A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Ajánló

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés

Így varázsold igazán egyedivé kedvencedet!

Bemutatkozik a SpiceDogs


2016. október 04., 13:00


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló
Kutyás felszerelésekből, kiegészítőkből sosem elég, igaz? Legyen az nyakörv, gyönyörű csillogó biléták, vagy kedvenc fajtánkat formáló kulcstartó - mi, gazdik, imádjuk őket, ahogy kedvenceinket is! És ha még egyedi feliratokkal, mintákkal is elláthatjuk legújabb szerzeményünket, az még nagyobb öröm!Egy olyan webáruházat mutatunk be, ahol mindez elérhető: nem csak a kutyusnak, de a gazdiknak is rengeteg felszerelést, kiegészítőt találhatunk választékukban, amiket ráadásul teljesen személyre szabottá, egyedivé varázsolhatunk. A SpiceDogs tulajdonosával, lelkével, Gyimóthy Katával beszélgettünk nem csak a SpiceDogs.eu webáruházról, kutyusairól és az állatvédelemről.

 

- Webáruházatok kutyusoknak és gazdiknak is kínál kutyás termékeket. Mik között válogathatnak a gazdik? 

- Webáruházunk alapját a MyFamily kutya- és macskabiléták képezik. Ezeknek a termékeknek cégünk a kizárólagos forgalmazója Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában és Luxemburgban. A MyFamily piacvezető cég biléták és gravírozó gépek gyártásában, mind választék, mind pedig minőség tekintetében. A MyFamily termékeit viszonteladói hálózatunkon keresztül is értékesítjük. A biléták mellett jött az ötlet, hogy olyan termékeket kutassunk fel, amiket mi is szívesen használnánk három Kutyusunkon, Chili, Fahéj és Kókusz személyében. Olyan termékeket keresünk, amik egyediek, különlegesek, prémium minőségűek és nem kaphatóak nagy áruházakban. Amikkel nagy örömet szerezhetünk négylábú Kedvenceinknek, Családtagjainknak, Barátainknak és magunknak is.

 

Szinte minden kutyafajta portréjából készült biléta
Szinte minden kutyafajta portréjából készült biléta

 

- A biléták mellett olyan termékeket találhat a kedves Vásárló nálunk, mint

Különféle feliratos biléták közül is választhatsz
Különféle feliratos biléták közül is választhatsz

 

- Nagy hangsúlyt fektettek a bilétákra. Miért? 

- A bilétáknak nagyon fontos szerepük van egy felelős Kutyagazdi életében! Nem győzzük eléggé hangsúlyozni mennyire fontos a biléta viselése – természetesen a kötelező chip mellett. Mi magunk is rengeteg kutyát juttatunk haza gazdájához és olyan boldogság, amikor a kóborló kis Eb nyakában ott lifeg egy akármilyen egyszerű kis biléta gazdi számával. Még egy kevésbé állatbolond ember is, ha látja, hogy a Kutyuson van nyakörv és biléta, készségesebben segít egy telefonhívással, mint, hogy bevigye egy állatorvoshoz chipet olvastatni, ami sajnos sok esetben nincs is... Ne legyen rá szükség, de a biléta életet menthet!

 

A feliratozott biléta életet menthet - és sokat segít, hogy elkóborolt kutyusod hazajuthasson
A feliratozott biléta életet menthet - és sokat segít, hogy elkóborolt kutyusod hazajuthasson

 

- Az egyébként is különleges kutyás kiegészítőket még egyedibbé varázsoljátok - hogyan? 

- Minden bilétánkhoz ajándékba jár a gravírozás! Kérhetjük rá Kedvencünk nevét, telefonszám(oka)t (ez a legeslegfontosabb!), címet, sőt még kis logókat is (szívecske, horoszkóp), csak hogy igazán egyedivé tehessük. Fontos még megemlíteni, hogy bármely bilétánkból kulcstartót is készíthetünk, teljesen egyedi szövegezéssel, így akár egy kutyabolond családtagunknak, barátunknak, kollégánknak is nagy örömet szerezhetünk.

 

Gravírozott biléta - névvel, és a gazdi telefonszámával
Gravírozott biléta - névvel, és a gazdi telefonszámával

 

Kényelmes kutyaágy az Eskardontól
Kényelmes kutyaágy az Eskardontól - Kata mentettjei letesztelték!

 

- Folyamatosan újdonságokkal és akciókkal várjátok a Gazdikat. Fut jelenleg is akció? Mik a legújabb termékeitek?

- Nagyon igyekszünk mindig valami újat és különlegeset találni Vásárlóinknak! Mind egytől egyik olyan, amiket mi is imádunk és használunk! Legújabb termékünk az igazi designos Wobble Ball, amibe jutifalatokat töltve játszhat Kutyusunk, közben minden érzékszervüket használják, testileg, lelkileg lefáradnak. Jack Russelleknek ez nem hátrány :) Aztán most érkeztek Angliából egy tervezőhölgy termékei, a kutyafajták szerinti kulcstartók, amik annyira cukik, hogy nem lehet nekik ellenállni. Tőlük még karácsonyi termékek is érkeznek, de ez egyelőre még meglepetés... Folyamatosan futnak akciók is, szóval érdemes figyelni.

 

Különleges ápolószerek a SpiceDogs kínálatában
Különleges ápolószerek a SpiceDogs kínálatában

 

-Milyen jellegű termékek a legnépszerűbbek? Hogyan tudnak a gazdik rendelni?

- A legnépszerűbbek a biléták és a fajta specifikus termékek. Weboldalunkon lehet fajta szerint is keresgélni. Pl. egy Francia bulldog-rajongó talál nálunk névre szóló gravírozott bilétát, kulcstartót, telefontokot, kar- és faliórát is. Rendelni lehet külföldről is, szállítunk postával és futárszolgálattal is. A megrendelt termékeket euróban és forintban is ki lehet egyenlíteni utalással vagy bankkártyával. Rendeléseket le lehet adni a webáruházunkban, e-mailen vagy akár a Facebook oldalunkon is.

 

Összeöltözve a Gazdival. Vagy fordítva?
Összeöltözve a Gazdival. Vagy fordítva?

 

- Ha esetleg utólag kiderül, hogy rossz a rendelt méret, mi a teendő? Van lehetőség cserére? Vállaltok esetleg garanciát is a termékekre?

- Igen, természetesen méret hiba esetén (pl. nyakörvek) cserélünk mindenképpen. Garanciát vállalunk termékeinkre, a biléták esetében 1 évig is!


- Úgy tudom, szerepet vállaltok az állatvédelemben is…

- Ez így igaz! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsük és támogassuk a rászoruló Állatkákat és segítőiket. Többedmagammal én csinálom a Jack Russell Fajtamentést és a Futrinka Egyesülettel is van egy közös támogatói programunk. Több Állatvédő szervezettel vagyunk szinte napi kapcsolatban. Három Kutyusunk mellé (akikből 2 szintén mentett) számtalan esetben mentettünk, fogadtunk már be átmenetileg árva Kutyusokat és kerestük meg számukra a tökéletes otthont, Családot. Folyamatosan segítünk a környezetünket „edukálni”, mi is a felelős állattartás, ha tudomásunkra jut, hogy valaki kutyát szeretne, máris egy egész „személyre szabott portfóliót” tudok nekik ajánlani olyan Gazdikeresőkről, amik megfelelnek az elképzeléseiknek.

 

Kényelmes a kutyafekhely!
Kényelmes a kutyafekhely!

 

  

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

10 érv, hogy a gyereked kutya mellett nőjön fel 10 érv, hogy a gyereked kutya mellett nőjön fel
A gyerekek odavannak a kutyákért – jó okkal! Kedves, bújós és barátságos négylábú társaink jelenléte jótékony hatással bír a gyermek fizikai, pszichológiai és szociális fejlődésére. Íme néhány indok, miért tökéletes választás egy kutya a gyerekes családok számára.

Szívmelengető fotósorozat a kutyák kedvenc játékairól Szívmelengető fotósorozat a kutyák kedvenc játékairól
Az idő vasfoga nem kímél senkit és semmit. Míg kétségbeesetten kapaszkodnánk az adott percbe, az kifolyik a kezünk közül. Nem úgy a kutyáinknál: ők megélnek minden egyes percet, nem foglalkoznak a tegnappal vagy a holnappal. Egyszerűen csak boldogok.

Miért ne használj flexi pórázt? Miért ne használj flexi pórázt?
A hám vagy nyakörv, valamint a megfelelő póráz kérdése állandó vitatéma. Mindenki másra esküszik, és meg is van a saját indoka. De miért olyan fontos ez a kérdés?

Miért kergeti a kutya a farkát? Miért kergeti a kutya a farkát?
Kölyökkorban szórakoztató, és nem is szembetűnő, ha a négylábú gyakran lohol a farka után. Mozgásába beleszédülve elesik, nagyot gurul a földön, majd alszik egy kicsit. Hiszen a farok kergetés fárasztó móka. Gondoljuk, majd kinövi, nem lesz ilyen bolondos…

Sétáltatás biztonságban -  Ki korrigálja a kutyát, ha gazdája nem teszi?! Sétáltatás biztonságban - Ki korrigálja a kutyát, ha gazdája nem teszi?!
Rendhagyó írás következik. A cikk célja ráirányítani a figyelmet arra: egy kutyás sem köteles másik kutya-gazdi párostól szó nélkül eltűrni a személyes terükbe betörve rendet és nyugalmat bomlasztó, állat és/vagy ember testi épségét veszélyeztető, agresszív magatartást, közeledést. Miért? ...

A kutya szeretetnyelve - Hogyan mondd el kedvencednek, hogy szereted? A kutya szeretetnyelve - Hogyan mondd el kedvencednek, hogy szereted?
Kutyáink sajátos jelzésekkel adják tudtunkra, hogy szeretnek minket - az alábbi pontok segítségével pedig mi is könnyedén elmesélhetjük nekik, mit érzünk irántuk.

„Rájött az ötperc...” - Te is tapasztaltad kutyádnál? „Rájött az ötperc...” - Te is tapasztaltad kutyádnál?
Körbe-körbe rohangál, szemei kikerekednek, füleit hátracsapja és fikarcnyit sem törődik azzal, kit vagy mit borít fel a féktelen tombolásban... Ismerős?

Huminsav: természetes immunerősítő kutyák számára is Huminsav: természetes immunerősítő kutyák számára is
A kutyák körében is egyre gyakoribbak a társadalmat érintő civilizációs betegségek, melyek hatalmas megterhelést rónak szervezetükre. Létezik azonban egy természetes vegyület, mely egészségük megőrzése mellett a betegségekkel is segít felvenni a küzdelmet.

Bíróságon a Julius-K9 kutyahám ügye Bíróságon a Julius-K9 kutyahám ügye
A rengeteg hamisító miatt kénytelen bíróságra vonulni a világhírű magyar márka. A Julius-K9 termékei az egész világon népszerűek a kutyások körében, ám ez azt vonja maga után, hogy folyamatosan jelennek meg a termékeik utánzatai - igen silány minőségben.

Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa Játszószobát alakított ki a vendégek kutyáinak a kutyabarát pub tulajdonosa
A brit pár úgy gondolta, hogy ha a gyerekeknek van játszósarok a vendéglátóhelyen, akkor a vendégek négylábú barátainak is jár egy!

Kiemelt híreink

Kutyás filmmel érkezik Harrison Ford a mozikba Kutyás filmmel érkezik Harrison Ford a mozikba
Kutyás filmekből sosem elég! Ezúttal Harrison Ford főszereplésével készült film érkezik a mozikba. A történet négylábú főszereplőjét most nem egy kutya-színész alakítja, hanem animációval...

Eltűnhetnek az adatok a PetVetDatáról? Eltűnhetnek az adatok a PetVetDatáról?
Riasztó hír kapott szárnyra a kutyás csoportokban, miszerint a kutyák chipjén lévő regisztrált adatok egyszer csak eltűnnek. Komoly probléma lehet ez, különösen így szilveszter előtt...

Ez a kutya a koalák megmentője: kiszagolja a bozóttűz miatt bajban lévő koalákat Ez a kutya a koalák megmentője: kiszagolja a bozóttűz miatt bajban lévő koalákat
Csodálatos szaglásával menti a koalákat az Ausztráliában tomboló bozóttüzek elől Bear, a border collie keverék.

Kismancsból őszpofi – egy kutya életszakaszai Kismancsból őszpofi – egy kutya életszakaszai
Egy kutya életciklusa alapvetően négy részre osztható fel. Mit kell tudnunk ezekről az időszakokról és hogyan tehetjük teljesebbé kutyánk mindennapjait, közös életünket?

18.000 éves kutyafélét vizsgálnak a tudósok: lehet, hogy ő a legidősebb kutya? 18.000 éves kutyafélét vizsgálnak a tudósok: lehet, hogy ő a legidősebb kutya?
Jégbe fagyott, mumifikálódott négylábút vizsgálnak a kutatók: még nem tudni, kutya, vagy farkas lehet-e.

Veszélyben a törpetacskók: Jól mutat Instagramon, aztán mehet az utcára Veszélyben a törpetacskók: Jól mutat Instagramon, aztán mehet az utcára
“Jól néz ki Instán” és “Vonzza a lájkokat és követőket”. Tényleg ez az elsődleges szempont kutya-választásnál?

Végleg bezárhatják a kegyetlen állatkísérleteket végző hamburgi kutatólaboratóriumot Végleg bezárhatják a kegyetlen állatkísérleteket végző hamburgi kutatólaboratóriumot
Végleg bezáratják azt a laboratóriumot, ahol nem csak állatkísérletek folytak, de a dolgozók brutális kegyetlenséggel bántak a kísérleti alanyokkal. A reménykeltő hírt azonban beárnyékolják...

Rossz hatással van kutyánkra, ha kiabálunk vele Rossz hatással van kutyánkra, ha kiabálunk vele
Ezt a mondatot a legtöbb gazdi felvont szemöldökkel fogadhatja: alapvető, hogy nem üvöltözünk kedvenceinkkel. De legyünk őszintén: tényleg nem volt még egy-két alkalom, amikor kutyánk...

Dél-Koreáig utazott egy brit nő, hogy megmentsen egy mozgássérült kutyát a húspiac elől Dél-Koreáig utazott egy brit nő, hogy megmentsen egy mozgássérült kutyát a húspiac elől
Az emberek világa a végleteké - nagyszerűen bizonyítja ezt Jindol története. A kutya megismerhette az emberi gonoszság legjavát, ugyanakkor az önzetlen szeretet és békés otthon fogalmát...

Miért hagyjuk kutyánkat szaglászni séta közben? Miért hagyjuk kutyánkat szaglászni séta közben?
Köztudott, hogy a kutyák nagyon élvezik, ha sétálni visszük őket. Eközben pedig szinte folyamatosan a földet szimatolják. De mért is olyan fontos ez nekik?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Hírstart Irodakutya.com MOL Nyrt. Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
A karácsony nem csak az ajándékokról szól Hírek - Címlapon
A karácsony nem csak az ajándékokról szól
Amerika is kutyát ajándékoz Franciaországnak Diesel emlékére Hírek - Címlapon
Amerika is kutyát ajándékoz Franciaországnak Diesel emlékére