A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Karanténkommentátor kerestetik – Közvetítsd kutyád mindennapjait

Az M2 Petőfi TV és az M4 Sport közös felhívása


2020. április 08., 06:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Közös akcióra készül az M2 Petőfi TV és az M4 Sport: „Karanténkommentátort” keresnek, hogy enyhítsék a sportközvetítések hiányát az otthonmaradás ideje alatt.



 

Emlékeztek még a mókás videóra, amit egy, a járvány miatt kényszerszabadságon lévő amerikai kommentátor készített? A munka híján otthon lévő kommentátor meglátta két kutya kergetőzésében a „szakmát” és már be is lendült: úgy közvetítette a kutyák játékát, mintha egy izgalmas motorsport közvetítését látnánk.

 

Most itt a lehetőség, hogy Te is megmutasd hasonló ügyességed! Az M2 Petőfi Tv és az M4 Sport pont ilyen videókat és kommentátor-jelölteket keres.

 

A részleteket az alábbi felhívásban olvashatjátok:

 

 


 

Karanténkommentátor kerestetik – az #M2PetőfiTV és az M4Sport közös felhívása‼️

 

Hiányzik a sport? Beszélhetnéked van? Úgy érzed, nem bírod tovább? Öntsd szavakba a gondolataid és kommentáld a hétköznapjaid jellegzetes pillanatait legfeljebb egy perces videókban! Kutyát sétáltatsz vagy nagytakarítást végez a család, esetleg hajnalban satufékkel megérkezett a ház elé a kukásautó? Ereszd szabadjára a képzeleted: közvetítsd úgy, mintha F1-futamot látnál!

 

Az M2 Petőfi TV és az #M4Sport felhívást indít hétköznapi helyzetek kommentálására. Legyél te az otthontöltött időszak legmenőbb kommentátora és oszd meg velünk!

 

Pató Marci, az M2 Petőfi TV riportere nem tétlenkedett és a Tavaszi Ötkarikás Nagytakarítási Játékokat közvetítette otthonából.

„Ha Hanna lányom lenne a szakkommentátor, azt mondaná, hogy úgy hiányzott, mint zserbóból a majonéz” – mondta egy közvetítése alatt Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora, akinek nevéhez fűződnek a „Be lehet azt piszkálni, pöckölni, tuszkolni!”; az „Ez irgalmatlanul nagy dugó volt”; a „Pattanjon meg, ahányszor csak akar” vagy az „Itt a király vasárnap nem nyit kaput” aranyköpéssé vált mondatok is.

 

Van olyan jó hasonlatod, amely legalább ilyen szállóige lehet a karantén időszakban? Fűzd bele a hétköznapi performanszodba, és ha elég bátor vagy, küldd el #karantenkommentator hashtaggel az M2 Petőfi TV-nek vagy az M4 Sportnak a csatornák Facebook-oldalain keresztül! Hökkentsd meg vele a hivatásos kommentátorokat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Rangos díjat kapott a kutya, aki koalákat mentett a hatalmas bozóttüzek alatt Rangos díjat kapott a kutya, aki koalákat mentett a hatalmas bozóttüzek alatt
Bear, a border collie keverék Ausztrália négylábú hőse: több mint 100 sérült koalának segített a nyomára bukkanni a tomboló tűzvész idején.

Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi Aranyos táblácska hirdeti, mennyire szeret barátkozni az imádnivaló corgi
„Egy-egy szép napon kisebb sor állt az utcán: az emberek egymástól 1,5 méterre várták, hogy megsimogathassák Krumplit.”

Meghíztak a kutyák a korlátozások idején - a labradorok szedték fel a legtöbb súlyt Meghíztak a kutyák a korlátozások idején - a labradorok szedték fel a legtöbb súlyt
Az Egyesült Királyságban végzett kutatás alapján a kutyafajták közül a labrador retrieverek állhattak a dobogó első fokára a koronavírus miatti korlátozások idején.

Kutyasétáltatókat is megbüntettek a kijárási tilalom alatt Kutyasétáltatókat is megbüntettek a kijárási tilalom alatt
A kijárási tilalom megengedi a kutyák megsétáltatását, azonban adott feltételekhez köti. A tilalom életbe lépése utáni első éjszakán öt kutyasétáltatóval szemben kellett intézkednie a rendőröknek, mert azok nem tartották be a szabályokat.

Megjelent a Magyar Közlöny: Ezekkel a feltételekkel engedélyezett a kutya sétáltatása a kijárási tilalom alatt Megjelent a Magyar Közlöny: Ezekkel a feltételekkel engedélyezett a kutya sétáltatása a kijárási tilalom alatt
Megnyugodhatunk: a megjelent rendelet szerint a rövid, a kutya szükségleteit kielégítő séta engedélyezett az este 8-tól reggel 5-ig tartó kijárási tilalom alatt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Mondial Assistance GesmbH Ebugatta Praktiker AEGON Magyarország Zrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Nem beszélhetünk többé kullancsszezonról - egész évben támadnak a kullancsok Hírek - Címlapon
Nem beszélhetünk többé kullancsszezonról - egész évben támadnak a kullancsok
Ablakon keresztül látogatja az idősek otthona lakóit az óriás termetű terápiás kutya Hírek - Címlapon
Ablakon keresztül látogatja az idősek otthona lakóit az óriás termetű terápiás kutya