A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyamentés Csepregen: Napozás közben zuhant a kutya a kútba

2018. január 24., 13:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Egy beagle kutyát kellett kimentenie a tűzoltóknak, aki egy mély kútba esett. A kutya szerencsére megúszta a hideg vizes kalandot.A balszerencsés beagle a téli napsütés melegét akarta élvezni kedvenc pihenő- és napozóhelyén. Az udvaron lévő kutat lefedő deszkákon szeretett leginkább elnyúlni. Ezúttal azonban majdnem tragédia lett a vége a kutyus napozásának. A deszkák már annyira viseltesek voltak az idő vasfogainak támadása miatt, hogy a rájuk fekvő kutyát ezúttal már nem bírták el, beszakadtak alatta.

 

Létrákkal és mentőkötelekkel húzták ki a kutyát a kútból
Létrákkal és mentőkötelekkel húzták ki a kutyát a kútból
Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

 

A kutya a kút hideg vizébe zuhant - szerencséjére a csepregi tűzoltók a riasztás után pillanatok alatt a helyszínre értek és megkezdték a mentését. Mentőkötél és dugólétra segítségével sikerült a kimerült kutyát kiemelni a kútból. Teste remegett a hideg víztől, teljesen áthűlt, a balesettől nagyon ijedt volt. A 112press.hu értesülése szerint a kutyus nem sérült meg a balesetben, a testhőmérsékletét is sikerült normalizálni.

 

Tűzoltók mentették ki a kutyát a kútból
Tűzoltók mentették ki a kutyát a kútból
Fotó: Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

 

 

 

Témába vág

Mitől lehet sápadt a kutya fogínye? Mitől lehet sápadt a kutya fogínye?
Kedvencünk egészségi állapotának egyik nagyon jó jelzője a fogínyének színe. Mi mindenre utalhat, és hogyan lehet felismerni, ha baj van?

Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette! Felnőtt kutyát fogadnál örökbe? Van 10 érvünk mellette!
Leendő négylábú családtagunk kiválasztásánál felmerülhet a „Mi lenne, ha menhelyről hoznánk kutyát?” kérdés. Valamint az is, fiatalabb vagy idősebb gazdikeresőt válasszunk. Utóbbihoz hoztunk most 10 szuper érvet!

Állatorvosi sürgősségi esetek, és online állatorvosi chat - mikor melyiket vegyük igénybe? Állatorvosi sürgősségi esetek, és online állatorvosi chat - mikor melyiket vegyük igénybe?
Négylábú barátaink teljesértékű családtagjaink. Természetes, ha mindent megtennénk jóllétük érdekében. De vajon tudjuk- e, mik azok a tünetek, esetek, amikor azonnal, késlekedés nélkül állatorvoshoz kell fordulnunk? És az egyéb, nem sürgősségi esetek? Kihez fordulhatunk, ha kérdésünk van, vagy segítségre van szükségünk, de nincs elérhető állatorvos a közelben? Dr. Piller Pálma állatorvos segít nekünk eligazodni a témában!

Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették Így örültek a kutyák a plüssöknek, miután az árvízben mindenüket elvesztették
Szívmelengető videón, ahogy újra mosolyognak a katasztrófát megélt kutyusok.

Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők Vészhelyzet a gazdival – zárd el biztonságos helyre a kutyád, ha jönnek a mentők
Segítsd a mentők munkáját: mire megérkeznek, zárd el biztonságos helyre kedvencedet!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Ebugatta Beagle Club Online

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb óriási szaporítótelepet találtak Hírek - Címlapon
Újabb óriási szaporítótelepet találtak
Sorozatos kutyamérgezések Szegeden Hírek - Címlapon
Sorozatos kutyamérgezések Szegeden