A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Íme, a legifjabb tűzoltókutya - A kis Sam minden szívet elrabol!

2022. január 17., 13:45


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Négy apró kis tappancs trappol a börcsi önkéntes tűzoltó egyesületnél: a kis Sam egyszer tűzoltókutya lesz. A kiskutya minden szívet elrabol! 

Facebook oldalán mutatta be az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság legújabb négylábú tagját, a kis Sam-et. Sam-ből egyszer majd tűzoltókutya lesz, addig azonban még sokat kell nőnie és tanulnia. 

 

A kiskutyát egyébként a börcsi önkéntes tűzoltó egyesület fogadta örökbe. Amíg fel nem cseperedik, Sam az egyik tűzoltó otthonában fog lakni, ahol a sok játszás mellett tanulni és szocializálódni fog.

 

Ha pedig nagyobbacska lesz, az önkéntes tűzoltók szertáránál fog élni, és megtanulja majd azt is, hogyan tud szuper szimatával segíteni a tűzoltóknak a beavatkozások során. 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Szorult helyzetbe került kíváncsisága miatt egy kölyökkutya – a tűzoltók mentették meg Szorult helyzetbe került kíváncsisága miatt egy kölyökkutya – a tűzoltók mentették meg
Minden élet számít – egy bajba került kölyökkutyán segítettek a tűzoltók.

Négy méter mély kútból mentettek ki egy kiskutyát a tűzoltók Négy méter mély kútból mentettek ki egy kiskutyát a tűzoltók
Bajba jutott négylábún segítettek ismét a tűzoltók: a kiskutya egy négy méter mély kútba esett. Szerencsére ép bőrrel megúszta a kalandot!

Szűk csőbe esett az öreg, félig vak kiskutya - tűzoltók mentették meg Szűk csőbe esett az öreg, félig vak kiskutya - tűzoltók mentették meg
Az apró kisöreg egy szűk csőbe esett bele, ahonnan önerőből kijönni nem tudott, és gazdija sem tudta kihúzni. Szerencsére a tűzoltók nem ismernek lehetetlent és a kutya segítségére siettek.

Tűzoltók mentettek ki egy iszapba ragadt kutyát Tűzoltók mentettek ki egy iszapba ragadt kutyát
Igazi csapatmunka volt a nagytestű kutya kiszabadítása az iszapból. A szakszerű segítségnek köszönhetően a négylábú sérülések nélkül megúszta a kalandot.

Egy híd szerkezetén rekedt egy kutya: a tűzoltók siettek a segítségére Egy híd szerkezetén rekedt egy kutya: a tűzoltók siettek a segítségére
Tűzoltók segítettek a híd tartószerkezetén rekedt kutya segítségére Cigándon. Nem tudni, hogy jutott oda a kutya, de szabadulni egyedül nem tudott onnan.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Mentettből megmentő: egy gödörben reszkető kóborkához vezette gazdáját a kutya Hírek - Címlapon
Mentettből megmentő: egy gödörben reszkető kóborkához vezette gazdáját a kutya
Állatkínzásért közérdekű munka büntetést kapott egy pár Hírek - Címlapon
Állatkínzásért közérdekű munka büntetést kapott egy pár