A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Konténerbe zárt kutyára bukkant a partiőrség – kiderült, hogy kölyköket vár

2024. June 07., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Nyolc napig volt a sötét fémdoboz fogságában, de csodával határos módon túlélte!



 

Kétségbeesett ugatásra lettek figyelmesek a texasi Houston rendőrei, mikor átvizsgálták a frissen érkezett konténereket. A "szállítmány" vadul kaparta az egyik konténer oldalát a magasban.

 

Rövid idő alatt leszűkítették a kört, hogy melyik konténerben lehet a bajbajutott kutya, így miután leemelték, azonnal a segítségére siettek. Lassan nyitották ki a konténer ajtaját, nehogy eliszkoljon a kutya, de ettől nem kellett tartaniuk - halálosan kimerült volt szegény.

 

 

Nagyon hálás volt a kutya, miután kimentették a konténerből, ahol nyolc napig élt
Nagyon hálás volt a kutya, miután kimentették a konténerből, ahol nyolc napig élt
Fotó: thedodo.com

 

 

A dokumentumokból kiderült, hogy nyolc napig volt oda bezárva. Hihetetlen, hogyan élhette túl élelem és víz nélkül. Bár fogytán volt az ereje, hálásan csóvált – megköszönte az embereknek, hogy végre-végre kimentették a bezártságból.

 

A kedves kutyus nagy meglepetést okozott a partiőrségnek: egyikük elmondta, hogy 10 éve dolgozik itt, de ezidő alatt még sohasem találkozott konténerbe zárt kutyával. A szállítmány úticélja Dubai volt, úgyhogy óriási szerencséje volt a kutyusnak, aki a Connie nevet kapta, mert még egy hosszú utat biztosan nem élt volna túl.

 

Története rengeteg embert meghatott, és az USA északkeleti partjáról jelentkezett is egy állatmentő szervezet, hogy befogadná. A többezer mérföldes utat nem is akárhogy, hanem kisrepülőgéppel tehette meg a kutya.

 

 

 

 

Megérkezését követően átesett a szükséges állatorvosi vizsgálatokon, ahol újabb meglepő hírt kaptak gondozói: Connie vemhes!

 

Az állatorvost egyből elbűvölte a szeretetteljes kutyus, ezért ideiglenesen befogadta, hogy nyugalomban, biztonságban hozhassa világra kölykeit. Mikor eljött a nagy nap, végig mellette volt, hogy minden rendben menjen. Hajnali négy körül előbújt az első pici, majd szép sorban a testvérei is. Két héttel később kinyílt a szemük és elkezdtek mászni. Aztán nem volt megállás - beindult a kiskutya-buli!

 

"Az biztos, hogy a mamájukhoz hasonlóan nagy akaraterővel rendelkeznek" - mondta el gondozójuk. 

 

Mire elérték a nyolchetes kort, már majdnem mindegyikükre volt jelentkező. Egyikük azonban megtalálta az utat a család szívéhez. Ahogy mondani szokás: kiválasztotta magának őket, a gazdik pedig őt.

 

És mi lett Connie mamával? Egy kicsit északabbra költözött, egy csodálatos családhoz, ahol két gyermek kényezteti minden finomsággal és sok-sok szeretettel. Mindazok után, amin átment, igazán megérdemelte, hogy ő legyen a gazdik szeme-fénye.

 

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: thedodo.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava Ritka barátság: Minden nap kitörő lelkesedéssel várja a postást a tündéri csivava
Barátságuk már több, mint három éve töretlen. Szívmelengető videók!

Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár Egy kutyusért mentek a menhelyre – aztán kiderült, hogy a legjobb barátja is gazdira vár
Megható videón a kettős örökbefogadás!

Imádott kutyája emlékének ajánlotta fel aranyérmét az olimpiai úszó Imádott kutyája emlékének ajánlotta fel aranyérmét az olimpiai úszó
"Minden, amit tettem, kettőnkért volt."

Megmenekült az altatás elől Alain Delon kutyája Megmenekült az altatás elől Alain Delon kutyája
A francia filmsztár utolsó kívánsága volt, hogy kedvencét vele együtt temessék el.

Ilyen boldogan szaladgálnak a mozgássérült kutyák a tengerparton Ilyen boldogan szaladgálnak a mozgássérült kutyák a tengerparton
Örömteli pillanatok a szívmelengető videókon!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Brimo partysátor Hírstart Ebugatta Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket Hírek - Címlapon
Segíti a kutyák tanulását, ha dicsérettel és simogatással is jutalmazzuk őket
Baj, ha sokat tüsszög a kutya? Hírek - Címlapon
Baj, ha sokat tüsszög a kutya?