A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyamentés Csepregen: Napozás közben zuhant a kutya a kútba

2018. január 24., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Egy beagle kutyát kellett kimentenie a tűzoltóknak, aki egy mély kútba esett. A kutya szerencsére megúszta a hideg vizes kalandot.



A balszerencsés beagle a téli napsütés melegét akarta élvezni kedvenc pihenő- és napozóhelyén. Az udvaron lévő kutat lefedő deszkákon szeretett leginkább elnyúlni. Ezúttal azonban majdnem tragédia lett a vége a kutyus napozásának. A deszkák már annyira viseltesek voltak az idő vasfogainak támadása miatt, hogy a rájuk fekvő kutyát ezúttal már nem bírták el, beszakadtak alatta.

 

Létrákkal és mentőkötelekkel húzták ki a kutyát a kútból
Létrákkal és mentőkötelekkel húzták ki a kutyát a kútból
Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

 

A kutya a kút hideg vizébe zuhant - szerencséjére a csepregi tűzoltók a riasztás után pillanatok alatt a helyszínre értek és megkezdték a mentését. Mentőkötél és dugólétra segítségével sikerült a kimerült kutyát kiemelni a kútból. Teste remegett a hideg víztől, teljesen áthűlt, a balesettől nagyon ijedt volt. A 112press.hu értesülése szerint a kutyus nem sérült meg a balesetben, a testhőmérsékletét is sikerült normalizálni.

 

Tűzoltók mentették ki a kutyát a kútból
Tűzoltók mentették ki a kutyát a kútból
Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

 

 

 

Témába vág

15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán 15 évig élt egy ketrecbe zárva – Így mosolyog az idős kutyus a napfény láttán
Életében először végre megtapasztalhatta, mit is jelent szabadnak lenni.

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti Amikor nem csóvál: 8 gyakori probléma, mely a kutya farkát érintheti
Könnyen megsérülhet, ám a gyógyulás hosszabb időt vehet igénybe. Éppen ezért jó, ha tudjuk, mi minden érheti kedvencünk hangulatjelzőjét!

Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők
Segítsd a mentők munkáját: mire megérkeznek, zárd el biztonságos helyre kedvencedet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

Irodakutya.com Beagle Club Online MOL Nyrt. Praktiker

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb óriási szaporítótelepet találtak Hírek - Címlapon
Újabb óriási szaporítótelepet találtak
Sorozatos kutyamérgezések Szegeden Hírek - Címlapon
Sorozatos kutyamérgezések Szegeden