A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát helyek Szombathelyen

2014. november 08., 17:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Ajánló




Máté Krisztián neve nem ismeretlen a szombathelyi kutyabolondok körében. Vizsláival és magyar agarával sokszor találkozni a város utcáin. Épp azért, mert ők már egy család, így Krisztián szereti mindenhol maga mellett tudni kedvenceit.



Ezért indította el Schmidt Zsófiával közösen a kutyabarathelyek.hu-t, hogy összegyűjtse országszerte azokat a helyeket, ahol szívesen látják kedvenceinket is. A kutyabarathelyek.hu négylábú tagjai személyesen tesztelik azokat a helyeket, akik magukat kutyabarátnak vallják.

 

cafe frei
Kutyás kávézás    Forrás: frisss.hu

 

A magyar lakosság negyede tart kutyát, de hazánkban problémát okoz a "kutyás helyek" hiánya - mondja Krisztián. Nem egyszerű nyaraláskor olyan helyet találni, ahol szívesen látják kutyáinkat is, de akár egy egyszerű kávézást is hosszú kutatás előzhet meg, hogy hova vihetik magukkal a gazdik négylábúikat. A kutyatulajdonos albérletkeresők is sokszor falakba ütközhetnek, a legtöbb lakásban nem látják szívesen a kedvenceket. 

A kutyabarathelyek.hu a kutyabarát helyek felkutatása mellett kiemelt figyelmet fordít a magyar kutyafajták népszerűsítésére is, ezért a honlapon sok információ található meg róluk.

Szombathelyen elsőként a Café Frei csatalakozott a kezdeményezéshez. Pálfi András, a kávézó üzemeltetője elmondta, eddig nem voltak teljes mértékben kutyabarát hely. Elsődlegesen a gyermekesekre fordítottak figyelmet, ezért megszűrték, ki milyen kutyával térhet be. Az elmúlt évek tapasztalatai azonban azt mutatták, hogy gyermekek és kutyák békésen megférnek egymás mellett, hála a figyelmes kutyatulajdonosoknak.

A kutyabarát helyeket külön matrica is jelöli, ezen a hely bejelölheti, hogy kis-, közepes-, vagy akár nagytestű kutyákat is szívesen látnak-e.

 

Matrica
A matricánk

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

 

Forrás: www.frisss.hu

Témába vág

Karácsonyi kutyás könyvajánló Karácsonyi kutyás könyvajánló
Még keresed a megfelelő ajándékot szeretteid számára? Ha kedvelik a szívmelengető történeteket, egy mesekönyv vagy regény igazi meglepetés lehet! Varázslatra fel!

Az ivartalanítás és az örökbefogadás a kulcs az állatvédelem helyzetének javításához Az ivartalanítás és az örökbefogadás a kulcs az állatvédelem helyzetének javításához
Május 6-án ismét megrendezik a Felelős Állattartás Napját az újpesti Rex Állatszigeten. Az esemény fő témája az ivartalanítás és az örökbefogadás lesz.

Éjszakai vásárlás a kutyabarát AsiaCenterben Éjszakai vásárlás a kutyabarát AsiaCenterben
Csoki nyuszi a fűben – Újra Éjszakai Vásárlást rendez a kutyabarát AsiaCenter. Az apropó nem más, mint a küszöbön kopogtató húsvét.

 A boldogság forrása: a kutya A boldogság forrása: a kutya
"Neki köszönhetem a mindennapjaim boldogságát, amelynek világ életemben egy élőlény volt a főszereplője, a négylábú csoda: a kutya." - Joó Katalin írónővel beszélgettünk a titokról - a boldogság forrásáról.

Tudd biztonságban kedvencedet, míg távol vagy - luxuskörülmények között! Tudd biztonságban kedvencedet, míg távol vagy - luxuskörülmények között!
Elfoglalt gazdiként vagy utazásaid alatt szeretnéd kutyádat biztonságos, családias, szeretettel teli helyen tudni? Megoldás a DoggydeLuxe Kutyapanzió és napközi! Megfizethető luxus kedvencednek!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Hírstart Brimo partysátor MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Minikutya bandázás Hírek - Címlapon
Minikutya bandázás
A kutyámat nem lövik le, ugye? Hírek - Címlapon
A kutyámat nem lövik le, ugye?