A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás Flashmob készülődik Budapesten!

2016. június 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű




Hétfőn különleges kutyás esemény színesíti Budapestet: kutyások gyűlnek össze egy Állati Flashmobra! A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra - és arra, milyen jól neveltek a kutyáink - és mi, kutyások is!



Kutyás villámcsődület, azaz Flashmob lesz hétfőn Budapesten, a Vörösmarty téren a PettBull.com szervezésében! Nagyon fontos, hogy a kutyások és a nem kutyások között tátongó szakadékot minél kisebbre szűkítsük, minél közelebb hozzuk egymáshoz a két oldalt - az élni és élni hagyni elvet követve. A Shop.PettBul.com Flashmobja pont ezt a célt hivatott elérni.

 

A nem mindennapi eseményen sok kutya és gazdi részvételére számítanak. "A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra és a szocializáció, tanítás és nevelés fontosságára. Egy jól nevelt kutya (és gazdi!) ugyanis senkit nem zavar a környezetében - se más kutyát se a “kutyátlanokat”- mondta el kérdésünkre Dr. Juhász Csaba, állatorvos, a PettBull.com ügyvezetője és a Flashmob szervezője.

 

A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el!
A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el! 
Fotó: PettBull.com

 

A résztvevő jól szocializált kutyákkal egyszerre fognak különböző trükköket, fegyelmező gyakorlatokat bemutatni a gazdik. Az ügyes kutyák jutalma sem fog elmaradni: A Shop.PettBull.com minden kutyusnak egy finom jutalom-konzervvel készül!


A figyelemfelhívó Flashmobra várnak minden kutyást szeretettel, akár nézőként, akár résztvevőként! Minél több jól szocializált és nevelt kutya és gazdi gyűlik össze a figyelemfelkeltő bemutatóra, annál nagyobb hatást ér el az esemény!

Itt a remek lehetőség, hogy a világ is lássa: milyen okos és jól nevelt kutyák élnek közöttünk!

 

Dr. Juhász Csaba, a PettBull Állati Flashmob szervezője
assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba
állatorvos, a PettBull Állati Flashmob szervezője

 

A találkozó hétfő este 18.00-kor lesz, ekkor kapják meg a résztvevők az instrukciókat, és az akció utánra szóló jutalom-konzerveket. A Flashmob 19:00-kor kezdődik. Érkezz akár nézőként, akár résztvevőként, az élmény fergetegesnek ígérkezik!


A naprakész információkért kövesd az esemény Facebook-oldalát ide kattintva!


 

Kedvcsinálóként nézzétek meg Zora fantasztikus trükkjeit - vele is találkozhattok a Flashmobon! 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, PettBull.com
Indexkép forrás: unleashedjoy.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél 5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél
Akár fajtatiszta, akár keverék, az élet egy magas energiaszintű kutyával sokak számára kihívást jelenthet a mindennapokban. Mire figyeljünk, ha ilyen kutyát szeretnénk?

Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról? Mit tanítanak nekünk kutyáink a háláról?
A kutyák megnyitják szívünket a szeretet, az öröm és a barátság felé. Hálájuk talán még ennél is nagyszerűbb érzés, általa lényük legmélyéhez kapcsolódhatunk.

Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel
Kutyás szív, kutyás lélek - örökké. Ha az újévben szeretnénk még jobbá, boldogabbá tenni kutyánkkal közös életünket, fogadalmainkba őket is beleszőhetjük. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót, fogadjátok szeretettel!

3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog 3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog
Kutyánk elsődlegesen orra révén fedezi fel a világot, a szaglására alapozó feladatok pedig remekül megdolgoztatják elméjét is. Játékra fel!

Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák? Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák?
A kistestű kutyákról gyakran vélekednek úgy az emberek, hogy morcosabbak, mint nagyobb társaik. Mi okozhatja ezt?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

MOL Nyrt. JULIUS-K9 Egyedi kutyás ajándéktárgyak Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat Hírek - Címlapon
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat
Újabb díjat nyert a Mancs című film! Hírek - Címlapon
Újabb díjat nyert a Mancs című film!