A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyás Flashmob készülődik Budapesten!

2016. június 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Hétfőn különleges kutyás esemény színesíti Budapestet: kutyások gyűlnek össze egy Állati Flashmobra! A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra - és arra, milyen jól neveltek a kutyáink - és mi, kutyások is!Kutyás villámcsődület, azaz Flashmob lesz hétfőn Budapesten, a Vörösmarty téren a PettBull.com szervezésében! Nagyon fontos, hogy a kutyások és a nem kutyások között tátongó szakadékot minél kisebbre szűkítsük, minél közelebb hozzuk egymáshoz a két oldalt - az élni és élni hagyni elvet követve. A Shop.PettBul.com Flashmobja pont ezt a célt hivatott elérni.

 

A nem mindennapi eseményen sok kutya és gazdi részvételére számítanak. "A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra és a szocializáció, tanítás és nevelés fontosságára. Egy jól nevelt kutya (és gazdi!) ugyanis senkit nem zavar a környezetében - se más kutyát se a “kutyátlanokat”- mondta el kérdésünkre Dr. Juhász Csaba, állatorvos, a PettBull.com ügyvezetője és a Flashmob szervezője.

 

A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el!
A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el! 
Fotó: PettBull.com

 

A résztvevő jól szocializált kutyákkal egyszerre fognak különböző trükköket, fegyelmező gyakorlatokat bemutatni a gazdik. Az ügyes kutyák jutalma sem fog elmaradni: A Shop.PettBull.com minden kutyusnak egy finom jutalom-konzervvel készül!


A figyelemfelhívó Flashmobra várnak minden kutyást szeretettel, akár nézőként, akár résztvevőként! Minél több jól szocializált és nevelt kutya és gazdi gyűlik össze a figyelemfelkeltő bemutatóra, annál nagyobb hatást ér el az esemény!

Itt a remek lehetőség, hogy a világ is lássa: milyen okos és jól nevelt kutyák élnek közöttünk!

 

Dr. Juhász Csaba, a PettBull Állati Flashmob szervezője
assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba
állatorvos, a PettBull Állati Flashmob szervezője

 

A találkozó hétfő este 18.00-kor lesz, ekkor kapják meg a résztvevők az instrukciókat, és az akció utánra szóló jutalom-konzerveket. A Flashmob 19:00-kor kezdődik. Érkezz akár nézőként, akár résztvevőként, az élmény fergetegesnek ígérkezik!


A naprakész információkért kövesd az esemény Facebook-oldalát ide kattintva!


 

Kedvcsinálóként nézzétek meg Zora fantasztikus trükkjeit - vele is találkozhattok a Flashmobon! 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, PettBull.com
Indexkép forrás: unleashedjoy.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák? Tény vagy fikció: Miért viselkednek agresszívabban a kistestű kutyák?
A kistestű kutyákról gyakran vélekednek úgy az emberek, hogy morcosabbak, mint nagyobb társaik. Mi okozhatja ezt?

Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta? Miért félnek egyes kutyák a víztől, és hogyan segíthetünk nekik túllépni rajta?
Napsütés, lengedező szél, nyár… Mi is lehetne kellemesebb kikapcsolódás, mint kedvencünk társaságában ellátogatni a partra és megmártózni a vízben. És ha ő másként gondolja?

5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél 5 kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, ha aktív kutyát szeretnél
Akár fajtatiszta, akár keverék, az élet egy magas energiaszintű kutyával sokak számára kihívást jelenthet a mindennapokban. Mire figyeljünk, ha ilyen kutyát szeretnénk?

Miért őrjíti meg a kukásautó a kutyákat? Miért őrjíti meg a kukásautó a kutyákat?
Zajos, szagos, döcög, zörög. Időnként felbukkan, aztán lassan tovább áll. Kedvencünk is kikel magából? Legszívesebben elkergetné?

6 ok, amiért a kutyád nyüszíthet 6 ok, amiért a kutyád nyüszíthet
A szűkölés különböző okainak megismerése segíthet jobban megérteni a kutyát és erősítheti a kötődést. Segíthet továbbá a kiképzésben is, mert ha rosszul értelmezzük a kutya nyüszítő jelzéseit, előfordulhat, hogy nem megfelelően reagálunk rá. Az alábbiakban felsoroljuk a hat legfontosabb okot, amiért a kutyák ehhez a hangjelzési formához fordulnak.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál AIRMAX Cargo Budapest Zrt.
 Brimo partysátor Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat Hírek - Címlapon
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat
Újabb díjat nyert a Mancs című film! Hírek - Címlapon
Újabb díjat nyert a Mancs című film!