A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Hőssé vált az emberek szemében a biztonsági őr, aki ernyőt tartott az esőben várakozó kutya fölé

2020. július 02., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Apró kedvességek és figyelmességek teszik élhetővé, szerethetővé a világot. A Skóciában lencsevégre kapott jelenetnél mi sem bizonyítja ezt jobban!



 

Egy skóciai élelmiszerboltban dolgozó biztonsági őr vált mondhatni világsztárrá egy fotó nyomán, amit egy járókelő készített róla. A jelenet olyan kedves, és megható, hogy még a legkeményebb szíveket is meglágyítja. 

 

Az üzlet előtt egy golden retriever várta türelmesen gazdáját, ám elkezdett csöpörögni az eső. A biztonsági őr észrevette a hűséges kutyát, és megesett a szíve rajta: feje fölé tartotta hát esernyőjét - azt is vállalva ezzel, hogy ő maga ázik meg. 

 

A jelenetet egy szemfüles járókelő szúrta ki és fotózta le. Miután a kép felkerült Twitterre, nem volt megállás: hétköznapi hősként ünneplik a biztonsági őrt az internetezők. Valljuk be, egyet tudunk érteni velük! :) 

 

 

Emberség: ernyőt tartott a türelmesen várakozó kutya fölé az esőben egy biztonsági őr
Emberség: ernyőt tartott a türelmesen várakozó kutya fölé az esőben egy biztonsági őr

 

 

A poszt alapján egyébként meg is lett a történet hőse: Ethan Dearman maga is látta a róla készült posztot, amit meg is osztott azzal a megjegyzéssel, hogy “Úgy látom, sok embert boldoggá tettem ma”. A kutya kilétére is hamar fény derült: a golden retrievert Freddienek hívják, gazdái egy külön posztban meg is köszönték Ethan kedvességét. Mi több, pár nappal később visszatértek Freddievel az üzlethez, meglátogatni a “jótevőt”. 

 

 

 

 

 

 



 


Indexkép forrás: twitter.com/MelGracie_

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez 6 tipp a mancsok egészségének megőrzéséhez
A kutyamancs, e bámulatos szerkezet akkor működik a legjobban, ha erős és egészséges. Ám elég egy apró sérülés és hetekig is eltarthat a gyógyulás. A következő tippek nemcsak a probléma felismerésében, hanem annak megelőzésében is segíthetnek.

Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket? Pulóver, kabát, ruha kutyáknak: Öltöztessük-e kedvencünket?
„Minek kell a kutyára ruha? Van neki szőre…” Hallhattunk már ilyen és ehhez hasonló mondatokat, de gazdiként tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor sokat segíthet egy praktikus ruhadarab. Hogyan és milyet válasszunk?

A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier A hűség és odaadás jelképe: 14 évig őrizte gazdája sírját Bobby, a terrier
Skócia, 1858. A bozontos kiskutya gazdáját súlyos betegség ragadta el. Bobby elkísérte utolsó útjára, majd leheveredett a sírhantra, és elhatározta, hogy vigyáz rá, amíg csak él.

Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését Többszáz golden retriever gyűlt össze Skóciában, hogy megünnepeljék a fajta születését
Szinte hihetetlen, de már 155 év boldogítják a gazdik életét az aranyszívű kutyusok.

Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére
Egyik tappancsa megsérült, de valószínűleg enélkül is úgy gondolta volna: ha gazdái szeretnék, hogy lejöjjön a hegyről, akkor bizony le kell cipelniük. Mert ő egy tapodtat sem megy innen sehova.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH MTI Egyedi kutyás ajándéktárgyak Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Odahúzta beteg barátjához fekhelyét a kutya, hogy összebújva alhassanak Hírek - Címlapon
Odahúzta beteg barátjához fekhelyét a kutya, hogy összebújva alhassanak
Egy év után újra kutyákat kellett menteni a nyírbogáti szaporítótelepről Hírek - Címlapon
Egy év után újra kutyákat kellett menteni a nyírbogáti szaporítótelepről