A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen lesz a jövő kutya-játéka?

2016. május 02., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Egy új kutyás kütyü dobhatja fel az otthon unatkozó kutyák napját, míg a gazdi dolgozik, vagy utazik. Az érdekes benne az, hogy távolról, akár a világ túlsó feléről is játszat a gazdi kedvencével a találmánynak köszönhetően.Érdekes kutyajátékra találtunk böngészés közben: egy labda, melyet a gazdi irányíthat, bármilyen távol legyen is kedvencétől. A golyót az okostelefonra letöltött alkalmazáson keresztül lehet irányítani, így akár akkor is játszhat kedvencével a gazdi, ha például üzleti úton van a világ túlsó felén (bár szerencsésebb, ha magával viszi kutyáját az utazásra, nem igaz? :) ).

 

A golyó belsejében egy kis kamera van elhelyezve, melyen keresztül látható a labdát kergető kutya, vagy cica. A kamera fix, így bármilyen irányba forog a kütyü, a kamera álló pozícióban marad - a gazdi sem szédül el játék közben. Plusz extra, hogy a kis mikrofon és hangszóró segítségével beszélni is lehet a kutyushoz, hogy az ne érezze magát olyan magányosnak. A játék egyébként olyan anyagból készült, ami ellenáll a kutya harapdálásának. Egy kisebb méretű verzió is készült, hogy a macskák se maradjanak ki a mókából! És az már csak hab a tortán, hogy fotót is lehet rögzíteni a kedvencről játék közben.

 

A játék december körül kerül majd forgalomba, az ára várhatóan 250 dollár lesz.

 

 

 

Reméljük, hogy a gazdik, akik emellett a játék mellett döntenek, nem arra fogják használni, hogy a személyes jelenlétüket és a közös (térben és időben!) játékot erre a kütyüre cseréljék le. A kutya számára kimondhatatlanul fontos, hogy minél több minőségi időt tölthessen gazdijával - az ilyen eszközök valóban csak arra az esetre hasznosak, ha a gazdi valamilyen okból hosszabb időre távol van a kedvencétől. (És gondoljunk arra is, hogy munkaadónk nem biztos, hogy jó szemmel nézi, ha munkaidőben folyamatosan a mobilunkat nyomogatjuk…)

 


Indexkép forrás: iheartdogs.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó! Életében először kapott saját játékot a mentett kutya – Boldogsága elragadó!
Szívmelengető videó!

Miért szeretne a kutyám evés után játszani? Miért szeretne a kutyám evés után játszani?
Jóízűen elfogyasztotta vacsoráját, majd hirtelen rátör a játszhatnék. Tényleg annyira finom volt, hogy kedvencünk örömében nem tudja visszafogni magát, és ki kell mozognia jókedvét? De hát pihennie kellene...

Miért szeretik olyan nagyon a kutyák a különféle hangokat adó, sípolós, csipogós játékokat? Miért szeretik olyan nagyon a kutyák a különféle hangokat adó, sípolós, csipogós játékokat?
Elég egyetlen csippanás, és kedvencünk teljesen odáig lesz a játéktól? Vajon mi lehet a titka?

Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez Idős kutya a családban – 6 tipp az egészségesebb és boldogabb nyugdíjas évekhez
Kisöregünk a legjobb barátunk, természetes, hogy azt szeretnénk, minél tovább együtt maradhassunk. Megfelelő gondoskodással örömtelivé varázsolhatjuk ezüst éveit is.

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Már két letöltendő büntetést is kiszabtak a fővárosban állatkínzás vétségéért Hírek - Címlapon
Már két letöltendő büntetést is kiszabtak a fővárosban állatkínzás vétségéért
Vádat emelnek a deteki mészáros ellen! Hírek - Címlapon
Vádat emelnek a deteki mészáros ellen!