A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyabarát helyeket teremtett a MOL

A nyaralásra menet van, ahol futhat egyet a kutya


2015. január 14., 20:00


Szerző: RSM


Kategória: Ajánló




A nyaralások megszervezése nem kis feladat. Főleg akkor, ha kedvenc kutyánk is velünk tart. Különösen figyelni kell arra is, hogy az út során legyen hol megmozgatni az utasokat.



Autóval elérhető nyaralási célállomás Horvátország. Aki szereti a tengerpartot, már most elkezdi szervezni a nyári pihenését, hogy biztosan megfelelő ellátásban részesüljön a család. Ha a kutya sem marad otthon, akkor az egész utat - indulástól érkezésig - úgy kell megtervezni, hogy még az útba eső kutyafuttató területekkel is tisztába legyünk. 

 

Ehhez alkalmazkodott a MOL, és teremtett kutyás pihenőket néhány benzinkútjánál. Az ötlet onnan indult, hogy az M7-es autópálya mellett legyenek olyan felfirssülésre lehetőséget adó megállók, ahol zárt területen mozoghat négylábú barátunk. Gondolva ezért a sofőrre, az utasokra és a kutyákra pihenőparkokat létesített, a biztonságos vezetés jegyében.

 

A nyaralás-tervezésnél ezeket a pontokat érdemes szem előtt tartani. Jelenleg a magyar oldalon a velencei és a balatonlellei MOL töltőállomásokon, míg Horvátországban pedig három Tifon benzinkúton van lehetőség biztonságos körülmények közt szabadon engedni a kutyát. 

 

mol1
Zárt helyen, biztonságban 
Fotó: foursquare.com

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap Kóbor kutyák örökbefogadására buzdít miséin a kutyabarát pap
A Brazíliában élő Paulo atya szívében kiemelt helyet töltenek be a magukra hagyott, elárvult állatok - "Felesküdtem arra, hogy amíg csak élek, segíteni fogom őket."

4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát 4 emberi szokás, ami összezavarhatja a kutyát
Mindennapos dolgaink egy-egy mozzanata furcsának tűnhet kutyánk szemében. Rajtunk áll, hogy segítsünk eligazodni neki életünkben, kis odafigyeléssel pedig ő is tudni fogja, számíthat ránk.

A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal A vulkanikus eredetű Somló lankáinak felfedezése kutyákkal
Somló, magányos tanúhegy a Bakony szélén, ami Magyarország legkisebb borvidékéről híres. A borászatok mellett a várrom, a kilátó, a tanösvény és a somlói miliő miatt érdemes ellátogatni ide. A Somló varázsa mindenkit megérint, pár napos kikapcsolódásra tökéletes úti cél a kutyákkal.

Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap Beletrollkodott a családi fotókba a kutya – így lett tökéletes a karácsonyi képeslap
Ennél vidámabb karácsonyi lapot aligha kaphattak a címzettek - Penny, a kis rosszcsont ugyanis szó szerint "odatette magát" minden egyes fotóra.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Ebugatta Egyedi kutyás ajándéktárgyak MTI Mondial Assistance GesmbH

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újra egy puli a sztár Amerikában! Hírek - Címlapon
Újra egy puli a sztár Amerikában!
Kutyagoló ébredezés Hírek - Címlapon
Kutyagoló ébredezés