A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés

Kutyás Flashmob készülődik Budapesten!

2016. június 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Hétfőn különleges kutyás esemény színesíti Budapestet: kutyások gyűlnek össze egy Állati Flashmobra! A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra - és arra, milyen jól neveltek a kutyáink - és mi, kutyások is!Kutyás villámcsődület, azaz Flashmob lesz hétfőn Budapesten, a Vörösmarty téren a PettBull.com szervezésében! Nagyon fontos, hogy a kutyások és a nem kutyások között tátongó szakadékot minél kisebbre szűkítsük, minél közelebb hozzuk egymáshoz a két oldalt - az élni és élni hagyni elvet követve. A Shop.PettBul.com Flashmobja pont ezt a célt hivatott elérni.

 

A nem mindennapi eseményen sok kutya és gazdi részvételére számítanak. "A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra és a szocializáció, tanítás és nevelés fontosságára. Egy jól nevelt kutya (és gazdi!) ugyanis senkit nem zavar a környezetében - se más kutyát se a “kutyátlanokat”- mondta el kérdésünkre Dr. Juhász Csaba, állatorvos, a PettBull.com ügyvezetője és a Flashmob szervezője.

 

A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el!
A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el! 
Fotó: PettBull.com

 

A résztvevő jól szocializált kutyákkal egyszerre fognak különböző trükköket, fegyelmező gyakorlatokat bemutatni a gazdik. Az ügyes kutyák jutalma sem fog elmaradni: A Shop.PettBull.com minden kutyusnak egy finom jutalom-konzervvel készül!


A figyelemfelhívó Flashmobra várnak minden kutyást szeretettel, akár nézőként, akár résztvevőként! Minél több jól szocializált és nevelt kutya és gazdi gyűlik össze a figyelemfelkeltő bemutatóra, annál nagyobb hatást ér el az esemény!

Itt a remek lehetőség, hogy a világ is lássa: milyen okos és jól nevelt kutyák élnek közöttünk!

 

Dr. Juhász Csaba, a PettBull Állati Flashmob szervezője
assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba
állatorvos, a PettBull Állati Flashmob szervezője

 

A találkozó hétfő este 18.00-kor lesz, ekkor kapják meg a résztvevők az instrukciókat, és az akció utánra szóló jutalom-konzerveket. A Flashmob 19:00-kor kezdődik. Érkezz akár nézőként, akár résztvevőként, az élmény fergetegesnek ígérkezik!


A naprakész információkért kövesd az esemény Facebook-oldalát ide kattintva!


 

Kedvcsinálóként nézzétek meg Zora fantasztikus trükkjeit - vele is találkozhattok a Flashmobon! 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, PettBull.com
Indexkép forrás: unleashedjoy.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog 3 szimatolós játék otthonra, amely kutyádnak is tetszeni fog
Kutyánk elsődlegesen orra révén fedezi fel a világot, a szaglására alapozó feladatok pedig remekül megdolgoztatják elméjét is. Játékra fel!

Hallásproblémák kutyáknál - 10 tipp a nyugodt mindennapokhoz Hallásproblémák kutyáknál - 10 tipp a nyugodt mindennapokhoz
Legyen bár veleszületett vagy szerzett a károsodás, egy hallásproblémás kutya gazdijának lenni kisebb-nagyobb kihívásokkal járhat. A békés együttéléshez kínálunk most egy kis segítséget.

Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel Újévi fogadalmak? 10 nagyszerű tipp, ha kutyáddal együtt tervezel
Kutyás szív, kutyás lélek - örökké. Ha az újévben szeretnénk még jobbá, boldogabbá tenni kutyánkkal közös életünket, fogadalmainkba őket is beleszőhetjük. Összegyűjtöttünk egy csokorra valót, fogadjátok szeretettel!

Szelídített állatból szeretett kedvenc – így váltak a kutyák társainkká Szelídített állatból szeretett kedvenc – így váltak a kutyák társainkká
Az ember legjobb barátja talán sohasem volt még ennyi figyelemmel körülrajongva, mint napjainkban. Honnan ered kötődésünk, és mikortól tekintünk rájuk kedvencként?

Gondolkodtató trükkök kutyádnak otthonra Gondolkodtató trükkök kutyádnak otthonra
Nincs ötleted, hogy mivel kösd le kutyád, ha kevés az időd nagyot sétálni? Szükséged lenne a hűvösebb, vagy akár melegebb napokon néhány agyzsibbasztó feladatra, mely kellő szellemi fáradtságot biztosít kedvencednek? Mi összegyűjtöttünk néhányat!

Reális és irreális elvárások a kutyázásban Reális és irreális elvárások a kutyázásban
Megbabonázva nézzük, ahogyan a csodálatos kutya-doki egyszerre sétáltat 30-40 kutyát a kaliforniai lankákon a naplementében. Sóvárgunk, bárcsak a mi kutyánk is ilyen szépen jönne láb mellett...

Mit tegyünk, ha fél a kutyánk? Mit tegyünk, ha fél a kutyánk?
A félelemérzet egészen átjár, mélyre hatol és megbénít. Gyakran nem tudjuk megmagyarázni, hogy mi az oka, és képtelenek vagyunk tenni ellene. A kutyáknál is hasonló az érzés, de más a kezelési mód.

Élelem megtagadása - az egyik legfontosabb tananyag a kutyának Élelem megtagadása - az egyik legfontosabb tananyag a kutyának
Két csoportba sorolhatóak a kutyák: vannak a haspókok, akik élnek-halnak egy kis nasiért, megnyúlt, vágyakozó ábrázatukkal bizton számolhatunk minden egyes étkezéskor és vannak társaik, akik méltóságukon alulinak érzik a kunyerálást. Ők jobbára tisztes távolságból szemlélik az ember falatozását...

A kutyanevelés kulisszái mögött I. - Ésszel, erővel, vagy mindkettővel - de hogyan? A kutyanevelés kulisszái mögött I. - Ésszel, erővel, vagy mindkettővel - de hogyan?
Mindig megtiszteltetés egy szakmában olyanok után dolgozni, akiket jó évtizeddel korábban távolról néztünk. Akik mozgását figyeltük a kutyák között, ittuk elhangzott szavait. Az idő múlásával egyre több tapasztalatra teszünk szert.

30 napos kutyás kihívás – 8. Feladat - Feladatok összekapcsolása 30 napos kutyás kihívás – 8. Feladat - Feladatok összekapcsolása
A kihívás utolsó részében Petra megmutatja, hogyan tujátok lépésről lépésre összekapcsolni az eddig megtanult feladatokat, hogy végül egy szép koreográfiát kapjatok.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com Egyedi kutyás ajándéktárgyak EB OVO Közhasznú Egyesület AIRMAX Cargo Budapest Zrt.


Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Terápiás kutya lett a vak golden retriverből Hírek - Címlapon
Terápiás kutya lett a vak golden retriverből
Kutyanevelés buktatói 1. Hírek - Címlapon
Kutyanevelés buktatói 1.