A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Igazi tündérmese: menhelyi kutya kapta a főszerepet a Susi és Tekergő feldolgozásában

2019. augusztus 27., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Ontja magából Hollywood a kedvenc rajzfilmjeink élőszereplős és/vagy animációs remake-jeit. Végre sorra kerül a Susi és Tekergő is, a forgatás pedig igazán mesébe illőre sikeredett: Tekergőt egy korábban menhelyen árválkodó eb alakítja majd!



Egy külön mese lehetne Monte története: a két éves kutya a menhelyi kilátástalanságból egyenesen Hollywoodba csöppent, ráadásul kapásból főszerepbe! Ő alakítja majd a jól ismert mesében Tekergőt, aki szárnyai alá veszi a kis spánielt, Susit - őt egyébként Rose, a cocker spániel alakítja majd. 

 

Monte terrier jellegű keverék, aki egy új-mexikói menhelyen tengette a napjait, míg onnan átvitték egy phoenixi kutyaotthonba. Itt figyeltek fel rá olyan trénerek, akik a filmiparban dolgoznak. A menhelyeken dolgozók nagyon szerették Montét, hiszen nagyon kedves természetű, örökké puszikat oszt és igazi jó kutyaként viselkedik. A hollywoodi trénerek egyike örökbe is fogadta a fiatal kutyát, így Monte szerető otthonra is lelt. 

 


D23, a Disney hivatalos rajongói klubja úgy nyilatkozott, hogy a filmben szereplő összes mentett kutya végleges otthonra talált a forgatás befejeztét követően - írja a cnn.com.
 

 

A film bemutatóját november 12-re ígéri a Disney, addig is egy előzetessel már készültek:

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak Addig járt a kóbor kutya a rendőrségre, amíg fel nem vették munkatársnak
A hétköznapi életben is vigyáz az emberek biztonságára: ha meglát egy motorost bukósisak nélkül, vakkantással jelzi gazdájának, szóljon az illetőnek.

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad Karácsonyi örökbefogadás – Örömében sírt a férfi, mikor megtudta, ideiglenes kutyája bizony marad
"Igyekeztem távolságot tartani. De valójában minden vágyam az volt, bárcsak velünk maradhatna Mary."- Megható történet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Rehabportál AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Tacskók szállták meg Gödöllőt Hírek - Címlapon
Tacskók szállták meg Gödöllőt
Az egész ország Marcira, a megkínzott kutyára emlékezett Hírek - Címlapon
Az egész ország Marcira, a megkínzott kutyára emlékezett