A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Ajánló

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Nevelés

Így varázsold igazán egyedivé kedvencedet!

Bemutatkozik a SpiceDogs


2016. október 04., 13:00


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló
Kutyás felszerelésekből, kiegészítőkből sosem elég, igaz? Legyen az nyakörv, gyönyörű csillogó biléták, vagy kedvenc fajtánkat formáló kulcstartó - mi, gazdik, imádjuk őket, ahogy kedvenceinket is! És ha még egyedi feliratokkal, mintákkal is elláthatjuk legújabb szerzeményünket, az még nagyobb öröm!Egy olyan webáruházat mutatunk be, ahol mindez elérhető: nem csak a kutyusnak, de a gazdiknak is rengeteg felszerelést, kiegészítőt találhatunk választékukban, amiket ráadásul teljesen személyre szabottá, egyedivé varázsolhatunk. A SpiceDogs tulajdonosával, lelkével, Gyimóthy Katával beszélgettünk nem csak a SpiceDogs.eu webáruházról, kutyusairól és az állatvédelemről.

 

- Webáruházatok kutyusoknak és gazdiknak is kínál kutyás termékeket. Mik között válogathatnak a gazdik? 

- Webáruházunk alapját a MyFamily kutya- és macskabiléták képezik. Ezeknek a termékeknek cégünk a kizárólagos forgalmazója Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában és Luxemburgban. A MyFamily piacvezető cég biléták és gravírozó gépek gyártásában, mind választék, mind pedig minőség tekintetében. A MyFamily termékeit viszonteladói hálózatunkon keresztül is értékesítjük. A biléták mellett jött az ötlet, hogy olyan termékeket kutassunk fel, amiket mi is szívesen használnánk három Kutyusunkon, Chili, Fahéj és Kókusz személyében. Olyan termékeket keresünk, amik egyediek, különlegesek, prémium minőségűek és nem kaphatóak nagy áruházakban. Amikkel nagy örömet szerezhetünk négylábú Kedvenceinknek, Családtagjainknak, Barátainknak és magunknak is.

 

Szinte minden kutyafajta portréjából készült biléta
Szinte minden kutyafajta portréjából készült biléta

 

- A biléták mellett olyan termékeket találhat a kedves Vásárló nálunk, mint

Különféle feliratos biléták közül is választhatsz
Különféle feliratos biléták közül is választhatsz

 

- Nagy hangsúlyt fektettek a bilétákra. Miért? 

- A bilétáknak nagyon fontos szerepük van egy felelős Kutyagazdi életében! Nem győzzük eléggé hangsúlyozni mennyire fontos a biléta viselése – természetesen a kötelező chip mellett. Mi magunk is rengeteg kutyát juttatunk haza gazdájához és olyan boldogság, amikor a kóborló kis Eb nyakában ott lifeg egy akármilyen egyszerű kis biléta gazdi számával. Még egy kevésbé állatbolond ember is, ha látja, hogy a Kutyuson van nyakörv és biléta, készségesebben segít egy telefonhívással, mint, hogy bevigye egy állatorvoshoz chipet olvastatni, ami sajnos sok esetben nincs is... Ne legyen rá szükség, de a biléta életet menthet!

 

A feliratozott biléta életet menthet - és sokat segít, hogy elkóborolt kutyusod hazajuthasson
A feliratozott biléta életet menthet - és sokat segít, hogy elkóborolt kutyusod hazajuthasson

 

- Az egyébként is különleges kutyás kiegészítőket még egyedibbé varázsoljátok - hogyan? 

- Minden bilétánkhoz ajándékba jár a gravírozás! Kérhetjük rá Kedvencünk nevét, telefonszám(oka)t (ez a legeslegfontosabb!), címet, sőt még kis logókat is (szívecske, horoszkóp), csak hogy igazán egyedivé tehessük. Fontos még megemlíteni, hogy bármely bilétánkból kulcstartót is készíthetünk, teljesen egyedi szövegezéssel, így akár egy kutyabolond családtagunknak, barátunknak, kollégánknak is nagy örömet szerezhetünk.

 

Gravírozott biléta - névvel, és a gazdi telefonszámával
Gravírozott biléta - névvel, és a gazdi telefonszámával

 

Kényelmes kutyaágy az Eskardontól
Kényelmes kutyaágy az Eskardontól - Kata mentettjei letesztelték!

 

- Folyamatosan újdonságokkal és akciókkal várjátok a Gazdikat. Fut jelenleg is akció? Mik a legújabb termékeitek?

- Nagyon igyekszünk mindig valami újat és különlegeset találni Vásárlóinknak! Mind egytől egyik olyan, amiket mi is imádunk és használunk! Legújabb termékünk az igazi designos Wobble Ball, amibe jutifalatokat töltve játszhat Kutyusunk, közben minden érzékszervüket használják, testileg, lelkileg lefáradnak. Jack Russelleknek ez nem hátrány :) Aztán most érkeztek Angliából egy tervezőhölgy termékei, a kutyafajták szerinti kulcstartók, amik annyira cukik, hogy nem lehet nekik ellenállni. Tőlük még karácsonyi termékek is érkeznek, de ez egyelőre még meglepetés... Folyamatosan futnak akciók is, szóval érdemes figyelni.

 

Különleges ápolószerek a SpiceDogs kínálatában
Különleges ápolószerek a SpiceDogs kínálatában

 

-Milyen jellegű termékek a legnépszerűbbek? Hogyan tudnak a gazdik rendelni?

- A legnépszerűbbek a biléták és a fajta specifikus termékek. Weboldalunkon lehet fajta szerint is keresgélni. Pl. egy Francia bulldog-rajongó talál nálunk névre szóló gravírozott bilétát, kulcstartót, telefontokot, kar- és faliórát is. Rendelni lehet külföldről is, szállítunk postával és futárszolgálattal is. A megrendelt termékeket euróban és forintban is ki lehet egyenlíteni utalással vagy bankkártyával. Rendeléseket le lehet adni a webáruházunkban, e-mailen vagy akár a Facebook oldalunkon is.

 

Összeöltözve a Gazdival. Vagy fordítva?
Összeöltözve a Gazdival. Vagy fordítva?

 

- Ha esetleg utólag kiderül, hogy rossz a rendelt méret, mi a teendő? Van lehetőség cserére? Vállaltok esetleg garanciát is a termékekre?

- Igen, természetesen méret hiba esetén (pl. nyakörvek) cserélünk mindenképpen. Garanciát vállalunk termékeinkre, a biléták esetében 1 évig is!


- Úgy tudom, szerepet vállaltok az állatvédelemben is…

- Ez így igaz! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsük és támogassuk a rászoruló Állatkákat és segítőiket. Többedmagammal én csinálom a Jack Russell Fajtamentést és a Futrinka Egyesülettel is van egy közös támogatói programunk. Több Állatvédő szervezettel vagyunk szinte napi kapcsolatban. Három Kutyusunk mellé (akikből 2 szintén mentett) számtalan esetben mentettünk, fogadtunk már be átmenetileg árva Kutyusokat és kerestük meg számukra a tökéletes otthont, Családot. Folyamatosan segítünk a környezetünket „edukálni”, mi is a felelős állattartás, ha tudomásunkra jut, hogy valaki kutyát szeretne, máris egy egész „személyre szabott portfóliót” tudok nekik ajánlani olyan Gazdikeresőkről, amik megfelelnek az elképzeléseiknek.

 

Kényelmes a kutyafekhely!
Kényelmes a kutyafekhely!

 

  

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutya szeretetnyelve - Hogyan mondd el kedvencednek, hogy szereted? A kutya szeretetnyelve - Hogyan mondd el kedvencednek, hogy szereted?
Kutyáink sajátos jelzésekkel adják tudtunkra, hogy szeretnek minket - az alábbi pontok segítségével pedig mi is könnyedén elmesélhetjük nekik, mit érzünk irántuk.

„Rájött az ötperc...” - Te is tapasztaltad kutyádnál? „Rájött az ötperc...” - Te is tapasztaltad kutyádnál?
Körbe-körbe rohangál, szemei kikerekednek, füleit hátracsapja és fikarcnyit sem törődik azzal, kit vagy mit borít fel a féktelen tombolásban... Ismerős?

Miért kergeti a kutya a farkát? Miért kergeti a kutya a farkát?
Kölyökkorban szórakoztató, és nem is szembetűnő, ha a négylábú gyakran lohol a farka után. Mozgásába beleszédülve elesik, nagyot gurul a földön, majd alszik egy kicsit. Hiszen a farok kergetés fárasztó móka. Gondoljuk, majd kinövi, nem lesz ilyen bolondos…

Huminsav: természetes immunerősítő kutyák számára is Huminsav: természetes immunerősítő kutyák számára is
A kutyák körében is egyre gyakoribbak a társadalmat érintő civilizációs betegségek, melyek hatalmas megterhelést rónak szervezetükre. Létezik azonban egy természetes vegyület, mely egészségük megőrzése mellett a betegségekkel is segít felvenni a küzdelmet.

Miért ne használj flexi pórázt? Miért ne használj flexi pórázt?
A hám vagy nyakörv, valamint a megfelelő póráz kérdése állandó vitatéma. Mindenki másra esküszik, és meg is van a saját indoka. De miért olyan fontos ez a kérdés?

Bíróságon a Julius-K9 kutyahám ügye Bíróságon a Julius-K9 kutyahám ügye
A rengeteg hamisító miatt kénytelen bíróságra vonulni a világhírű magyar márka. A Julius-K9 termékei az egész világon népszerűek a kutyások körében, ám ez azt vonja maga után, hogy folyamatosan jelennek meg a termékeik utánzatai - igen silány minőségben.

10 érv, hogy a gyereked kutya mellett nőjön fel 10 érv, hogy a gyereked kutya mellett nőjön fel
A gyerekek odavannak a kutyákért – jó okkal! Kedves, bújós és barátságos négylábú társaink jelenléte jótékony hatással bír a gyermek fizikai, pszichológiai és szociális fejlődésére. Íme néhány indok, miért tökéletes választás egy kutya a gyerekes családok számára.

Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa
A brit pár úgy gondolta, hogy ha a gyerekeknek van játszósarok a vendéglátóhelyen, akkor a vendégek négylábú barátainak is jár egy!

Te megengeded, hogy az ágyadban aludjon? Te megengeded, hogy az ágyadban aludjon?
A kutyáknak közel 50%-a ágyban aludhat a gazdája mellett, igazolta egy nemzetközi felmérés. Az is kiderült, hogy a gazdáknak körülbelül 60%-a szívesen látja házikedvencét a saját hálójában fajtól függetlenül. Egyesek azt állítják, hogy segíti őket a zavartalan alvásban…

Szívmelengető fotósorozat a kutyák kedvenc játékairól Szívmelengető fotósorozat a kutyák kedvenc játékairól
Az idő vasfoga nem kímél senkit és semmit. Míg kétségbeesetten kapaszkodnánk az adott percbe, az kifolyik a kezünk közül. Nem úgy a kutyáinknál: ők megélnek minden egyes percet, nem foglalkoznak a tegnappal vagy a holnappal. Egyszerűen csak boldogok.

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Vizslatúra Egyedi kutyás ajándéktárgyak Rehabportál Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Kuriózum Magyarországon: gasztrobolt nyílt kutyáknak! Hírek - Címlapon
Kuriózum Magyarországon: gasztrobolt nyílt kutyáknak!
Ilyen volt a legkeményebb kutyák és gazdik versenye Hírek - Címlapon
Ilyen volt a legkeményebb kutyák és gazdik versenye