A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutyával a természetben - Vár az év egyik legkülönlegesebb kutyás programja!

2021. augusztus 19., 12:30


Szerző: S.Zs.


Kategória: Könnyű




Kutyás kirándulás a természetbe, kompozással, csónakázással, fotózással, szakmai előadások, játékok… mindez jótékony céllal! Nem érdemes kihagyni az idei Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági eseményt!



 

 

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány szervezésében a Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági esemény. Az esemény célja, hogy az alapítvány a tiszafüredi Gyepmesteri Telep kutyáit támogathassa,

 

így a bevétel 100%-át az állatokra fordítják.

 

 

 

A Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági esemény augusztus 20-án kerül megrendezésre Tiszafüreden a Tisza Balneum Hotelben és Tiszavirág Ártéri Sétaúton.

 

 

A tavalyi évben is nagy sikere volt a Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági eseménynek
A tavalyi évben is nagy sikere volt a Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági eseménynek
Fotó: facebook.com/kutyavalatermeszetben

 

 

A délelőtt folyamán szakmai előadásokat hallgathatnak az érdeklődők. A program 09:30-kor indul az állatvédelemről és felelős állattartásról szóló szakmai előadással.

A megnyitót követően Dr. Pallós László, országos állatvédelmi főfelügyelő mutatja be a szeptemberben induló online képzést, a Gazdijogsit. A délelőtt folyamán előad továbbá Sándor Ferenc Alex kutyatréner és kutyája, Szíriusz, Dr. Juhász Ildikó Nóra állatorvos, Angyal Zsolt, az Akela Kutyaiskola vezetője, Petrus Krisztina, az Ebugatta oldal vezetője, Dr. Vetter Szilvia, az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központ vezetője, Dóka Attila zenész, Czigány Ildikó, az ország első utasforgalmi pilótanője, és ebdadus, a debreceni kutyanapközi csapata.

 

A gyerekeket az Állatvédelem gyerekeknek csapata szórakoztatja majd.

 

 

 

 

 

A délután folyamán népzenés kompozással érkezhetnek a látogatók a Tiszavirág Ártéri Sétaútra, ahol kezdetét veszi a jótékonysági séta. A séta útvonalán a résztvevők csónakázhatnak, fotózkodhatnak kedvenceikkel a felállított fotófalnál, benevezhetnek a hobbi kutyakiállításra, és felfedezhetik a Tisza-tó csodálatos világát. A sétaútvonalat teljesítők pedig ajándékot is kapnak!

 

Az esemény fővédnöke Ovádi Péter, állatvédelemért felelős miniszteri biztos.

 

 

Az esemény részletei a www.dogsnature.hu oldalon, és az esemény Facebook oldalán találhatók!

 

 

Dogs ‘n Nature - kutyával a természetben jótékonysági esemény

 

 

 

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson Kutyával a természetben - ezeket az illemszabályokat tartsd be a túrán, kiránduláson
A kirándulás, túrázás, vagy csak épp egy rövidebb séta a közeli erdőben kutyánkkal remek kikapcsolódási lehetőség. Ahhoz azonban, hogy ne csak mi, de más természetjárók, kutyások, és nem utolsósorban az erdő lakói is háborítatlanul, békében élvezhessék a természetet, be kell tartanunk néhány szabályt.

Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi! Lótrágya – Veszélyes lehet, ha a kutya megeszi!
A lovaknak, szarvasmarháknak és juhoknak adott féreghajtó már kis mennyiségben is komoly gondot okozhat az arra hajlamos kutyáknál, ha a trágyájukból csemegézik. Mit kell tudnunk róla, és hogyan kerülhetjük el a bajt?

Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban! Óvatosan az erdei sétákon: A vaddisznók veszélyesek lehetnek az ellési időszakban!
Érdemes nyitott szemmel és füllel járni az erdőben a túrák, kirándulások, séták alatt: jobb most elkerülni a vaddisznókat. Az ellési időszakban veszélyesek lehetnek: a kocák bármi áron megvédik a kismalacaikat.

Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk! Hosszú hétvége kutyával – szuper kutyabarát úti célokat és programlehetőségeket hoztunk!
Jön a tavasz első hosszú hétvégéje és kis szerencsével az időjárás is velünk lesz. Használjuk ki az időt kedvencünk társaságában! Szuper kutyás program ötleteket hoztunk!

Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni Kirándulás, túrázás kutyával - 4+1 érv, miért érdemes minél többször útnak indulni
Mi, kutyások, érthető okokból többet tartózkodunk a szabadban, mint nem-kutyás társaink. Legtöbbünk azonban vagy idő- vagy kedv hiányában ritkán szakad ki a megszokott sétáltató útvonalaiból. Pedig igazán megéri beiktatni egy-egy hosszabb kirándulást is!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!
Beaphar - 2024

hirdetés (X)

Partnereink

AEGON Magyarország Zrt. Irodakutya.com MTI Rehabportál

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
Kutyáink megbocsátanak nekünk - és más kutyáknak? Hírek - Címlapon
Kutyáink megbocsátanak nekünk - és más kutyáknak?
Megértő társ – Megnyugtatja barátját a kutya, amikor utazás közben stresszel Hírek - Címlapon
Megértő társ – Megnyugtatja barátját a kutya, amikor utazás közben stresszel