A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát autót szeretnél? Már lehetséges!

2017. március 03., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Jó tudni!




Igazi kincsre bukkantunk a neten - legalábbis a gazdik számára biztosan az! Méghozzá egy olyan családi személyautóra, ami a kutyatartók számára ideális: tele van hasznos kütyükkel, felszerelésekkel, tárolókkal…



A kutyabarát autót a Nissan képzelte el, készült is róla egy rövid videó, mely bemutatja, mi mindenre jó egy állatbarát verda. Nem kell többet azon aggódnia a gazdinak, hogy kedvence csurom vizesen, esetleg nyakig sárosan fog beugrani a kedvence a tiszta kárpitra.

 

Az autógyártó cég egy angol felmérés után döntött úgy, hogy megálmodja a legkutyabarátabb autót - a tapasztalataik szerint a gazdiknak igenis számít, mennyire felel meg a vásárolni kívánt jármű a kutyás életmódjuknak. Felmérésük szerint az angol kutyatulajdonosok 99%-a (!) családtagként tekint kutyájára, és szinte mindannyiuk használja az autóját a kedvenc szállítására is.  A koncepcióhoz az X-Trail típusú autójukat választották, ennek csomagterét alakították át kutyabaráttá.

 

Kívül belül kutyás az autó
Kívül belül kutyás az autó

 

Ryan Gains, az X-Trail vezető Marketingmenedzsere elmondta: „A kutatások rámutattak, hogy a kutyatartóknál a kutya fontos tagja a családnak. Gyakran ugyanolyan fontos számukra kutyáik igényeinek kiszolgálása, mint az, hogy gondoskodjanak gyermekeik biztonságáról és boldogságáról. A Nissan X-Trail a családi kalandok autója, és az X-Trail 4Dogs tanulmányautó ennek egy következő lépcsője.” -írja az autopult.hu.


És hogy milyen is ez a kutyabarát csodaautó? A pár perces filmből kiderül:

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza Óvatosan a kutyasétán: kezdődik az őzek násza
Nem csak az autóvezetőknek kell fokozottan ébernek lennie a nyár második felében: a kutyasétán, kiránduláson is keresztezhetjük a szerelmes őzek útját. Legyünk éberek!

Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben Biztonságban az autóban – 6 tipp, hogy kutyád is jól érezze magát kocsikázás közben
A megfelelő felszerelés birtokában kedvencünk is biztonságban utazhat velünk.

Mit tegyél, ha egy forró autóban kutyát találsz? Mit tegyél, ha egy forró autóban kutyát találsz?
A sok írás, fotó, videó ellenére is megesik még, hogy a gazda figyelmetlenségből vagy tudatlanságból bent hagyja a kutyáját az autóban, míg ő vásárol, vagy ügyet intéz. Ám bármilyen gyorsan is végez, a kutyáját óriási veszélynek teszi ki ez idő alatt. Hogyan segíthetsz, mit tehetsz, kihez fordulj, ha ilyen esettel találkozol?

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát Napi kedvesség - Beengedte a buszsofőr a járműbe a szakadó eső elől menekülő kutyát
A vezetőülésen üldögélve várhatta meg a kutya, amíg megérkezett a további segítség. Közben hálásan fogadta a simiket a kedves sofőrtől.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Egyedi kutyás ajándéktárgyak Mondial Assistance GesmbH Ebugatta JULIUS-K9

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Vakvezető kutya segít a tűzoltóknak Hírek - Címlapon
Vakvezető kutya segít a tűzoltóknak
Még a kutyájukat is képesek kínozni a drogfüggők egy újabb adagért Hírek - Címlapon
Még a kutyájukat is képesek kínozni a drogfüggők egy újabb adagért