A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kuriózum Magyarországon: gasztrobolt nyílt kutyáknak!

...és cicáknak!


2016. október 05., 06:00


Szerző: (X)


Kategória: Ajánló




Megnyílt Magyarország első olyan üzlete, ahol a nyersetetés hívei mindent megtalálhatnak, amitől egészséges és boldog lesz kedvencük. Kutyáink táplálásának e módja egyre nagyobb teret hódít a gazdik (és persze a kedvenceik) körében.



Azon gazdik között, akik a nyersetetésre, a b.a.r.f.-ra esküsznek, nem ismeretlen Perlaki Fanni neve. Nem csupán egy természetes étrendkiegészítők széles skáláját felvonultató webáruház tulajdonosa és üzemeltetője, de a nyersetetésnek mondhatni szakértője - ha valakinek kérdése van, hozzá bármikor fordulhat a Facebook csoportokban. Most pedig újabb fejezet nyílik: megnyitotta ugyanis kapuit Fanni üzlete, a Fanni’s Barfshop!

 

A kutyáikat nyers étrenddel tápláló gazdik széles termékkínálatból választhatnak
A kutyáikat nyers étrenddel tápláló gazdik széles termékkínálatból választhatnak

 

A megnyitó kapcsán Perlaki Fannival beszélgettünk.

 

- Utoljára közel egy éve beszélgettünk, akkor még a webáruházról. Most  pedig már saját boltodat nyithattad meg! Gratulálunk! Milyen érzés?

- Fantasztikus! Egy éve tart a ,,szerelem”, ami a webshoppal kapcsolatban kialakult: hogy segíthetek, hallhatom a sikertörténeteket és ott lehetek a gazdik mellett a kudarcokban is. A nagy hátránya az volt, hogy nem ismertem őket személyesen, csak a fórumból, levelezésekből tekinthettem bele az életükbe. Most pedig mint régi jó ismerős tér be mindenki az üzletbe és persze hozzák a kutyákat is. Óriási várakozás előzte meg a megnyitót, hiszen júliusban jelentettük be, hogy hol fog megnyílni az üzlet. Az elmúlt hónapokban annyi támogatást kaptam a leendő vásárlóktól, ami igazán ritka az ember életében.

 

A Fanni's Barfshop ajánlata
A Fanni's Barfshop ajánlata

 

- Milyen termékek között válogathatunk az üzletben?

- Hosszútávon törekszünk arra, hogy minden létező igényt kielégíthessünk, és olyanok is megtalálhassák a számításaikat, akiknek a kutyája, macskája allergiával küzd. Október 6-ától érkeznek a német nyers húsok fagyasztva: kenguru, bárány, gazella, szarvas-marha-illetve bárány csontos hús, valamint a BARF-osok körében még kevésbé ismert zöldpacal. Magyarországról kapunk szarvast, marhabelsőségeket és szárnyasokat, de hosszútávon számíthatunk struccra, lóhúsra és báránybelsőségekre is. Kaphatóak nálunk zöldség-és gyümölcskeverékek szárítva, amivel egyszerűen kiváltható a zöldségek napi pürésítése, reszelgetése. Széles választékunk van természetes immunerősítőkből, izületvédőkből, emésztést segítő étrendkiegészítőkből, de hidegen sajtolt olajokból is. A vásárlók körében nagy népszerűségnek örvendenek a 100% hústartalmú jutalomfalatok és rágókák is, amiből szintén sokszínű a kínálat: a kengurutól a vadhúsig, szárított halig mindent megtalál az érdeklődő.

 

A Fanni's Barfshop üzletében húsok és étrendkiegészítők közül is válogathatunk
A Fanni's Barfshop üzletében húsok és étrendkiegészítők közül is válogathatunk

 

- Az árva állatokra is gondoltál…

- Rájuk mindig gondolok :) Többször is voltam ideiglenes befogadó, de mentettem már anyakutyát szaporítótól saját magam is, a második kutyámat is autóból dobták ki. Az elmúlt években naponta nyomon követtem az állatvédők munkáját, csodáltam a lelkierejüket, kitartásukat, amikor egy-egy külünösen nehéz esettel szembesültek. Nagyon sok teendő van még az állatvédelemben és szerettem volna, ha a Barfshop is hozzá tud ehhez a munkához tenni a maga módján. Úgy döntöttünk, hogy havonta más állatvédő szervezet munkáját segítjük majd tárgyi adományokkal, de a hozzánk érkező vásárlók is tudnak adománygyűjtő perselybe dobni, illetve az adománygyűjtő polcunkra termékekeket vásárolni.

 

A legfinomabb falatok várják a kutyákat az üzletben
A legfinomabb falatok várják a kutyákat az üzletben

 

- Igaz, hogy ajándékkal is készülsz a nyitás alkalmából?

- Igen, az első húsz vásárlónak szárított bárány zöldpacallal kedveskedünk. Magas növényi rosttartalmú, kiváló rágóka a kicsiknek, nagy kedvence a nagyoknak.

 

- Hol találhatnak meg a kutya-és cica gazdik?

- Budapesten, a XIII. kerület szívében, a Béke térhez közel, a Szegedi út 3 szám alatt található az üzletünk, minden hétköznap, és szombaton is nyitva vagyunk. Facebookon a Barfshop.hu- a nyersetetés nevű Facebook oldalon, vagy a webshopunkon lévő elérhetőségek valamelyikén is tudunk beszélni.

 

A kutyusok kiválaszthatják a kedvenc falataikat
A kutyusok kiválaszthatják a kedvenc falataikat

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Itt valami bűzlik… avagy mit árul el a kutya széklete? Itt valami bűzlik… avagy mit árul el a kutya széklete?
A kutya egészségi állapotának felméréséhez nemcsak azzal kell tisztában lennünk, mit fogyasztott el, hanem azzal is, mi távozik „hátul”.

Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen! Nyers húst rendelni az interneten? Nem lehetetlen!
Egyre többet fordulunk az internetes webáruházakhoz, ha valamire szükségünk van. Ruhák, a legkülönbözőbb eszközök, lakberendezési tárgyak vagy akár egyes élelmiszerek esetében is könnyebben tudunk vásárolni a neten: megspóroljuk az időt, az üzemanyagot, az idegeskedést, keresgélést.

A nyers erő versenye - Küzdj le minden akadályt kutyáddal! A nyers erő versenye - Küzdj le minden akadályt kutyáddal!
Nincs annál jobb élmény, mint amikor átléped a saját korlátaidat, erőn felül teljesítesz és célba érsz. Ez a nyers erő versenye!

Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”? Nyers étrend – több a tévhit, mint a „hit”?
Örök (akár „vérre menő”) vita: táp, vagy nyersezés? Kommentháborúk. Érvek, ellenérvek végtelen sora… Hogyan is döntsük el kezdőként, melyiket válasszuk? Hihetünk-e a vitákban, cikkekben olvasott tényeknek – már ha ezek tényleg tények és nem csak tévhitek, netán ijesztgetés…

Nyersetetés kis- és közepes méretű kutyáknak Nyersetetés kis- és közepes méretű kutyáknak
Komplett menük nagyban megkönnyítik a nyersetetést, hisz minden összetevőt tartalmaznak megfelelő arányban. Az összetételt szakemberek állították össze.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker JULIUS-K9 Beagle Club Online Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyával  BKV-n - így közlekedj helyesen! Hírek - Címlapon
Kutyával BKV-n - így közlekedj helyesen!
Így varázsold igazán egyedivé kedvencedet! Hírek - Címlapon
Így varázsold igazán egyedivé kedvencedet!