alapján egyébként meg is lett a történet hőse: Ethan Dearman maga is látta a róla készült posztot, amit meg is osztott azzal a megjegyzéssel, hogy “Úgy látom, sok embert boldoggá tettem ma”. A kutya kilétére is hamar fény derült: a golden retrievert Freddienek hívják, gazdái egy külön posztban meg is köszönték Ethan kedvességét. Mi több, pár nappal később visszatértek Freddievel az üzlethez, meglátogatni a “jótevőt”. 

 

 

 

 

 

  


Indexkép forrás: twitter.com/MelGracie_

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését
Szinte hihetetlen, de már 155 év boldogítják a gazdik életét az aranyszívű kutyusok.

Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére
Egyik tappancsa megsérült, de valószínűleg enélkül is úgy gondolta volna: ha gazdái szeretnék, hogy lejöjjön a hegyről, akkor bizony le kell cipelniük. Mert ő egy tapodtat sem megy innen sehova.

Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben Plüssjátékával a szájában kóborolt a német juhászkutya a szakadó esőben
Hónapokon át élt kóbor kutyaként – reménytelenül rótta az utcákat, próbált életben maradni. Egyetlen társa egy plüssjáték volt, amelyet rendületlenül cipelt magával, bármerre járt.

Hazaszökött eredeti gazdáihoz a kutya, akit 64 kilométerrel odébb fogadtak örökbe Hazaszökött eredeti gazdáihoz a kutya, akit 64 kilométerrel odébb fogadtak örökbe
Hűségük és szeretetük végtelen – Cooper, a golden retriever története is bizonyítja ezt. Az eset, akár csak egy felkiáltójel, rámutat arra, miért is fontos az, hogy alaposan végiggondoljuk lehetőségeinket, mielőtt magunkhoz veszünk egy kutyát – hisz annak a kutyának mi, gazdik leszünk a nagybetűs Minden. Ha pedig megválunk tőle, a szívét törjük össze. Szerencsére Cooper története boldog véget ért!

Pénzbírságot kaphatnak a monmouthshire-i gazdik, ha nincs náluk kakizacsi Pénzbírságot kaphatnak a monmouthshire-i gazdik, ha nincs náluk kakizacsi
… ez ugyanis feltételezi azt, hogy a gazdinak esze ágában se volt felszedni kutyája után a piszkot, tehát véteni fog a szabályok ellen.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

JULIUS-K9 Irodakutya.com Hírstart MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Odahúzta beteg barátjához fekhelyét a kutya, hogy összebújva alhassanak Hírek - Címlapon
Odahúzta beteg barátjához fekhelyét a kutya, hogy összebújva alhassanak
Egy év után újra kutyákat kellett menteni a nyírbogáti szaporítótelepről Hírek - Címlapon
Egy év után újra kutyákat kellett menteni a nyírbogáti szaporítótelepről