A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Hírek archívum
Hírek - Közérdekű

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Nevelés

Kutyás Flashmob készülődik Budapesten!

2016. június 10., 06:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Közérdekű
Hétfőn különleges kutyás esemény színesíti Budapestet: kutyások gyűlnek össze egy Állati Flashmobra! A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra - és arra, milyen jól neveltek a kutyáink - és mi, kutyások is!Kutyás villámcsődület, azaz Flashmob lesz hétfőn Budapesten, a Vörösmarty téren a PettBull.com szervezésében! Nagyon fontos, hogy a kutyások és a nem kutyások között tátongó szakadékot minél kisebbre szűkítsük, minél közelebb hozzuk egymáshoz a két oldalt - az élni és élni hagyni elvet követve. A Shop.PettBul.com Flashmobja pont ezt a célt hivatott elérni.

 

A nem mindennapi eseményen sok kutya és gazdi részvételére számítanak. "A cél: felhívni a figyelmet a felelős állattartásra és a szocializáció, tanítás és nevelés fontosságára. Egy jól nevelt kutya (és gazdi!) ugyanis senkit nem zavar a környezetében - se más kutyát se a “kutyátlanokat”- mondta el kérdésünkre Dr. Juhász Csaba, állatorvos, a PettBull.com ügyvezetője és a Flashmob szervezője.

 

A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el!
A résztvevő kutyusok jutalma sem marad el! 
Fotó: PettBull.com

 

A résztvevő jól szocializált kutyákkal egyszerre fognak különböző trükköket, fegyelmező gyakorlatokat bemutatni a gazdik. Az ügyes kutyák jutalma sem fog elmaradni: A Shop.PettBull.com minden kutyusnak egy finom jutalom-konzervvel készül!


A figyelemfelhívó Flashmobra várnak minden kutyást szeretettel, akár nézőként, akár résztvevőként! Minél több jól szocializált és nevelt kutya és gazdi gyűlik össze a figyelemfelkeltő bemutatóra, annál nagyobb hatást ér el az esemény!

Itt a remek lehetőség, hogy a világ is lássa: milyen okos és jól nevelt kutyák élnek közöttünk!

 

Dr. Juhász Csaba, a PettBull Állati Flashmob szervezője
assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba
állatorvos, a PettBull Állati Flashmob szervezője

 

A találkozó hétfő este 18.00-kor lesz, ekkor kapják meg a résztvevők az instrukciókat, és az akció utánra szóló jutalom-konzerveket. A Flashmob 19:00-kor kezdődik. Érkezz akár nézőként, akár résztvevőként, az élmény fergetegesnek ígérkezik!


A naprakész információkért kövesd az esemény Facebook-oldalát ide kattintva!


 

Kedvcsinálóként nézzétek meg Zora fantasztikus trükkjeit - vele is találkozhattok a Flashmobon! 

 

 

Forrás: kutyabarathelyek.hu, PettBull.com
Indexkép forrás: unleashedjoy.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Mit tegyünk, ha fél a kutyánk? Mit tegyünk, ha fél a kutyánk?
A félelemérzet egészen átjár, mélyre hatol és megbénít. Gyakran nem tudjuk megmagyarázni, hogy mi az oka, és képtelenek vagyunk tenni ellene. A kutyáknál is hasonló az érzés, de más a kezelési mód.

Élelem megtagadása - az egyik legfontosabb tananyag a kutyának Élelem megtagadása - az egyik legfontosabb tananyag a kutyának
Két csoportba sorolhatóak a kutyák: vannak a haspókok, akik élnek-halnak egy kis nasiért, megnyúlt, vágyakozó ábrázatukkal bizton számolhatunk minden egyes étkezéskor és vannak társaik, akik méltóságukon alulinak érzik a kunyerálást. Ők jobbára tisztes távolságból szemlélik az ember falatozását...

A kutyanevelés kulisszái mögött I. - Ésszel, erővel, vagy mindkettővel - de hogyan? A kutyanevelés kulisszái mögött I. - Ésszel, erővel, vagy mindkettővel - de hogyan?
Mindig megtiszteltetés egy szakmában olyanok után dolgozni, akiket jó évtizeddel korábban távolról néztünk. Akik mozgását figyeltük a kutyák között, ittuk elhangzott szavait. Az idő múlásával egyre több tapasztalatra teszünk szert.

30 napos kutyás kihívás – 8. Feladat - Feladatok összekapcsolása 30 napos kutyás kihívás – 8. Feladat - Feladatok összekapcsolása
A kihívás utolsó részében Petra megmutatja, hogyan tujátok lépésről lépésre összekapcsolni az eddig megtanult feladatokat, hogy végül egy szép koreográfiát kapjatok.

30 napos kutyás kihívás - hetedik feladat: Ugrás láb között 30 napos kutyás kihívás - hetedik feladat: Ugrás láb között
December végéhez értünk, ezzel a kutyás kihívás is a végéhez közeledik. Megérkezett az utolsó feladat, ami már kicsit talán bonyolultabb, ám kis gyakorlással ezt is könnyedén elsajátíthatjátok!

30 napos kutyás kihívás - hatodik feladat - szlalom láb között 30 napos kutyás kihívás - hatodik feladat - szlalom láb között
Az utolsó előtti feladat, amit a 30 napos kutyás kihívásban megtanulunk Petrával, az a gazdi lába közötti szlalom lesz. Feltűnő trükk, amivel biztos sikert arattok!

30 napos kutyás kihívás – az ötödik feladat - nyolcas a láb körül 30 napos kutyás kihívás – az ötödik feladat - nyolcas a láb körül
Robog tovább a 30 napos kutyás kihívásunk, már túl vagyunk a feladatok felén és minden kutyus nagyon ügyesen tanul, gyakorol - legalábbis a kommentjeitek, üzeneteitek erről tanúskodnak! Íme, megjött az ötödik feladat!

30 napos kutyás kihívás - a harmadik feladat 30 napos kutyás kihívás - a harmadik feladat
Két trükköt már profin megtanultunk, jöhet hát a harmadik lecke a 30 napos kihívásunkból!

30 napos kutyás kihívás - az első feladat 30 napos kutyás kihívás - az első feladat
Új feladatot tanulni sosem késő, hát még gyakorolni az akár évekkel ezelőtt megtanult dolgokat! Hozd kutyusod és játssz velünk!

Jól nevelt kutyák és szoros kutya-gazdi kapcsolat napi gyakorlással Jól nevelt kutyák és szoros kutya-gazdi kapcsolat napi gyakorlással
Izgalmas kihívást indítunk útnak decemberben! A kihívást kezdő és haladó gazdiknak egyaránt ajánljuk, hiszen nem csak tanulásra, de gyakorlásra és játékként is ideális! Az eredmény: kiegyensúlyozott kutyusok, szoros kutya-gazdi kapcsolat, és jól nevelt ebek!

Legtöbbet lájkolt cikkek

A héten

Hónapban

Valaha

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Praktiker Irodakutya.com MOL Nyrt. Egyedi kutyás ajándéktárgyak

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek FaceBook Instagram Pinterest Google+ YouTube
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat Hírek - Címlapon
Kizárta a nő az erkélyre a kutyáját a kánikulában - három év börtönt kaphat
Újabb díjat nyert a Mancs című film! Hírek - Címlapon
Újabb díjat nyert a Mancs című film!