A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyáddal eveznél? Íme egy zseniális ötlet!

2015. november 11., 13:00


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Az idős bácsi átalakította a kajakját, hogy kutyáit is magával vihesse evezéskor. Nézd meg képeiket!



A vermonti nyugdíjas ortopéd-sebész, David Bahnson aktívan tölti mindennapjait, kedvenc hobbija az evezés. Azonban kisebb fejtörést okozott számára, hogy távollétében otthon kellett hagynia két golden retrieverjét, ezért egy nap gondolt egy nagyot, és átalakította kajakját. Az eredmény egészen elképesztő lett!

 

A két kutya is kényelmesen elfér a kajakban a gazdi mellett
A két kutya is kényelmesen elfér a kajakban a gazdi mellett
Fotó: boredpanda.com

 

A kutyák mindig is szerettek a házaspárral együtt utazni, autójukkal és magánrepülőgépükön is. „Úgy vettük észre, egyszerűn imádják! Hihetetlenül izgatottak lesznek, amikor kihozzuk a kajakot, mert pontosan tudják, hogy most már ők is jöhetnek velem.” - mondja a 67 éves ezermester, Bahnson. Az ötletet egyik kutyája, Susie adta, amikor bemászott a kajak csomagszállító részébe.

A bácsinak mindössze annyi volt a teendője, hogy beépített egy speciálisan kialakított körgyűrűt a nyílás peremére. Így a kutyák is kényelmesen foglalhatnak helyet benne, és szárazak maradnak a tavi evezés közben (fontos szempont!).

 

Susie, Ginger és David Bahnson a vízen
Susie, Ginger és David Bahnson a vízen
Fotó: boredpanda.com

 

Susie kényelmesen elfért a kajak első részében, aztán jött Ginger - ekkor a feltalálónak újabb ötlete támadt. Hiszen így csupán egyik kedvencét vihette volna magával kirándulásaira, de azt szerette volna, ha mindkét retriever velük tarthatna. Ezért a kajak hátsó részében is kialakított egy ülőhelyet.

 

„Az egész úgy néz ki, mint egy hármas kajak, bár csak egy ember tudja használni, mert a két másik részen nincsen elegendő hely, hogy még egy utas kinyújtsa lábait. De a kutyáknak így is tökéletes! Soha nem jutott még eszükbe kiugrani belőle. Vidáman elüldögélnek a helyükön, nézelődnek és hatalmasakat szippantanak a friss levegőből.”

 

Ginger, a golden retriever le is tud feküdni a kajakban
Ginger, a golden retriever le is tud feküdni a kajakban
Fotó: lifewithdogs.tv

 

Susie és Ginger kimondhatatlanul boldogok, hogy az elmés szerkezetnek köszönhetően sokkal több időt tölthetnek együtt gazdáikkal. Más gazdik is gyakran viszik magukkal kedvenceiket kajakozni, de próbálkozásuk nem mindig bizonyul sikeresnek. Egy zseniális ötlet és néhány szerszám segítségével azonban az egész család együtt indulhat útnak egy kis kikapcsolódásra!

 

Az átalakított kajak - ebben már a kutyák is utazhatnak
Az átalakított kajak - ebben már a kutyák is utazhatnak
Fotó: boredpanda.com

 

Forrás: boredpanda.com, lifewithdogs.tv
Indexkép forrás: boredpanda.com
Fordította: Maurer Lilla

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Idős korban is fontos a mozgás!  5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson Idős korban is fontos a mozgás! 5 tipp, hogy öregedő kutyád fitt maradhasson
Lassuló léptek, kevesebb mozgás, több pihenés és alvás... Kisöregünk talán már nem igényli annyira az aktív életmódot, mint fiatalabb éveiben, de attól még fontos, hogy mozogjon. Hogyan segíthetünk neki, és miképpen tehetjük örömtelivé a kíméletes mozgást is?

Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene? Dehidratáció kutyáknál - hogyan alakul ki és mit tehetünk ellene?
A szomjúság és a kiszáradás közötti különbség szembetűnő, ám nem minden dehidratált kutya mutatja előbbi jeleit. Fontos tudnunk róla, mert rövid idő alatt életveszélyes állapotot okozhat.

Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért Mindenki odavan a szörföző kiskutyáért
A négyéves Jack Russell Terrier nap, mint nap elkápráztatja rajongóit bravúrjaival.

Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára Fürdetés: 6 tipp, hogy kellemesebbé tehesd kutyád számára
A kutya fürdetése amolyan "nemszeretem" dolog lehet, mégsem úszhatjuk meg. Időnként bizony szükséges, hogy megfürdessük kedvencünket, nemcsak az esetleges kutyaszag és a kosz miatt. A tiszta, ápolt szőrzet és bőr egészsége szempontjából is fontos, általa pedig kutyánk is mi is jobban érezzük majd magunkat!

10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez 10 tipp kutyád egészségének megőrzéséhez
Test-lélek-szellem. Ha ezek egyensúlyban vannak, kiegyensúlyozott és harmonikus életet élhetünk. Kutyáinkra is érvényes ez, néhány egyszerű ötlettel pedig mi magunk is hozzájárulhatunk jólétükhöz.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Praktiker Irodakutya.com AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Hírstart

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A kutya, aki imádja a Disney filmeket Hírek - Címlapon
A kutya, aki imádja a Disney filmeket
Kutyával a vonaton egyszerűbben - itt a petíció! Hírek - Címlapon
Kutyával a vonaton egyszerűbben - itt a petíció!