A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kidobott kiskutyát mentettek a mentősök – a kölyök végül szerető otthonra is talált az egyik életmentőnél

2022. november 24., 11:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
Hatalmas szerencséje volt az alig 8 hetes kiskutyának: magára hagyva kóborolt az út szélén, amiből nagy baj is lehetett volna – az arra járó mentősök azonban észrevették és nem mentek el mellette! 

Nagy valószínűséggel egy autóból tették ki és hagyták magára az apró, zsemleszínű kiskutyát. Az alig 8 hetes apróság magára maradva baktatott az út szélén – amikor is egy nagy, élénk színű autó állt meg a közelében.

 

Nem sokat hezitált: azonnal barátkozni kezdett az autóból kiszálló kétlábúakkal, mintha csak érezné, bennük megbízhat. És milyen jól döntött: a Polgári Mentőállomás egyik mentőegységének tagjai nem hagyták magára, magukkal vitték a sovány, kullancsokkal teli kutyát.

 

A Loki névre keresztelt kutyust a Pacsi Kutyamenhely Alapítvány vette a szárnyai alá, ahol gyorsan megerősödött.

 

Loki szerencséje azonban még ennél tovább is kitartott: nem kellett sokat várnia egy végleges szerető otthonra! A mentőegység egyik tagját ugyanis nem hagyta nyugodni a kiskutya sorsa – nem csupán látogatni ment el hozzá a menhelyre, hanem örökbe is fogadta!  Így lett Loki a világ egyik legboldogabb kiskutyája!

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Így lopják a kutyákat Budapesten! Így lopják a kutyákat Budapesten!
Az egyik újbudai állatvédő személyes tapasztalatait osztotta meg a közösségi médiában, amikor beszámolt az esetről, aminek szemtanúja volt.

Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére Hegyimentők hozták le a hegyről az akitát, aki rettenetesen elfáradt a túra végére
Egyik tappancsa megsérült, de valószínűleg enélkül is úgy gondolta volna: ha gazdái szeretnék, hogy lejöjjön a hegyről, akkor bizony le kell cipelniük. Mert ő egy tapodtat sem megy innen sehova.

Egy éven át nézte a kutya a menhelyen, ahogy elsétálnak kennelje előtt, és örökbefogadják társait Egy éven át nézte a kutya a menhelyen, ahogy elsétálnak kennelje előtt, és örökbefogadják társait
Nóziját odanyomta a kennel rácsához, és azt leste, mikor néznek rá végre, hogy megláthassák a benne rejlő kedvességet, szeretetet.

„Engem miért nem visz haza senki?” - kérdezte szomorúan a kutya, mikor kidugta fejét a kennelen „Engem miért nem visz haza senki?” - kérdezte szomorúan a kutya, mikor kidugta fejét a kennelen
Nézte, ahogy társait örökbefogadják, és már kezdett beletörődni, hogy vele ez sosem történik meg...

Muffin Glóriája – egy vak kutyus hagyatéka Muffin Glóriája – egy vak kutyus hagyatéka
A gazdit a végletekig lesújtotta, amikor azt kellett látnia, hogy szeretett kedvence, Muffin állandóan leesik a lépcsőről bent a házban és mindennek egyfolytában nekimegy. A kutyus pedig teljesen depressziós lett rövid időn belül és megmozdulni is félt.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Beagle Club Online EB OVO Közhasznú Egyesület Praktiker Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
LEGO építőkockákból készített kocsit egy mozgássérült kutyának a kisfiú Hírek - Címlapon
LEGO építőkockákból készített kocsit egy mozgássérült kutyának a kisfiú
Kutyás barangolások - Falkában a Visegrádi-hegység leghosszabb Kutyás-körén Hírek - Címlapon
Kutyás barangolások - Falkában a Visegrádi-hegység leghosszabb Kutyás-körén