A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát helyeket teremtett a MOL

A nyaralásra menet van, ahol futhat egyet a kutya


2015. január 14., 20:00


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló
A nyaralások megszervezése nem kis feladat. Főleg akkor, ha kedvenc kutyánk is velünk tart. Különösen figyelni kell arra is, hogy az út során legyen hol megmozgatni az utasokat.Autóval elérhető nyaralási célállomás Horvátország. Aki szereti a tengerpartot, már most elkezdi szervezni a nyári pihenését, hogy biztosan megfelelő ellátásban részesüljön a család. Ha a kutya sem marad otthon, akkor az egész utat - indulástól érkezésig - úgy kell megtervezni, hogy még az útba eső kutyafuttató területekkel is tisztába legyünk. 

 

Ehhez alkalmazkodott a MOL, és teremtett kutyás pihenőket néhány benzinkútjánál. Az ötlet onnan indult, hogy az M7-es autópálya mellett legyenek olyan felfirssülésre lehetőséget adó megállók, ahol zárt területen mozoghat négylábú barátunk. Gondolva ezért a sofőrre, az utasokra és a kutyákra pihenőparkokat létesített, a biztonságos vezetés jegyében.

 

A nyaralás-tervezésnél ezeket a pontokat érdemes szem előtt tartani. Jelenleg a magyar oldalon a velencei és a balatonlellei MOL töltőállomásokon, míg Horvátországban pedig három Tifon benzinkúton van lehetőség biztonságos körülmények közt szabadon engedni a kutyát. 

 

mol1
Zárt helyen, biztonságban 
Fotó: foursquare.com

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet Lengyelország új alelnöke kutyabaráttá tenné a lengyel parlamentet
Kutyával nem lehet belépni a lengyel parlamentbe, és bizony még a parlamenti autókat sem lehet használni – ezen változtatna mielőbb az újonnan megválasztott alelnök, Dorota Niedziela.

Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette! Idős kutyát fogadnál örökbe? Van 5 remek érvünk mellette!
Egy mentett őszpofi hálája egy életen át elkísér. Szívmelengető érzés tudni, hogy annyi nehézség után hátralévő éveit nyugalomban és szeretetben élheti le melletted. Annyi mindennel gazdagodhat életünk, ha egy kisöreget választunk!

Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet Kutya a kertben - 10 dolog, ami veszélyt jelenthet
Kertünk az a hely, ahol kutyánk szabadon mozoghat, kedvére szaladgálhat, játszhat, napozhat. A mi felelősségünk, hogy mindez biztonságos is legyen számára.

Neked is szokott ajándékokat hozni a kutyád? Ez lehet az oka Neked is szokott ajándékokat hozni a kutyád? Ez lehet az oka
Plüssjáték, koszos zokni, összenyálazott cipő, egy fél rágócsont… amit kedvencünk a legnagyobb örömmel hoz oda nekünk, mikor hazaérkezünk. Vagy csak úgy. A Tiéd is ajándékozós típus?

Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat Kutyabarát helyek - Tippek, hogy igazán jól érezhessétek magatokat
Tagadhatatlan, hogy az állataink egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az életünkben, s ehhez igazodva a környezetünknek is változásokon kell keresztül mennie.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Ebugatta Irodakutya.com Brimo partysátor

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újra egy puli a sztár Amerikában! Hírek - Címlapon
Újra egy puli a sztár Amerikában!
Kutyagoló ébredezés Hírek - Címlapon
Kutyagoló ébredezés