A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Ilyen lesz a jövő kutya-játéka?

2016. május 02., 12:15


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy új kutyás kütyü dobhatja fel az otthon unatkozó kutyák napját, míg a gazdi dolgozik, vagy utazik. Az érdekes benne az, hogy távolról, akár a világ túlsó feléről is játszat a gazdi kedvencével a találmánynak köszönhetően.



Érdekes kutyajátékra találtunk böngészés közben: egy labda, melyet a gazdi irányíthat, bármilyen távol legyen is kedvencétől. A golyót az okostelefonra letöltött alkalmazáson keresztül lehet irányítani, így akár akkor is játszhat kedvencével a gazdi, ha például üzleti úton van a világ túlsó felén (bár szerencsésebb, ha magával viszi kutyáját az utazásra, nem igaz? :) ).

 

A golyó belsejében egy kis kamera van elhelyezve, melyen keresztül látható a labdát kergető kutya, vagy cica. A kamera fix, így bármilyen irányba forog a kütyü, a kamera álló pozícióban marad - a gazdi sem szédül el játék közben. Plusz extra, hogy a kis mikrofon és hangszóró segítségével beszélni is lehet a kutyushoz, hogy az ne érezze magát olyan magányosnak. A játék egyébként olyan anyagból készült, ami ellenáll a kutya harapdálásának. Egy kisebb méretű verzió is készült, hogy a macskák se maradjanak ki a mókából! És az már csak hab a tortán, hogy fotót is lehet rögzíteni a kedvencről játék közben.

 

A játék december körül kerül majd forgalomba, az ára várhatóan 250 dollár lesz.

 

 

 

Reméljük, hogy a gazdik, akik emellett a játék mellett döntenek, nem arra fogják használni, hogy a személyes jelenlétüket és a közös (térben és időben!) játékot erre a kütyüre cseréljék le. A kutya számára kimondhatatlanul fontos, hogy minél több minőségi időt tölthessen gazdijával - az ilyen eszközök valóban csak arra az esetre hasznosak, ha a gazdi valamilyen okból hosszabb időre távol van a kedvencétől. (És gondoljunk arra is, hogy munkaadónk nem biztos, hogy jó szemmel nézi, ha munkaidőben folyamatosan a mobilunkat nyomogatjuk…)

 


Indexkép forrás: iheartdogs.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja 3 játék otthonra, mely kutyádat is szórakoztatni fogja
A kutyák imádnak játszani, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a gazdival együtt mókázni? Mutatunk néhány olyan játékot, melyet a négy fal között is bátran kipróbálhatunk.

Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is Segítség az idős gazdiknak, ha baj van – ezzel a programmal biztonságban tudhatják kedvencüket is
A Gondosóra program segítség lehet a házi kedvencek, kisállatok számára is - közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus Hihetetlenül aranyos, ahogy játszani hívja az élethű kutyabábot a kíváncsi kutyus
A bábmester kedvence olyannyira igazinak tűnik, hogy még a kutyákat is könnyedén megtéveszti.

Mókás mozdulat - avagy miért hajol meg a kutya? Mókás mozdulat - avagy miért hajol meg a kutya?
Egy jel, ami semmivel sem összetéveszthető. A kutyakommunikáció egyedi, ugyanakkor rendkívül fontos része ez a mozdulat. Mi mindent üzenhet általa?

6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét 6 egyszerű tipp, hogy megőrizd kutyád mentális egészségét
A kutyák rengeteg örömmel ajándékoznak meg minket, feltétel nélküli szeretetük mellett arra is mindig emlékeztetnek, hogy a boldogság olykor a legapróbb dolgokban rejlik. Mi tehetünk mi annak érdekében, hogy ők is kiegyensúlyozottak, vidámak legyenek?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Beagle Club Online AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Már két letöltendő büntetést is kiszabtak a fővárosban állatkínzás vétségéért Hírek - Címlapon
Már két letöltendő büntetést is kiszabtak a fővárosban állatkínzás vétségéért
Vádat emelnek a deteki mészáros ellen! Hírek - Címlapon
Vádat emelnek a deteki mészáros ellen!