A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Jéghideg folyóba ugrott egy férfi, hogy kimentse kutyáját a sodrásból

2018. november 06., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Ha legjobb barátunkról bajba kerül, nem gondolkodunk, azonnal cselekszünk. Akkor is, ha ez a barát éppen egy négylábú - érte is ugyanúgy megtennénk mindent, igaz?A hősök köztünk élnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az interneten fel-felbukkanó történetek hős kutyákról vagy épp önfeláldozó gazdikról. Legutóbb Szentpétervárról röppent fel egy ilyen történet, és azóta meghódította az internetet.

 

Történt ugyanis, hogy egy házaspár a Grostkin hídon sétált kedvencükkel, a kis Bulochka-val (a kutyus neve magyarra fordítva péksüteményt jelent), amikor a kistestű eb megcsúszott, és beleesett a jéghideg folyóba.

 

Alexander Vetrov, a kutya tulajdonosának férje egy percig sem gondolkodott, látva, hogy a picike testet azonnal magával ragadta az erős sodrás, rögtön utána vetette magát. Szentpéterváron aznap mindössze 4 fok volt - gondolhatjuk, milyen hideg lehetett hát a víz!

 

 

 

 

 

“Oda tudtam úszni a kiskutyához, akit már lejjebb sodort az ár" - mesélte a férfi a VK nevű orosz közösségi oldalon írt bejegyzésében, írja az Euronews. - “De a jeges víz, minden erőt kivett a testemből, és ha nem jött volna az az ismeretlen férfi, aki utánunk ugrott a vízbe, és kisegítette a kutyát, majd engem, akkor talán szomorú vége lett volna történetnek"

 

A házaspár aztán a közösségi oldalon tett közzé egy felhívást, hogy szeretnék megtalálni a férfit, aki a segítségükre sietett, hogy megköszönhessék neki. A keresés sikerrel járt, így az eb (aki ép bőrrel megúszta a kalandot), gazdái és a segítségükre siető megmentő újra találkozhatott - ezúttal egy-egy csésze forró tea mellett.

 

A folyóból kimentett Bulochka és gazdijai
A folyóból kimentett Bulochka és gazdijai


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Hihetetlen felfedezések, meglepő találmányok - és a kutyák, akiknek mindezt köszönhetjük Hihetetlen felfedezések, meglepő találmányok - és a kutyák, akiknek mindezt köszönhetjük
Régészet, biotechnológia, gyógymódok, űrutazás... A tudományos kutatások és felfedezések megannyi területén találkozhatunk kutyákkal is, akik nélkül ma egészen máshol tartana a világ. Kik voltak ők?

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Rehabportál Hírstart Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Betiltják Floridában az agárversenyeket Hírek - Címlapon
Betiltják Floridában az agárversenyeket
Kutyás kirándulóhelyek Bécsben - 1. Hírek - Címlapon
Kutyás kirándulóhelyek Bécsben - 1.