A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyával a természetben - Vár az év egyik legkülönlegesebb kutyás programja!

2021. augusztus 19., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű
Kutyás kirándulás a természetbe, kompozással, csónakázással, fotózással, szakmai előadások, játékok… mindez jótékony céllal! Nem érdemes kihagyni az idei Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági eseményt! 

 

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány szervezésében a Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági esemény. Az esemény célja, hogy az alapítvány a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogathassa,

 

így a bevétel 100%-át az állatokra fordítják.

 

 

 

A Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági esemény augusztus 20-án kerül megrendezésre Tiszafüreden a Tisza Balneum Hotelben és Tiszavirág Ártéri Sétaúton.

 

 

A tavalyi évben is nagy sikere volt a Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági eseménynek
A tavalyi évben is nagy sikere volt a Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági eseménynek
Fotó: facebook.com/kutyavalatermeszetben

 

 

A délelőtt folyamán szakmai előadásokat hallgathatnak az érdeklődők. A program 09:30-kor indul az állatvédelemről és felelős állattartásról szóló szakmai előadással.

A megnyitót követően Dr. Pallós László, országos állatvédelmi főfelügyelő mutatja be a szeptemberben induló online képzést, a Gazdijogsit. A délelőtt folyamán előad továbbá Sándor Ferenc Alex kutyatréner és kutyája, Szíriusz, Dr. Juhász Ildikó Nóra állatorvos, Angyal Zsolt, az Akela Kutyaiskola vezetője, Petrus Krisztina, az Ebugatta oldal vezetője, Dr. Vetter Szilvia, az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ vezetője, Dóka Attila zenész, Czigány Ildikó, az ország első utasforgalmi pilótanője, és ebdadus, a debreceni kutyanapközi csapata.

 

A gyerekeket az Állatvédelem gyerekeknek csapata szórakoztatja majd.

 

 

 

 

 

A délután folyamán népzenés kompozással érkezhetnek a látogatók a Tiszavirág Ártéri Sétaútra, ahol kezdetét veszi a jótékonysági séta. A séta útvonalán a résztvevők csónakázhatnak, fotózkodhatnak kedvenceikkel a felállított fotófalnál, benevezhetnek a hobbi kutyakiállításra, és felfedezhetik a Tisza-tó csodálatos világát. A sétaútvonalat teljesítők pedig ajándékot is kapnak!

 

Az esemény fővédnöke Ovádi Péter, állatvédelemért felelős miniszteri biztos.

 

 

Az esemény részletei a www.dogsnature.hu oldalon, és az esemény Facebook oldalán találhatók!

 

 

Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági esemény

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Hátizsák kutyáknak – Praktikus tippek a viseléshez Hátizsák kutyáknak – Praktikus tippek a viseléshez
Ha úgy döntöttünk, szeretnénk kedvencünkre hátizsákot adni, felmerülhet a kérdés, hogyan szoktassuk hozzá? Mi kerüljön bele? És mi ne? Ebben szeretnének most segíteni.

Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten Szombaton rendezik meg a felelős állattartás napját a Rex Állatszigeten
A Rex Kutyaotthon Alapítvány szombaton rendezi meg a felelős állattartás napja elnevezésű rendezvényét a Rex Állatszigeten, ahol kutyabemutatókkal, lovas foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal, interaktív élő állatos gyermekelőadással, postagalamb-bemutatóval és kézműves programokkal is várják az érdeklődőket.

Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye! Jön Budapest legnagyobb ingyenes kutyás rendezvénye!
Fergeteges családi nap, ahol minden kutya, gazdi, de még a kutyátlan állatbarátok is számtalan izgalmas program közül válogathatnak: jön a Belvárosi Kutyafesztivál!

Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez! Megszülettek az őzgidák: ne nyúljunk a magára hagyott kicsinyekhez!
...ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy magára van hagyva! Ezekben a hetekben (is) különösen fontos, hogy felelős kutyások legyünk, és odafigyeljünk kedvencünkre, mikor a természetben járunk.

Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort? Hátizsák kutyáknak – Hasznos kiegészítő vagy veszélyes hóbort?
Szép időben jól esik kimozdulni a szabadba. Tavaszi és őszi kirándulás, túrázás során megkönnyítheti a gazdi dolgát, ha kedvence is besegít a cipelésbe. Jó ötlet ráadni a hátizsákot? Vagy inkább kerüljük?

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Ebugatta EB OVO Közhasznú Egyesület Egyedi kutyás ajándéktárgyak Irodakutya.com

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáink megbocsátanak nekünk - és más kutyáknak? Hírek - Címlapon
Kutyáink megbocsátanak nekünk - és más kutyáknak?
Megértő társ – Megnyugtatja barátját a kutya, amikor utazás közben stresszel Hírek - Címlapon
Megértő társ – Megnyugtatja barátját a kutya, amikor utazás közben stresszel