A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Nagy-Britannia legmagányosabb kutyája szerepelhet az új Transformers filmben

2016. június 09., 00:00


Szerző: S.Zs.


Kategória: Állatvédelem
A hosszú idő óta menhelyen élő kutya szomorú sorsára figyelt fel a népszerű film rendezője: abban bízik, hogy a szereppel segíthet szerető otthonra lelni a kutyának. 

Freya, Nagy-Britannia legmagányosabb kutyája
Freya, Nagy-Britannia legmagányosabb kutyája
Fotó: Freshfields Animal Rescue 'Freya's' Doggie Diary / facebook.com

 

Freya, a hat éves Staffordshire bull terrier szinte egész életét menhelyen töltötte. Hat hónapos korában fogták be az állatvédők az utcáról, onnantól kezdve él bizonytalanságban. Rengeteg gazdi-jelöltje volt már: a hat év alatt 18 000 potenciális gazdi fordult meg a menhelyen, az “Igazi” azonban nem toppant be Freya életébe. Az örökbefogadás esélyét ráadásul tovább csökkentette az epilepszia diagnosztizálása. Ez ugyanis komoly gyógyszeres kezeléssel és háromhavonta elvégzendő vérvizsgálattal jár.

 

A filmnek köszönhetően talán most gazdára talál a kutya
A filmnek köszönhetően talán most gazdára talál a kutya
Fotó: Freshfields Animal Rescue 'Freya's' Doggie Diary / facebook.com

 

“Nagyon hosszú ideje van már nálunk, egyszerűen nem értjük, miért nem kell senkinek. Gyönyörű, barátságos és rengeteg szeretet van benne, amit át szeretne adni egy igazi gazdinak” - mondta korábban Kate Jones, a Freshfields állatmentő szervezet helyettes vezetője a The Mirrornak.

 

Freya szomorú sorsára az állatszerető Michael Bay producer és rendező is felfigyelt: Twitter oldalán adta hírül, hogy szerepet szán a gazdikereső kutyának a legújabb Transformers filmben. A rendező és a menhely dolgozói is abban bíznak, hogy a film által be tudják mutatni, milyen kedves, szeretnivaló kutya is Freya, ezáltal könnyebben rátalálhat a szerető gazdi. És ha ez sem válik be, Freya nem talál otthonra, a rendező maga fogja hazavinni. Bay egyébként két Bullmastiff boldog tulajdonosa.

 

Michael Bay és két kutyája: Bonecrusher és Grace
Michael Bay és két kutyája: Bonecrusher és Grace
Fotó: drewpan.wordpress.com


“Nagyon örülünk a lehetőségnek, és hogy ilyen támogatásban részesülhet Freya ügye!” - mondta Freshfields állatmentő szervezet szóvivője. “Bízunk benne, hogy a szerepnek köszönhetően felfigyelnek Freyára, és megtaláljuk számára a leendő gazdáját!”

Forrás: hollywoodreporter.com, mirror.co.uk
Indexkép forrás: Freshfields Animal Rescue 'Freya's' Doggie Diary / facebook.com

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár Megható találkozás: 13 év után találkozott újra a kutya testvérpár
10 perc séta után viszont éppen olyan látványt nyújtottak, ahogy a parkban bandukoltak együtt, mint "két öreg lélek, akik már nagyon régóta ismerik egymást”.

Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat Így örült a menhelyi kutya, amikor új gazdija aláírta az örökbefogadási papírokat
Mintha érezte volna, hogy most valami nagyon fontos dolog van történőben.

Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben Két évig várt az öreg kutyus a menhelyen – Ilyen vidáman szaladgál ma idős gazdijával a kertben
"Ők is megérdemlik a szeretetet, és úgy reagálnak rá, mint bármely másik, fiatalabb kutya tenné. Viszonozzák, tiszta szívből."

5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban 5 tévhit a mentett kutyákkal kapcsolatban
Örökbefogadni jó! Gyakran hallhatjuk e szavakat, mégis hajlamosak lehetünk fenntartással kezelni a dolgot. Szeretnénk eloszlatni néhány tévhitet, melyek visszatarthatnak attól, hogy beengedj életedbe egy mentett kutyát.

Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban? Honnan lehet tudni egy befogadott kutyáról, hogy bántalmazták a múltban?
Egy mentett, befogadott kutya történetét gyakran homály fedi. Ha vannak is információk az előéletéről, nem könnyű összerakni a pontos képet, hiszen a kutya máshol, másokkal élt. Kérdéses, mennyit és milyen minőségben foglalkoztak vele, szerették-e vagy csak megtűrték, esetleg bántották is.

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Rehabportál Mondial Assistance GesmbH Praktiker MTI

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Újabb díjat nyert a Mancs című film! Hírek - Címlapon
Újabb díjat nyert a Mancs című film!
Miért idegesíti az embereket a kutyaugatás? Hírek - Címlapon
Miért idegesíti az embereket a kutyaugatás?