A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Újabb díjat nyert a Mancs című film!

2016. június 09., 12:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Újabb díjat nyert el Pejó Róbert kutyás filmje, melyet a hős mentőkutya, Mancs ihletett. Ezúttal Ukrajnában, a gyerekfilmek nemzetközi fesztiválján aratott sikert!



Pejó Róbert Mancs című filmje nyerte a legjobb film díját a közönség szavazatai alapján Ukrajnában, a gyerekfilmek nemzetközi fesztiválján, a Children KinoFest-en, amelyet június első hetében 18 ukrán városban rendeztek meg párhuzamosan - tájékoztatta szerdán az MTI-t a Magyar Filmunió. 

 

Trill Zsolt és Mancs
Trill Zsolt és Mancs

 

A Mancs című alkotást korábban már a Bukarestben megrendezett KINOdiseea filmfesztivál gyerekzsűrije is díjazta, valamint a chemnitzi gyerekfilm fesztivál fődíját is elnyerte, melyről szintén a gyerekekből álló zsűri döntött. 

 

Részlet a Mancs című filmből
Részlet a Mancs című filmből


A Mancs mozifilm a kutya és gazdája közti barátságról, a bizalomról és a hétköznapi hősökről szól. A filmet a valódi Mancs, a miskolci Spider Mentőcsoport 2006-ban elpusztult mentőkutyájának izgalmas története ihlette. 

Pejó Róbert rendező Mancs történetét egy kislány nézőpontjából mutatja be, aki esti meseként találkozik a mentőkutyával. Az operatőri munkáért Szatmári Péter felelt, a zene Márkos Albert alkotása. A forgatókönyvet Pejó Róbert Szy Katalinnal közösen írta. 


A Mancs című alkotás a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával az Új Budapest Filmstúdió produkciójában, a TV2 együttműködésével készült, producere Kántor László.

Forrás: MTI

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja Nagy-Britannia legrondább kutyája lett az idei Deadpool mozi sztárja
Peggy kutyus mindenkit levett a lábáról a forgatás során.

Izzik a talpunk alatt a talaj: vigyázzunk kutyáink mancsára! Izzik a talpunk alatt a talaj: vigyázzunk kutyáink mancsára!
Tappancs: a kutya legcukibb testrésze - Egyben nagyon fontos védelmi szerepe is van! A hőségben különösen fontos, hogy vigyázzunk rá!

Segítség! Kiütéses a kutyám - Mit tegyek? Segítség! Kiütéses a kutyám - Mit tegyek?
Piros foltok, viszkető bőr... Idővel egyre kellemetlenebb tünetek léphetnek fel, melyek komolyabb betegségre is utalhatnak. Mit kell tudnunk a kiütésekről és hogyan segíthetünk kedvencünknek?

Miért sántít a kutyám? Okok, tünetek és teendők Miért sántít a kutyám? Okok, tünetek és teendők
Sántikál, kíméli a lábát vagy képtelen felállni, és csak húzza maga után? A sántítás mögött nemcsak sérülés, hanem betegségek is állhatnak, melyek kezelése szakértelmet, a gazdi részéről pedig türelmet és odaadást kíván. Mit kell tudnunk az állapotról, és hogyan segíthetünk kutyánknak?

Stresszes a kutyám? Íme 21 jel, melyből kiderül Stresszes a kutyám? Íme 21 jel, melyből kiderül
Hozzánk hasonlóan kutyáink is szenvedhetnek szorongástól, a krónikus stressz negatív hatással lehet általános egészségükre és életminőségükre. Milyen jelekre kell figyelnünk?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

MOL Nyrt. Brimo partysátor Hírstart EB OVO Közhasznú Egyesület

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyás Flashmob készülődik Budapesten! Hírek - Címlapon
Kutyás Flashmob készülődik Budapesten!
Nagy-Britannia legmagányosabb kutyája szerepelhet az új Transformers filmben Hírek - Címlapon
Nagy-Britannia legmagányosabb kutyája szerepelhet az új Transformers filmben