A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát autót szeretnél? Már lehetséges!

2017. március 03., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!
Igazi kincsre bukkantunk a neten - legalábbis a gazdik számára biztosan az! Méghozzá egy olyan családi személyautóra, ami a kutyatartók számára ideális: tele van hasznos kütyükkel, felszerelésekkel, tárolókkal…A kutyabarát autót a Nissan képzelte el, készült is róla egy rövid videó, mely bemutatja, mi mindenre jó egy állatbarát verda. Nem kell többet azon aggódnia a gazdinak, hogy kedvence csurom vizesen, esetleg nyakig sárosan fog beugrani a kedvence a tiszta kárpitra.

 

Az autógyártó cég egy angol felmérés után döntött úgy, hogy megálmodja a legkutyabarátabb autót - a tapasztalataik szerint a gazdiknak igenis számít, mennyire felel meg a vásárolni kívánt jármű a kutyás életmódjuknak. Felmérésük szerint az angol kutyatulajdonosok 99%-a (!) családtagként tekint kutyájára, és szinte mindannyiuk használja az autóját a kedvenc szállítására is.  A koncepcióhoz az X-Trail típusú autójukat választották, ennek csomagterét alakították át kutyabaráttá.

 

Kívül belül kutyás az autó
Kívül belül kutyás az autó

 

Ryan Gains, az X-Trail vezető Marketingmenedzsere elmondta: „A kutatások rámutattak, hogy a kutyatartóknál a kutya fontos tagja a családnak. Gyakran ugyanolyan fontos számukra kutyáik igényeinek kiszolgálása, mint az, hogy gondoskodjanak gyermekeik biztonságáról és boldogságáról. A Nissan X-Trail a családi kalandok autója, és az X-Trail 4Dogs tanulmányautó ennek egy következő lépcsője.” -írja az autopult.hu.


És hogy milyen is ez a kutyabarát csodaautó? A pár perces filmből kiderül:

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hogyan találnak haza a kutyák? Hogyan találnak haza a kutyák?
Rengeteg megható történetet hallhattunk, olvashattunk elveszett kutyákról, akik dacolva távolsággal, időjárással, megtalálták a hazavezető utat. De hogyan képesek erre? Tényleg olyan jó az irányérzékük, mint nekünk? Vagy egy belső iránytű vezeti őket?

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham? Kutyáknál is jelentkezhet pánikroham?
Egy kellemetlen, ijesztő élmény bizonyos emberek, tárgyak, állatok vagy helyzetek kapcsán szorongást válthat ki a kutyában. De mikor lép át a szorongás pánikba? Mit kell tudnunk az állapotról?

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Jó hír a kutyával utazóknak! Jó hír a kutyával utazóknak!
Fontos és jó hír érkezett azok számára, akik kedvencükkel együtt utaznának: kedvezményes áron válthatnak bérletet kutyájuknak a gazdik az új tarifarendszerben.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 EB OVO Közhasznú Egyesület Beagle Club Online MOL Nyrt.

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vakvezető kutya segít a tűzoltóknak Hírek - Címlapon
Vakvezető kutya segít a tűzoltóknak
Még a kutyájukat is képesek kínozni a drogfüggők egy újabb adagért Hírek - Címlapon
Még a kutyájukat is képesek kínozni a drogfüggők egy újabb adagért