A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Jéghideg folyóba ugrott egy férfi, hogy kimentse kutyáját a sodrásból

2018. november 06., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Ha legjobb barátunkról bajba kerül, nem gondolkodunk, azonnal cselekszünk. Akkor is, ha ez a barát éppen egy négylábú - érte is ugyanúgy megtennénk mindent, igaz?



A hősök köztünk élnek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az interneten fel-felbukkanó történetek hős kutyákról vagy épp önfeláldozó gazdikról. Legutóbb Szentpétervárról röppent fel egy ilyen történet, és azóta meghódította az internetet.

 

Történt ugyanis, hogy egy házaspár a Grostkin hídon sétált kedvencükkel, a kis Bulochka-val (a kutyus neve magyarra fordítva péksüteményt jelent), amikor a kistestű eb megcsúszott, és beleesett a jéghideg folyóba.

 

Alexander Vetrov, a kutya tulajdonosának férje egy percig sem gondolkodott, látva, hogy a picike testet azonnal magával ragadta az erős sodrás, rögtön utána vetette magát. Szentpéterváron aznap mindössze 4 fok volt - gondolhatjuk, milyen hideg lehetett hát a víz!

 

 

 

 

 

“Oda tudtam úszni a kiskutyához, akit már lejjebb sodort az ár" - mesélte a férfi a VK nevű orosz közösségi oldalon írt bejegyzésében, írja az Euronews. - “De a jeges víz, minden erőt kivett a testemből, és ha nem jött volna az az ismeretlen férfi, aki utánunk ugrott a vízbe, és kisegítette a kutyát, majd engem, akkor talán szomorú vége lett volna történetnek"

 

A házaspár aztán a közösségi oldalon tett közzé egy felhívást, hogy szeretnék megtalálni a férfit, aki a segítségükre sietett, hogy megköszönhessék neki. A keresés sikerrel járt, így az eb (aki ép bőrrel megúszta a kalandot), gazdái és a segítségükre siető megmentő újra találkozhatott - ezúttal egy-egy csésze forró tea mellett.

 

A folyóból kimentett Bulochka és gazdijai
A folyóból kimentett Bulochka és gazdijai


 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon? Ki lesz Az Év Hős Kutyája Magyarországon?
Szolgálati, terápiás, segítő és mentőkutyákat lehet nevezni Az Év Hős Kutyája díjra augusztus 15-ig. A munkakutyák számára meghirdetett verseny célja, hogy bemutassa, népszerűsítse és elismeréssel díjazza azon ebeket, amelyek áldozatos munkájukkal nap mint nap embereken segítenek. A hősies munkát végző kutyák jelöléséről a hoskutya.hu oldalon lehet részletesen tájékozódni.

Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja
Peggy kutyus mindenkit levett a lábáról a forgatás során.

Kezet emelt apró kutyájára a cseh felvezető a sárvári CACIB kiállításon – lépett a MEOESZ Kezet emelt apró kutyájára a cseh felvezető a sárvári CACIB kiállításon – lépett a MEOESZ
Minősíthetetlenül viselkedett apró testű kutyáival egy cseh kiállító Sárváron – a MEOESZ visszavonta az elnyert díjait és eltiltotta a további versenyzéstől.

A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek A semmiből tűnt fel az árva kölyök, amikor idős kutyájuktól végső búcsút vettek
Mintha egy angyal küldte volna oda a kiskutyát, a legnehezebb pillanatban. Megható történet!

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com AEGON Magyarország Zrt. AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Így örülnek a kutyák, mikor végre lekerül róluk a lánc Hírek - Címlapon
Így örülnek a kutyák, mikor végre lekerül róluk a lánc
Kutya kapta a főszerepet a John Lewis karácsonyi videójában Hírek - Címlapon
Kutya kapta a főszerepet a John Lewis karácsonyi videójában