A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Igazi happy end: a láncról mentett magyar kutya nemzetközi reklámarc lett!

2024. március 05., 14:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem




Több társával együtt mentették ki az állatvédők a földi pokolból a sokat szenvedett kutyust – a szakértő kezeknek, a gondoskodásnak hála azonban teljesen felépült. Azóta szerető gazdikra is talált, mi több, igazi reklámarc lett a bájos négylábú! Szívmelengető történet!



Jakob kutya szívmelengető és nem hétköznapi happy enddel végződő történetét megmentői, az Orosházi Állatvédők osztották meg Facebook oldalukon. A trikolor kutyát több társával együtt menekítették ki borzalmas körülmények közül, rendőri segítséggel. A kutya saját ürülékében, mocsokban, rövid lánccal a nyakában tengette napjait. A lánc mély, fájdalmas sebet ejtett rajta.

 

„Hosszú kezelések után gyönyörűen gyógyultak sebei, és nemsoká jelentkezett érte az álomgazdi is. Jakob Németországba költözött. Családja nagyon szereti, a gazdi még a munkahelyére is magával viszi.” – írja az Orosházi Állatvédők - Szikhát Kutyamenhely a Facebook oldalán.

 

„Jakob (mostmár Joshi) Gazdája a Trixie kutyakellékeket forgalmazó áruháznál dolgozik (valószínűleg minden kutyás hallott már róluk), ott pedig a cégnél annyira megtetszett ez az amúgy is gyönyörű kutya, hogy ebben az évben Jakob a Trixie reklám arca lesz. Ami azt jelenti, hogy egy magyarországi, történetesen egy volt Szikhát lakó arca fog szembejönni az emberekkel a világ minden olyan táján, ahol a Trixie forgalmazza a termékeit.” – újságolják a hírt az állatvédők.

 

 

Gratulálunk Jakab (Joshi)! Sok sikert a továbbiakban!

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg Így mosolyog ma gazdijánál a kutya, aki a menhelyen öregedett meg
"A legfontosabb, amit Ginger tanított nekem, talán pont az, hogy sohasem késő újrakezdeni."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. MTI EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Miért van az, hogy a kutyák pillanatok alatt képesek elaludni? Hírek - Címlapon
Miért van az, hogy a kutyák pillanatok alatt képesek elaludni?
Allergiásak lehetnek a kutyák az emberre? Hírek - Címlapon
Allergiásak lehetnek a kutyák az emberre?